Manuploteczki i nie tylko
Dortek (offline) |
Post #1 25-05-2011 - 22:34:29 |
|
Zobaczcie co znalazłam w necie: [www.znanylekarz.pl]
Może komuś się przyda któraś z opinii. Ciemne wczoraj może sie przemienić w jasne jutro (Marcin Luther King) Miarą wielkości człowieka jest ilość przeszkód, które udało mu się pokonać. Nie płacz, że coś się skończyło, tylko uśmiechaj się, że ci się to przytrafiło. jedna z nas: [www.youtube.com] |
Monia_B (offline) |
Post #2 27-05-2011 - 21:57:44 |
Łódź |
jak szłam pod nóż to właśnie z tej stronki wyczytałam wszystkie opinie o moim lekarzu
to co pacjenci napisali, potwierdziło się w 100 % - trafiłam na cudownego chirurga moja tfu rczość blogowa |
malgos 10 (offline) |
Post #5 05-08-2011 - 22:05:13 |
Łódź |
Irenko jeszcze troszeczke i może sie wateczek ożywi
Dziewczyny tez sa na wojazach urlopowych i moze dlatego jest tu cichutko a ja powiem szczerze tęsknie za Wami i za spotkankami I moze juz pora zaczac organizowac się na spotkanko I uwazam ,że trzeba sie spotkac Bo chowanie sie po kątach ,to nie tędy droga ,takie jest moje zdanie jestem na forum od 25-10-2008 Bez cierpienia nie zrozumie się szczęścia. - Fiodor Dostojewski |
Dortek (offline) |
Post #8 08-08-2011 - 21:11:25 |
|
Nawet nie wiecie jak ja tęsknię i zazdroszczę Wam tej możliwości!! Niestety muszę sobie dozować tych przyjemności.
Ciemne wczoraj może sie przemienić w jasne jutro (Marcin Luther King) Miarą wielkości człowieka jest ilość przeszkód, które udało mu się pokonać. Nie płacz, że coś się skończyło, tylko uśmiechaj się, że ci się to przytrafiło. jedna z nas: [www.youtube.com] |
hania4 (offline) |
Post #12 13-09-2011 - 19:56:26 |
Łódź |
No faktycznie już po wakacjach więc też mówię za Marzeną
-budźmy się do spotkań ja chętna, bo jeszcze nie byłam... Rzucajcie termin... "Nie poddawaj się bezwolnie nieubłaganemu losowi. W pełni wykorzystaj czas który będzie Ci jeszcze dany przeżyć".. -Jan Paweł II- |
Monia_B (offline) |
Post #13 13-09-2011 - 20:43:59 |
Łódź |
z tego co wiem Perła do 21 albo 22.09. uziemniona przy filmie - może więc będziemy dogadywać się jakoś na koniec września ???
tęsknię za wami okrutnie moja tfu rczość blogowa |
Perła (offline) |
Post #21 21-09-2011 - 22:15:46 |
Łódź |
Lala, trala...Skończyłam film!!! Jestem tak zmęczona, ale szczęśliwa. Dziewczyny... oznajmiam, że wreszcie pracowałam przy dobrej produkcji. Dobra robota. Zaprzyjaźniłam się z ekipą i chyba wszystkimi aktorami. Przygoda, przygoda...ale dziś padam na ryj. Jutro mam subtelną dokrętkę na Okęciu i od 23 jestem naprawdę wolna , jak ptak. Spotkanie!!! A co Wy Laski, żadna do Ciecha nie jedzie? Buziaczki
www.perla.nets.pl |
mag_dag (offline) |
Post #22 21-09-2011 - 23:19:25 |
Sosnowiec |
no właśnie Perło, może Ty - skoroś wolna wskoczysz do Ciecha?
pociąg masz z Łodzi do wyboru: Łódź Widzew 09:19 09:23 Łódź Kaliska 09:46 09:51 Łódź Żabieniec 09:56 09:56 my tam już z metką siedzieć będziem Gdyby mi coś przyszło do głowy, niech zaczeka. (Dominik Opolski) -----><----- ---------------------------------------------------------- |
Perła (offline) |
Post #23 22-09-2011 - 09:44:59 |
Łódź |
Zdaje się, że muszę odpocząć...Ciechocinek mógłby mnie zabić (Gosik, pozdrawiam serdecznie). Ale Żabieniec obok domu...godzina fajna, o Towarzystwie już nawet nie wspomnę. Właściwie..spróbuję się ogarnąć. To w ogóle Łódź się nie wybiera?
www.perla.nets.pl |