Spotkanie Łodzianek i okołołodzianek

Jazzowa (offline) |
Post #1 24-09-2010 - 18:32:45 |
Łask |
Perła to musimy się spotkać.. bo ja mam na 12tą
![]() Jak to powiedział Albert Einstein: "Życie niemal na pewno ma sens..."... [jazzowa.blogspot.com] |
Monia_B (offline) |
Post #3 26-09-2010 - 22:35:33 |
Łódź |
dziewczyny byłoby super gdybyście mnie odwiedziły !!! kogo jak kogo ale wizyta amazonek będzie mile widziana
![]() Będę na pierwszym piętrze - tam gdzie chirurgia Uniwersytetu Medycznego to mnie jakoś znajdziecie - zresztą zaraz sobie spiszę numer do Jazzowej, a Perła masz mój to puść jakiegoś smsa ![]() I kciuki za mnie trzymajcie mocno !!! moja tfu ![]() |
Jazzowa (offline) |
Post #4 27-09-2010 - 06:48:39 |
Łask |
Moniś... Słoneczko Ty - na pewno Cię znajdziemy... puść jakąś wiadomość to będę miała namiar na Ciebie... i trzymam mocno kciuki!!
Perła... tak jak pisałam - mój nr jest na profilu... ścignij mnie jakbym się zaplątała.. ![]() Jak to powiedział Albert Einstein: "Życie niemal na pewno ma sens..."... [jazzowa.blogspot.com] |
Jazzowa (offline) |
Post #6 27-09-2010 - 13:11:10 |
Łask |
Tak w przerwie w VAToleniu powiem, że mnie cieszy iż coś tam znalazłaś do poczytania..
![]() Ot takie to moje popitulki... Jak to powiedział Albert Einstein: "Życie niemal na pewno ma sens..."... [jazzowa.blogspot.com] |
nowa.k (offline) |
Post #7 09-10-2010 - 13:51:13 |
|
No witam dziewczynki i przepraszam że tak późno, ale lepiej późno niż wcale
![]() Chciałam Wam w końcu podziękować za spotkanie i za to, że chociaż byłam bez mamy nie wygoniłyście mnie ![]() Cieszę się że poznałam takie super kobiety i nie ukrywam, że czekam aż się znowu skrzykniecie ![]() ...Perła, popieram Jazzową. Też miałam skojarzenie dotyczące podobieństwa do jakiejś znanej osobistości ![]() Mam nadzieję, że będę mogła uczestniczyć w kolejnym waszym spotkaniu, bo zarażacie pozytywną energią i optymizmem ![]() |
Dortek (offline) |
Post #9 11-10-2010 - 23:41:47 |
|
Widzę dziewczynki, że ciągle uskuteczniacie kontakty- że się tak wyrażę- cielesne. Trenujcie, trenujcie. Kiedyś i ja się stawię! Bo czym innym jest pisać do siebie na forum, a czymś całkiem innym spotkać się w "realu".
Ciemne wczoraj może sie przemienić w jasne jutro (Marcin Luther King) Miarą wielkości człowieka jest ilość przeszkód, które udało mu się pokonać. Nie płacz, że coś się skończyło, tylko uśmiechaj się, że ci się to przytrafiło. jedna z nas: [www.youtube.com] |
malgos 10 (offline) |
Post #10 11-10-2010 - 23:52:36 |
Łódź |
Dorotko trzymam za słowo
bo fajnie z Tobą pogadać a tak przy okazji ostatnio na operacji pępka Twoim sposobem kazalam dokładnie sprawdzic ,czy wszystko się odliczyło czy nic w brzusiu nie zostało ![]() jestem na forum od 25-10-2008 ![]() Bez cierpienia nie zrozumie się szczęścia. - Fiodor Dostojewski ![]() |
Jazzowa (offline) |
Post #11 17-10-2010 - 07:51:35 |
Łask |
Dortek Ty to naprawdę prawdy prawisz...
![]() ![]() Jestem oczywista otwarta na tzw spotkanie - i mam nadzieję, że dziewczyny me okoliczne również.. ![]() Niech się ino Moniś wypowie co do swej kondycji i możliwości udźwignięcia spotkania z nami... ![]() ![]() Jakiś koncert Raz Dwa Trzy mam w Zduńskiej.. ale to chyba piątek... No i kurcze nie powiem kusi mnie Maleńczuk w Wytwórni.... ale to też jakoś tak koło końcówki tygodnia... Jak to powiedział Albert Einstein: "Życie niemal na pewno ma sens..."... [jazzowa.blogspot.com] |
Monia_B (offline) |
Post #12 17-10-2010 - 22:48:07 |
Łódź |
kobitki kochane jam zwarta i gotowa więc możemy dogadywać termin
![]() ponieważ ostatnio Perełka prosiła, żeby na spotkanie wybrać weekend to ja na tą chwilę zajętą mam sobotę 23.10. bo idę opijać kolejne urodziny znajomych ![]() piszcie zatem jak stoicie z terminami ? moja tfu ![]() |
Perła (offline) |
Post #14 19-10-2010 - 09:22:59 |
Łódź |
Doczytałam,że Jazzowa ma w planach koncert... I chyba w piątki większość dziewczyn "coś" ma
![]() ![]() www.perla.nets.pl |
Marzenna (offline) |
Post #15 19-10-2010 - 23:53:41 |
Łódź |
Witam.Też chetnie pospieszyłabym na spotkanie z W
![]() Po tym terminie biegnę co sił w nogach. |
Jazzowa (offline) |
Post #16 20-10-2010 - 06:58:36 |
Łask |
Poczekamy Marzenna aż przybiegniesz
![]() Perełka niech się wypowie - ostatnio nas opitoliła.. ![]() Który dzień pasuje tym, co to nie mogły przybyć na dotychczasowe nasze spotkania.. ![]() Jak to powiedział Albert Einstein: "Życie niemal na pewno ma sens..."... [jazzowa.blogspot.com] |
malgos 10 (offline) |
Post #20 20-10-2010 - 23:41:04 |
Łódź |
Hej hej
i co z tym terminem Mój brzusio ma sie dobrze i gotowy jest na śmiechy,hi hi Proszę więc o odliczanie Może dziewczyny co jeszcze nie były ,a teraz by chciały sie spotkac ,niech podadzą jakąś datę Oprócz 23-10 i 28-10 postaram sie dopasować czekam,czekam i nóżkami przebieram jestem na forum od 25-10-2008 ![]() Bez cierpienia nie zrozumie się szczęścia. - Fiodor Dostojewski ![]() |
malgos 10 (offline) |
Post #23 22-10-2010 - 00:16:26 |
Łódź |
A wiem ,że nie da sie wszystkim dopasowac ale jakąś datę trzeba podać
Więc sobie pomyślałam ,że może po Wszystkich Świętych czyli 4 listopad 5 listopad 6 listopad 7 listopad a jak nie pasuje to proszę inne daty chociaż póżniejsze weekendy mogę mieć zajęte, bo zaczyna sie u mnie miesiąc imprez, ale w tygodniu może sie uda jestem na forum od 25-10-2008 ![]() Bez cierpienia nie zrozumie się szczęścia. - Fiodor Dostojewski ![]() |
Jazzowa (offline) |
Post #24 22-10-2010 - 06:47:31 |
Łask |
Ja się dostosuję do tych listopadowych dat podanych przez Malgos...
Może 5ty? Tak jak powiedziała Perła - to fajne dni bo perspektywa całego rozpoczynającego się weekendu po t akim piątku daje mu fajny powiew wolności ![]() Ale w sumie mi wszystko jedno... ![]() Jak to powiedział Albert Einstein: "Życie niemal na pewno ma sens..."... [jazzowa.blogspot.com] |
Monia_B (offline) |
Post #26 25-10-2010 - 15:24:09 |
Łódź |
kobitki ja też się przychylam do piątku - teraz to wiadomo, że Wszystkich Świętych ale ten 05 listopada jest dla mnie ok.
Fajnie Marzenna, że chcesz się z nami spotkać ![]() ![]() Czekam na wasz odzew co do daty ![]() moja tfu ![]() |
Jazzowa (offline) |
Post #27 25-10-2010 - 18:35:15 |
Łask |
To może wstępnie faktycznie ten 5 listopada ustalamy i czekamy na ewentualne za i przeciwy
![]() Jak to powiedział Albert Einstein: "Życie niemal na pewno ma sens..."... [jazzowa.blogspot.com] |
Marzenna (offline) |
Post #28 25-10-2010 - 18:36:12 |
Łódź |
Bardzo mi przykro, że nie dotarlam do Ciebie . Jestem wolontariuszką w łódzkim klubie, jest nas bardzo mało,starzejemy sie mamy katary, pracujemy......
nadrobimy przy spotkaniu, piatek jest ok. www.amazonki-lodz.org forum.amazonki-lodz.org Pozdrawiam cieplutko ![]() |
Monia_B (offline) |
Post #30 25-10-2010 - 19:15:13 |
Łódź |
wiem Ira, że należysz ale na poprzednim spotkaniu jeszcze mało mnie ten temat interesował, bo widmo operacji przesłaniało wszystko
![]() a teraz jestem na etapie rehabilitowania się, więc może przydadzą się szczegółowe informacje o klubie - ja bym chętnie skorzystała z jakiś dodatkowych przywilejów typu ćwiczenia czy basen.... ![]() moja tfu ![]() |