Manuploteczki i nie tylko
Wysłane przez malgos 10
Perła (offline) |
Post #2 11-06-2012 - 21:09:39 |
Łódź |
Do dziewczyn z Łodzi i okolic...Zapisanie się na scyntygrafię w Koperniku, to termin kilkumiesięczny. Robiąc histerię przy okienku rejestracyjnym,wymęczyłam (w kwietniu) 25 czerwiec...wpis do jakiegoś programu klinicznego. Niedawno dowiedziałam się, że w szpitalu na Czechosłowackiej robią te badania szybko i bez łachy. Dziś podjechałam, pokazałam skierowanie i...zapisali mnie na pojutrze! Tralala! Trochę tylko mnie mierzi data: 13! Ale dobra, nie piątek. Pozdrawiam
www.perla.nets.pl Zmieniany 1 raz(y). Ostatnia zmiana 11-06-2012 - 21:10:05 przez Perła. |
Perła (offline) |
Post #6 14-06-2012 - 22:56:35 |
Łódź |
No, ochłonęłam po wczorajszym dniu. Na Czechosłow. po zapodaniu "wyświetlacza" do scyntygrafii, uwaga: LEŻAŁAM se 2,5 godz. z książką, a chwilami spałam (po prostu jest do dyspozycji sala pacjenta!). Obsługa lekarska miła, wystawa fot z Toskanii na korytarzu i pięć osób na krzyż. Kobiety! Szok...normalnie Leśna Góra. Na badaniu hm...niemały stres, bo raz, że jednak dostałam napadu klaustrofobii (ale szybko przesunęli mi z twarzy ten"kafel" ) dwa, że świeciłam!!! Świeciłam , jak cholera. Miednica, kręgosłup, ramiona, a w kilku obszarach, tak, jakby byly pozapalane lampy. Lekarze orzekli: na tomografię. I tu się posr..łam...Po 10 min.już byłam badana! A po następnych 15-stu: wyniki! I nic! Moje lampy (a wyglądało to drastycznie), to jakieś tam, sklerozis-reumatozis... zero śladów meta!!! Bałam się, jak nigdy, ulga była niewyobrażalna. A ten szpital...chyba mi się to nie śniło? Pragnę przypomnieć: w Koperniku zapisy na jesień, a czekanie na wyniki: 2 tyg. Buziaki
www.perla.nets.pl Zmieniany 1 raz(y). Ostatnia zmiana 14-06-2012 - 22:57:34 przez Perła. |
Monia_B (offline) |
Post #7 14-06-2012 - 23:25:20 |
Łódź |
ech Perła byłaś tak blisko mnie, wszak na Niciarnianą to rzut kapciem - szkoda, że nie wiedziałam...pomogłabym Ci wytrząsnąć z pampersa
a tak serio cieszę się, że wsio OK moja tfu rczość blogowa |
mag_dag (offline) |
Post #10 15-06-2012 - 11:12:17 |
Sosnowiec |
Perło, ale w takim wątku się chwalić?
ja dopiero dziś dotarłam do tych super wieści gratuluję i rozumiem Twoją ulgę! a to zadziwienie warunkami i działaniem szpitala - bezcenne zdrówko! Gdyby mi coś przyszło do głowy, niech zaczeka. (Dominik Opolski) -----><----- ---------------------------------------------------------- |
Monia_B (offline) |
Post #23 10-10-2012 - 21:30:02 |
Łódź |
no ładne plotkowanie tu odchodzi a ja się zastanawiałam co mnie tak uszy pieką
pochwaliłabym się sama, że głowa nie jest zupełnie pusta i mózg mam na miejscu, ale ten stres związany z badaniem zmusił mnie do zalegnięcia w łóżku o godzinie bardzo wczesnej... w każdym bądź razie opić trzeba ten wynik moja tfu rczość blogowa |
Marzenna (offline) |
Post #29 08-11-2012 - 11:45:25 |
Łódź |
Dziewczyny Moje Kociane!
Dziś dopiero ożyłam po poniedziałkowym spotkaniu. Tak komentowałyście moje odstępstwo od nie- nie- jedzenia póżnych kolacji , ze dopiero dziś trochę strawiłam tą pickę. Migrena z powodu tej niestrawności nie do przecenienia....k....a Pozdrawiam NASZĄ KOCIANĄ ALĘ |
Przykro nam, ale tylko zarejestrowane osoby mogą pisać na tym forum.
Użytkownicy online
Gości:
767
Największa liczba użytkowników online:
77
dnia 11-10-2011
Największa liczba gości online:
134213
dnia 15-09-2024