Manuploteczki i nie tylko
malgos 10 (offline) |
Post #1 30-04-2011 - 09:44:15 |
Łódź |
Drogie Łodzianeczki i nie tylko.............. zakładam ten wąteczek na nasze plotkowanie ,informowanie ,co u kogo się dzieje,porady, żale itd.
Chętnych zapraszamy i nie tylko Łodzianeczki, ale wszystkich sympatyków Łodzi Więc proszę pisać ,pisać ,pisać drzwi otwarte A na otwarcie jestem na forum od 25-10-2008 Bez cierpienia nie zrozumie się szczęścia. - Fiodor Dostojewski |
Monia_B (offline) |
Post #5 02-05-2011 - 14:01:19 |
Łódź |
super Małgoś, że założyłaś ten wątek - teraz mamy swoje łódzkie miejsce do wirtualnych ploteczek
Marzenka ja niby miałam dogodne miejsce, bo siedziałam centralnie po środku ale ni w ząb nie wiem o czym była rozmowa na krańcach stołu I dziękuję ci bardzo za propozycję podróży do Ciecha. Niestety się na tą wycieczkę nie zapisałam, a że te cholerne wyniki mam do odebrania w czwartek to nie wiem czy będę miała nastrój jechać Póki co zaplanowalam sobie, że was tam odwiedzę w sobotę - mam działkę 50 km od Ciechocinka, więc jak się wybierzemy z rodzinką na weekend to będę miała rzut beretem moja tfu rczość blogowa Zmieniany 1 raz(y). Ostatnia zmiana 02-05-2011 - 14:09:18 przez Monia_B. |
malgos 10 (offline) |
Post #6 03-05-2011 - 14:30:04 |
Łódź |
Monisiu a te wyniki to w Koperniku o której odbierasz
Bo ja na 12 - tą zasuwam do mojej onko by dała skierowanko na TK Moze sie doczytalaś ze jakis ch.....y wezeł przy trzusce sie powiększył do 32mm (usg wykazało) wiec trzeba badanko zrobić jestem na forum od 25-10-2008 Bez cierpienia nie zrozumie się szczęścia. - Fiodor Dostojewski |
Marzenna (offline) |
Post #7 03-05-2011 - 19:50:29 |
Łódź |
dziewczyny konieczna jest Waam Ciechocińska terapia śmiechem Zeby te ch.....y węzeł poległ i u Moni było ok.
Moje kochane dla polepszenia humorku facet obląda discawery..spiker mówi o zębach u zwierząt i tak: pandy mają 16 zebów, rekiny 100, u człowieka norma to 32. facet podrywa się z fotela i krzyczy k.....a jestem Pandą!!! |
Monia_B (offline) |
Post #9 03-05-2011 - 21:45:10 |
Łódź |
Marzenka kawał przedni ale przez Irę poplułam się piwem
Fakt terapia śmiechem bardzo wskazana ... ale w sąsiednim wątku znów jakieś martwiące wpisy... Jazzowa to wszystko na pewno wina pogody - kto to słyszał, żeby maj śniegiem straszył ... Małgoś nie mam konkretnej godziny wyznaczonej - powiedzieli mi tylko, że wyniki będą za tydzień do odbioru. Ciekawa jestem czy faktycznie będą bo przecież ten długi weekend teraz był - mogło się więc wszystko przesunąć :/ Mam nadzieję, że szybko ci wyznaczą termin - jak byłam w zeszłym tygodniu to kartka wisiała, że wolne są na lipiec - paranoja moja tfu rczość blogowa |
Dortek (offline) |
Post #10 04-05-2011 - 23:45:18 |
|
Hej dziewczyny! Ja pamiętam, jak wybierałyśmy nazwę tego wątku i rzeczywiście mogłyby być kłopoty z jej akceptacją
Się cieszę, że został przywołany do życia. Oświadczam (albo ostrzegam), że będę tu zaglądać! Ale, ale, słyszałam, ze zima do Was wróciła.... hehe, to jest najlepszy demotywator! Naprawdę Monia, chcesz w taką pogodę na działkę jechać? Małgoś, węzeł musisz zdecydowanie potraktować śmiechem. Chyba będę musiała znów do Ciebie zadzwonić, tylko sobie przygotuję zawczasu jakiś syrop do popijania na bolące od gadania gardło. Ciemne wczoraj może sie przemienić w jasne jutro (Marcin Luther King) Miarą wielkości człowieka jest ilość przeszkód, które udało mu się pokonać. Nie płacz, że coś się skończyło, tylko uśmiechaj się, że ci się to przytrafiło. jedna z nas: [www.youtube.com] |
Perła (offline) |
Post #11 05-05-2011 - 00:40:26 |
Łódź |
A ja kurcze tej nazwy nie pamiętam, chociaż byłam aktywna w temacie A tak w ogóle, jestem przerażona, co się wyrabia z moją głową...tyle rzeczy zapominam. Np.oglądane filmy. Cała nasza rodzina,to kinomaniacy i ciągle się wykłócam..nie, tego filmu nie widziałam, a podobno jest inaczej. Szok!
www.perla.nets.pl |
malgos 10 (offline) |
Post #12 05-05-2011 - 08:37:59 |
Łódź |
Perła ty sie nie przejmuj glowa to normalny SKS
A co Ty na to, ja potrafię nawet w trakcie rozmowy zapomniec co mówiłam na początku Ale po długich dyskusjach na forum i po przeczytaniu tu artykułów o problemach z pamięcia po chemii że to to i tego sie trzymam i koniec i basta Tylko czasami sie zastanawiam ,ze jak dalej tak bedzie postępować SKS to kartka na szyję z danymi, by człowieka odprowadzili do domciu jak zapomni gdzie to A nie powiem nazwa miała byc superaśna , ale na pewno administratorzy by na pogrozili lub zamkneli watek a czasami mi nachodza myśli ,że może oni tacy grozni nie sa i moze zezwolą na używanie grzecznie mówiąc słów ,które w niektórych sytuacjach przynoszą ulgę Byle nie urazały innych , a tylko prowadziło do odprezenia Ciekawie by czasami było Bo przecież uzywanie piiiiiiii piiiiiiiiiiiii,piiiiiiiiiiii jak coś sie na usta ciśnie, śmieszne by było, a i inne osoby by nie zrozumiały co autor miał na mysli jestem na forum od 25-10-2008 Bez cierpienia nie zrozumie się szczęścia. - Fiodor Dostojewski |
Polcia (offline) |
Post #13 05-05-2011 - 12:49:26 |
|
chociaż nie łodzianka to zapisuję się do Waszego klubu na ploteczki piiiiiiiiiiii piiiiiiiiiiiiiiii piiiiiiiiiiiiii
bo ja sympatyk Łodzi i ulicy Piotrkowskiej, województwa łódzkiego i Łodzianek dziewczynki a nie możecie małym druczkiem napisać jaka to miała być nazwa? Dano Ci życie, które jest tylko opowieścią. Ale to już Twoja sprawa, jak Ty ją opowiesz ................. Marek Hłasko "Sowa, córka piekarza" |
malgos 10 (offline) |
Post #21 18-05-2011 - 17:32:52 |
Łódź |
Słoneczka moje wynik TK odebrany i nadal jestem zielona
Nagryzmolili ,że wezeł kawalny i o co tu chodzi Jutro biegne do mojej onko i niech mi powie ,czy w nim cos siedzi ,czy nie Chłopina przerażony ale tyci go pocieszam ,ze reszta podrobów ok moze sobie teraz popiiiiiiiiiiiiiiiiii ,piiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii, piiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii ,piiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii i jeszcze raz piiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii a na koniec weznę różowe tabletki i może pomoze jestem na forum od 25-10-2008 Bez cierpienia nie zrozumie się szczęścia. - Fiodor Dostojewski |
Dortek (offline) |
Post #29 23-05-2011 - 20:03:32 |
|
Marzenna, Twoje zdjęcie było w mojej pierwszej trójce... może dlatego, ze mam takiego żółwia w domu... a może dlatego, że jest naprawdę ciekawe.
Ciemne wczoraj może sie przemienić w jasne jutro (Marcin Luther King) Miarą wielkości człowieka jest ilość przeszkód, które udało mu się pokonać. Nie płacz, że coś się skończyło, tylko uśmiechaj się, że ci się to przytrafiło. jedna z nas: [www.youtube.com] |