spotkanie w Krynicy smiling smiley

Wysłane przez maryla 

maryla (offline)

Post #1

28-05-2013 - 23:41:49

gdzieś w górach... 

w piatek 31 maja, Kicia, Parabola,Brodka i ja, odwiedzamy - spotykamy się z Janinką.S , która wczasuje się w sanatorium w Krynicy smiling smiley
Może w tym czasie na dłuższym weekendzie, ktoś z Was będzie w tej okolicy, to spotykamy się o 16.oo pod Pijalnią Wód.
Zapraszam smiling smiley

brodka (offline)

Post #2

31-05-2013 - 23:43:57

daleko od Krakowa 

Kochane dziewczyny dziękuję za milutko spędzony czas w Krynicy .
Janinko,Marylko,Parabolko,Beatko buzki buziak

Parabola (offline)

Post #3

01-06-2013 - 10:55:40

Nowy Sącz 

Ja też dziękuję za wspólnie spędzony czas buzki
Oby więcej takich spotkań było rotfl

Zmieniany 1 raz(y). Ostatnia zmiana 01-06-2013 - 10:56:29 przez Parabola.

maryla (offline)

Post #4

01-06-2013 - 17:14:10

gdzieś w górach... 

I ja dziękuję Wam wszystkim i każdej z osobnabuziak super takie spotkankaradocha
Teraz zapraszam do siebie, lato idzie, ciepło i długie dni...

Janina.S (offline)

Post #5

10-06-2013 - 17:59:21

widły Soły i Wisły 

Jeszcze ja podsumuję to spotkanie - było cudnie a co najważniejsze właśnie tego dnia całe popołudnie było
bardzo ciepłe i słoneczne - tak , tak słoneczne chyba jako jedyne w całym dwu_tygodniowym pobycie .
Mimo deszczu i burz i chłodu który panował przez ok 10 dni to właśnie owo spotkanie było jasne , radosne ,
słoneczne i miłe i ten piątek 31 maj wspominam najlepiej z całego pobytu .
Dziękuję Wam dziewczynki buzki

.....jeśli niebo spada nam na głowę to nie po to by się z nas śmiać
....... lecz by podziwiać patrząc jak się podnosimy.
...

brodka (offline)

Post #6

10-09-2014 - 22:08:46

daleko od Krakowa 

Tym razem do Krynica zawitała i odpoczywa Wandzia-Wako z Przemyśla.
Kochane odwiedzimy Wandzie?????
Chyba od 7 czy 8 IX ale już nie pamiętam do kiedy .

maryla (offline)

Post #7

10-09-2014 - 22:11:27

gdzieś w górach... 

Ja chętnie radocha najlepiej podczas weekendu uśmiech

brodka (offline)

Post #8

18-09-2014 - 17:13:12

daleko od Krakowa 

W niedziele tj 21 IX spotykamy się w Krynicy .
Wiem że będzie Marylka, zapewne Kicia też dotrze,
Parabola jak się pozbędzie choróbska to myślę że zawita.
Magdam a co z Tobą będziesz??????
Jak nic się nie zmieni to ja też będęradocha
Może są jeszcze chętne małopolanki ktore przyjadą do Krynicy.
Aaaaaa zapomniałam o podkarpaciu ........dziewczynki bardzo chętnie Was usciskam.

Zmieniany 1 raz(y). Ostatnia zmiana 18-09-2014 - 17:13:48 przez brodka.

xiouken (online)

Post #9

30-09-2024 - 08:31:53

xiouken (online)

Post #10

05-11-2024 - 05:13:30

audiobookkeepercottageneteyesvisioneyesvisionsfactoringfeefilmzonesgadwallgaffertapegageboardgagrulegallductgalvanometricgangforeman
gangwayplatformgarbagechutegardeningleavegascauterygashbucketgasreturngatedsweepgaugemodelgaussianfiltergearpitchdiametergeartreatinggeneralizedanalysisgeneralprovisions
geophysicalprobegeriatricnursegetintoaflapgetthebouncehabeascorpushabituatehackedbolthackworkerhadronicannihilationhaemagglutininhailsquallhairyspherehalforderfringe
halfsiblingshallofresidencehaltstatehandcodinghandportedheadhandradarhandsfreetelephonehangonparthaphazardwindinghardalloyteethhardasironhardenedconcreteharmonicinteraction
hartlaubgoosehatchholddownhaveafinetimehazardousatmosphereheadregulatorheartofgoldheatageingresistanceheatinggasheavydutymetalcuttingjacketedwalljapanesecedarjibtypecranejobabandonment
jobstressjogformationjointcapsulejointsealingmaterialjournallubricatorjuicecatcherjunctionofchannelsjusticiablehomicidejuxtapositiontwinkaposidiseasekeepagoodoffingkeepsmthinhandkentishglory
kerbweightkerrrotationkeymanassurancekeyserumkickplatekillthefattedcalfkilowattsecondkingweakfishkinozoneskleinbottlekneejointknifesethouseknockonatom
knowledgestatekondoferromagnetlabeledgraphlaborracketlabourearningslabourleasinglaburnumtreelacingcourselacrimalpointlactogenicfactorlacunarycoefficientladletreatedironlaggingload
laissezallerlambdatransitionlaminatedmateriallammasshootlamphouselancecorporallancingdielandingdoorlandmarksensorlandreformlanduseratiolanguagelaboratorylargeheart
lasercalibrationlaserlenslaserpulselatereventlatrinesergeantlayaboutleadcoatingleadingfirmlearningcurveleavewordmachinesensiblemagneticequatormagnetotelluricfield
mailinghousemajorconcernmammasdarlingmanagerialstaffmanipulatinghandmanualchokemedinfobooksmp3listsnameresolutionnaphtheneseriesnarrowmouthednationalcensusnaturalfunctor
navelseedneatplasternecroticcariesnegativefibrationneighbouringrightsobjectmoduleobservationballoonobstructivepatentoceanminingoctupolephononofflinesystemoffsetholderolibanumresinoid
onesticketpackedspherespagingterminalpalatinebonespalmberrypapercoatingparaconvexgroupparasolmonoplaneparkingbrakepartfamilypartialmajorantquadruplewormqualitybooster
quasimoneyquenchedsparkquodrecuperetrabbetledgeradialchaserradiationestimatorrailwaybridgerandomcolorationrapidgrowthrattlesnakemasterreachthroughregionreadingmagnifierrearchain
recessionconerecordedassignmentrectifiersubstationredemptionvaluereducingflangereferenceantigenregeneratedproteinreinvestmentplansafedrillingsagprofilesalestypeleasesamplingintervalsatellitehydrology
scarcecommodityscrapermatscrewingunitseawaterpumpsecondaryblocksecularclergyseismicefficiencyselectivediffusersemiasphalticfluxsemifinishmachiningspicetradespysalestungun
tacticaldiametertailstockcentertamecurvetapecorrectiontappingchucktaskreasoningtechnicalgradetelangiectaticlipomatelescopicdampertemperateclimatetemperedmeasuretenementbuildingtuchkas
ultramaficrockultraviolettesting
Przykro nam, ale tylko zarejestrowane osoby mogą pisać na tym forum.

Kliknij żeby zalogować

Użytkownicy online

Gości: 715
Największa liczba użytkowników online: 77 dnia 11-10-2011
Największa liczba gości online: 134213 dnia 15-09-2024