Manuploteczki i nie tylko

Wysłane przez malgos 10 

ira (offline)

Post #1

29-10-2011 - 21:37:19

Pabianice 

duży uśmiech Monisiu, bo to mój osobisty szofer, to jakie ma wyjście?
No, faktycznie to dobry chłop, nie mogę narzekać, ale na wszelki wypadek głośno go nie chwalę... oczko

Marzenna (offline)

Post #2

31-10-2011 - 22:37:27

Łódź 

Oczywiscie ...Irenki dobra chłopina..chwal go chwal..mój dziś pomalował pomieszczenie do działalności fundacji a ja małpa go nie pochwaliłam i mi głupio teraz..bo tez dobra chłopina jest..czekam na spotkanko Świąteczne i manuploteczki z manukobietkamijezor

malgos 10 (offline)

Post #3

01-11-2011 - 14:25:37

Łódź 

Teraz ja super było chociaz tez tyci wczesniej sie zmyłam ,bo moj równiez osobisty szofer juz przyjechał i spac mu sie chciało
A Margarita była super ,az obecnie siedza w domciu i sie przekladam z wyrka na kanape bo plecy bola od leżenia bo mam angine gigant hi hi hi
Ale teraz tez bym ja spróbowała ,ale mi nie dadza i tylko krzycza i do wyrka wyganiaja
Cieżkie zycie chorusia
A teraz musze wytłumaczyc Monikę ,bo sie okazalo ze w czwartek wylądowała w szpitalu z infekcja
a nie odpowiadała na moje telefony bo swój zostawiła w domu
Przykro jej była że nie mogła przyjść, ale takie jest zycie
wiec do nastepnego spotkanka

jestem na forum od 25-10-2008

Bez cierpienia nie zrozumie się szczęścia.

- Fiodor Dostojewskiserce

Marzenna (offline)

Post #4

12-11-2011 - 15:03:43

Łódź 

Manukobietki jak spędzacie dłuuuuuuuuuuugi wekend????? ja biegam na koncerty Festiwalu Kultury Chrześcijańskiej np.dzis ide na koncert Paco Peny- Misa Flamenca. w czwartek byłam na teatrze słowa w wykonaniu Stanisławy Celińskiej - Księga Hioba. Było cudnie, ciary chodza na ciele na wspomnienie.
Przeczytacie więcej na www.fkch.wlodzi.com meloman

bergen (offline)

Post #5

12-11-2011 - 17:47:52

Na Festiwal Kultury Chrześcijańskiej biegam i ja. Trochę się zazębiło z festiwalem Cinergia,ale co tam. Marzenna, czy na teatr Witkacego dostałaś zaproszenia? Ja niestety byłam w n-tej dziesiątce oczekujących i Witkacy,Modrzejewska i Wariacje Tischnerowskie wyparowały. Ale ogólnie festiwal cudny..

ira (offline)

Post #6

12-11-2011 - 18:01:49

Pabianice 

Wow, powiało wielkim światem uśmiech
Mój mąż w weekend pracuje, więc kiedy przychodzi do domu zmęczony, a tu jeszcze trzeba odkurzyć itp. to już się nic nie chce.
Byliśmy niedawno na wystawie fotografii Beaty Nowak - w naszym mieście.
Ja należę do klubu dyskusyjnego przy bibliotece, więc czytam namiętnie.
A w ogóle to mi sks dokucza i nic mi się nie chce niezdecydowany

Marzenna (offline)

Post #7

14-11-2011 - 14:35:23

Łódź 

Wow Irenko !!! Właśnie z tym chceniem jest problem.
Pako Pena był za.....sty 6 giter...faceci ciacha a jedno ciacho tańczyło flamenco, że mury kościoła wytrzymały to wszystko to cud..owacje...nie chciało się aby nastąpił koniec..jeszcze chór Akademii Muzycznej wraz z nimi dał czadu...cuuuuuuuuuuudnie było.meloman

Marzenna (offline)

Post #8

10-12-2011 - 20:19:08

Łódź 

Moje kochane manukobietki..dzięki za cudowne spotkanie..wczoraj jak nigdy było mi bardzo potrzebne. kocham Waaaasssssssjezor

Perła (offline)

Post #9

12-12-2011 - 13:44:17

Łódź 

Wiesz Marzena...tak się nadziwić nie mogłam, że se normalnie z mężem potraficie pobiec do dyskoteki...To jest mi tak nieznane zjawisko, nie kojarzę żadnego klubu w Łodzi, nie mam NIKOGO, kto chciałby pójść gdzieś po prostu potanczyć.. I dlatego...pomyślałam, że mogłabym z raz z Wami się zabraćchichot Umówimy się w karnawale, ok?

www.perla.nets.pl

Marzenna (offline)

Post #10

12-12-2011 - 17:12:55

Łódź 

Ok...tańcuj..tancuj nie żałujjezor uwielbiam ten jęzor

Marzenna (offline)

Post #11

13-12-2011 - 17:05:52

Łódź 

Kobitki ..kupiłyście prezenty..okna pomyte.karpie pływają..bo u mnie niccccc ino nygus całą gębą jezor

Perła (offline)

Post #12

13-12-2011 - 17:16:00

Łódź 

Ja chyba z roku na rok mam ze świętami coraz bardziej pod górę...W tym...jeszcze nie mam nawet odrobiny świątecznego "nerwu". Jest tyle fajnych rzeczy do robienia...nikt mnie nie przekona, że najważniejsze jest umycie okien. A to wychodzi w rozmowie z Mamą. Coś tam kupiłam najbliższym...i już. A teraz hicior a propos Manufaktury...Idę ja se wczoraj i widzę w Go Sporcie Mojego.. kupuje mi narty biegowe! No cóż, nie będzie niespodzianki, ale w efekcie Marek był zachwycony,bo wszystko przymierzyliśmy,ustaliliśmy, wybraliśmy i mam cudny sprzęt, jak ta laladuży uśmiech

www.perla.nets.pl

ira (offline)

Post #13

13-12-2011 - 19:35:02

Pabianice 

A ja mam okna pomyte język Jurek pomył, ale ja też szalałam i jeszcze będę - w tym roku akurat mam wenę do sprzątania chichot Kiedyś mi się nie chciało, to nie myłam, nie sprzątałam wielce. Aż się sama dziwię, co mnie tak teraz napadło na pucowanie chałupy.
Za to kompletnie nie mam pomysłu na prezenty niezdecydowany
Karpia nie kupuję żywego. Kiedyś Jurek musiał takiego ukatrupić, to pies cały dzień się chował przed nim. Nie lubię karpia, chłopy moje jedzą.
Perła, to Twój musi Ci jeszcze coś dokupić, coby niespodzianka była duży uśmiech

bergen (offline)

Post #14

13-12-2011 - 19:53:04

No to teraz ja. Ponieważ mam świeżutko umalowany pokój w tonacji 3/4 czyli trzy ściany białe a jedna szara,to wszystkie pomarańczowe doniczki(taka była ściana do wczoraj) przemalowałam na szaro. Uwielbiam malować i zmieniać wystrój mieszkania,więc maluję i zmieniam. Święta jak zwykle mnie zaskoczą. Ira,jesteś zuch!

mag_dag (offline)

Post #15

13-12-2011 - 20:08:10

Sosnowiec 

bergen, zepsułaś takie cudne doniczki oczko

ja kocham parańczowy kolor!
a do szarego to uny bardzo pasuje po mojemu duży uśmiech

Gdyby mi coś przyszło do głowy, niech zaczeka. (Dominik Opolski)

-----><-----

----------------------------------------------------------

malgos 10 (offline)

Post #16

13-12-2011 - 23:29:16

Łódź 

Widzę samych pracusiów ,a ja nygus
Własnie w pracy zamówiłam ciacho czyli serniczek na swięta Robia pyszniutki
Częśc prezentów juz mam
No i trzeba sie na zakup rybuni nastawic
Ale musi być już oporządzona ,bo juz dosyc mam znęcania się na nimi
Bo przeciez Zbyś daje noge i pojawia sie jak juz po fakcie
Mówi ,że on nie może tego zrobić ,jest mu przykro ( a jeść to lubi)

A sprzątanie to chyba w ostatnie dni sie ze Zbysiem sprężymy i chałupę odgruzujemy
A spotkanko super było i a Mikołajkowego prezentu od Marzenki juz nie ma Pyszny był

jestem na forum od 25-10-2008

Bez cierpienia nie zrozumie się szczęścia.

- Fiodor Dostojewskiserce

bergen (offline)

Post #17

14-12-2011 - 09:53:44

Mag_dag,to były zabawne,kamionkowe,pomarańczowe doniczki no a teraz pojechałam stylem skandynawskim. Bardzo mi się podoba.Narazie. A zaczęło się od zakupu firan,które pokłóciły się z moim pomarańczowym pokojem.No to się dostosowałam do nich. No i nie mam pomysłu,co wrzucić na ścianę. Nie obrazy,nie grafikę,myślałam o zdjęciach czarno-białych,ale absolutnie i zdecydowanie NIE w stylu Wacka Wantucha czy Jana Saudka. Jakaś postać tyłem czy gałąź na pustej drodze,no chyba,że to okaże się zbyt smutne. Do świąt jeszcze daleeeko. Damy radę. Malgos 10 -nie ma to jak pyszny serniczek w pracy.

mag_dag (offline)

Post #18

14-12-2011 - 10:04:12

Sosnowiec 

bergen, hehe, nie podoba Ci się Wantuch?

to na przykład wygląda jak wydmy i trzyma kolorystykę Twojego pokoju oczko

do mojego pokoju (możesz go zobaczyć w mojej galerii) bardziej pasuje to:

ale też nie skorzystam rotfl

-----><-----

bergen (offline)

Post #19

14-12-2011 - 10:25:50

Mag,bardzo dziękuję...wydmy znakomite. Odwiedziłam Twoją galerię i ....gratuluję talentu i oka.Koleiny bardzo ale to bardzo do mnie przemawiają.

mag_dag (offline)

Post #20

14-12-2011 - 10:32:38

Sosnowiec 

pokój z 'parańczowym' kolorem miałaś oglądać oczko
koleiny też lubię - dzięki
uśmiech

-----><-----

Marzenna (offline)

Post #21

15-12-2011 - 21:55:07

Łódź 

Ja żeby przetrwać święta z rodziną ....... poszłam na wasztaty z psychologiem do Towarzystwa Wiedzy Psychologicznej..było super..ludzie to mają wku.....ce rodziny...moja rodzinka wypadła ok a myślałam że jest żle.Od momentu choroby mam luzik na Święta.
Kobitki przy następnym spotkaniu proponuję zakończyć je na dysko w manu.Perła ma ochotę jak reszta????????jezor

Marzenna (offline)

Post #22

30-12-2011 - 20:49:23

Łódź 

Moje kochane manukobiety bądzcie zdrowe i szczęśliwe w 2012 r.drink.gif

bergen (offline)

Post #23

30-12-2011 - 22:29:24

Dziewczynki,cudownej Sylwestrowej Nocy a w Nowym Roku duuuużo radochy.

ira (offline)

Post #24

31-12-2011 - 12:52:45

Pabianice 

Ja też życzę Wam, psiapsiólki, wszystkiego dobrego w Nowym Roku! buziak

ewas (offline)

Post #25

01-01-2012 - 21:06:19

Łódź 

Obyśmy się w Nowym 2012 Roku częściej spotykały, tego sobie i Wam moje kochane manukobietki życzę.

Perła (offline)

Post #26

08-01-2012 - 23:56:19

Łódź 

Tęsknie za Jazzową...sad smiley

www.perla.nets.pl

Marzenna (offline)

Post #27

09-01-2012 - 03:30:16

Łódź 

Ja tez fajna kobieta to BYLA.....za Wami też !!!angry smiley

Marzenna (offline)

Post #28

18-01-2012 - 16:19:51

Łódź 

Dziewczyny !!!!
23.I.2012 godz. 19.15 - 22
III pietro sala 313 ŁDK.ul.Traugutta 18
The Gospel Time
organizuje to Towarzystwo Wiedzy Psychologicznej START
potwierdzenie obecności do 21.01 włącznie annab 1985@interia.pl
Więcej na ich facebooku lub stronie meloman

Marzenna (offline)

Post #29

19-01-2012 - 11:26:17

Łódź 

Prawidłowy kontakt to: annab1985@interia.pl
www.twpstart@gmail.com
Wiedza obsługi kompa jest nadal dla mnie tajemnicą.wstydniś

Marzenna (offline)

Post #30

23-01-2012 - 22:49:08

Łódź 

Kobity zasypało Was...zamroziło...co jest..gdzie jesteścieeeeeeeeeeeeeee
Właśnie wróciłam z warsztatów ,śpiewałam gospel z zespołem The Gospel Time z Łodzi , było super..młode szczawie śpiewają bawią się śpiewem.meloman
Przykro nam, ale tylko zarejestrowane osoby mogą pisać na tym forum.

Kliknij żeby zalogować

Użytkownicy online

Gości: 1120
Największa liczba użytkowników online: 77 dnia 11-10-2011
Największa liczba gości online: 134213 dnia 15-09-2024