Spotkanie w IO w Krakowie /Garncarska/
Wysłane przez Amazonki.net
Amazonki.net (offline) |
Post #1 24-01-2010 - 19:39:45 |
Forumowo |
Będziesz w szpitalu na badaniach lub u lekarza - zamelduj w tym wątku.
Może jeszcze ktoś będzie w tym dniu w szpitalu. |
maryla (offline) |
Post #7 24-04-2010 - 00:13:04 |
gdzieś w górach... |
Kiciu, jak się cieszę!!!!
W instytucie będę około 11.oo , załatwię wszystko szybko, z moja onką jestem umówiona. Do 14.oo mam czas , bo potem o 15.oo umówiłm koleżankę do mojego chirurga -onkologa i muszę z nią tam pójść. Namów Kociaka , a Ty droga Krakusko , nawet się nie zastanawiaj tylko dołącz do nas . Miło bedzię się spotkać Zmieniany 1 raz(y). Ostatnia zmiana 24-04-2010 - 00:14:48 przez maryla. |
krakuska (offline) |
Post #11 27-04-2010 - 18:01:17 |
Kraków |
mhhhh...Tak bym chciała tej kawki z Wami!!. Problemem jest rzeczywiście to, że pracuję do 15 Myślę od soboty jak to sobie poukładać . Kombinuje i kombinuję Problem w tym ,że w czwartek znowu muszę się urywać na swoje badanka. No nie wiem..... ale dajcie znać to może rzeczywiście wyrwę się na chwilke . Brodziu!! Masz mój telefonik ? tyrpnij do mnie jak już się bedziecie gdzieś zakotwiczać Spróbuje do Was dotrzeć
no ja nie rozumiem , dlaczego ja mam w czwartek to usg Zmieniany 1 raz(y). Ostatnia zmiana 27-04-2010 - 18:02:15 przez krakuska. |
kociak (offline) |
Post #15 01-05-2010 - 13:56:32 |
Kraków |
Miauuuu........
dzięki za miłe spotkanko - Marylko, Kiciu i Brodziu........ Kociak wyszedł z chemii wczoraj o godz 12.00, a już o godz 17.00 grzecznie pracował...... czyli rozdał swiadectwa i ........do domku......... 10.05 jestem na aredii na oddziale dziennym i następny wlew chemii mam 25.05 - też na oddziale dziennym ( bo na 4 pietrze bedzie już remont ) może ktoś w tych dniach tez będzie ?????? Miauuuu....... |
Tina (offline) |
Post #19 25-07-2010 - 10:06:20 |
|
Bede 27 lipca (wtorek) na Garncarskiej, jakby ktos byl chetny na pogaduchy...
„Siłę i istotę choroby lekarz powinien szukać w jej początku, w jej źródle, a nie w tym, co pochodzi z samej choroby, gdyż nie powinno się gasić dymu, ale płomienie. Tak samo lekarz powinien myśleć o przyczynie choroby, a nie o tym, co widać gołym okiem: objawy są tylko wskazówkami, a nie przyczyną. Podobnie jak dym, który nie jest przyczyną ognia” dr Samuel Hahnemann |
Tina (offline) |
Post #30 30-12-2011 - 18:11:46 |
|
Byłam 18 listopada i teraz kolejna kontrolka wypada mi 24.02.2012. Będzie mammo i (jak to nazwała Madzia) - będę kwitła
Moze Madziu tez Ci wtedy wypada termin??? :> Pozdrawiam „Siłę i istotę choroby lekarz powinien szukać w jej początku, w jej źródle, a nie w tym, co pochodzi z samej choroby, gdyż nie powinno się gasić dymu, ale płomienie. Tak samo lekarz powinien myśleć o przyczynie choroby, a nie o tym, co widać gołym okiem: objawy są tylko wskazówkami, a nie przyczyną. Podobnie jak dym, który nie jest przyczyną ognia” dr Samuel Hahnemann |
Przykro nam, ale tylko zarejestrowane osoby mogą pisać na tym forum.
Użytkownicy online
Gości:
709
Największa liczba użytkowników online:
77
dnia 11-10-2011
Największa liczba gości online:
134213
dnia 15-09-2024