wystawa rak &roll w Gorlicach
Anonimowy użytkownik (offline) |
Post #8 18-10-2010 - 12:16:12 |
|
Gratuluje i podziwiam
relacja foto z wernisażu obejrzana wnikliwie Madziu pięknie się prezentowałaś, Marylka same śliczności no ale Terenia w kapeluszu, o mało z fotela nie spadłam z wrażenia - ale extra kowbojka WOW |
magdam (offline) |
Post #11 19-10-2010 - 12:07:55 |
Gorlice, Kraków |
RTV Gorlice
Dzięki dziewczyny!!! Nikusia eee tam pięknie normalnie i tyle (hmmm to może ja piękna jestem hihihihihihihiiiiii taki żarcik mały) A Terenia była była Haniu szkoda szkooda ale nadrobimy kiedy indziej. Buziaki zostawiam Wystarczy odrobina nadziei, pozytywne myślenie wszystko odmieni!!! |
magdam (offline) |
Post #19 19-10-2010 - 21:02:43 |
Gorlice, Kraków |
i jeszcze taka relacja w internetowej TV
I jeszcze coś takiego znalazłam na necie. I tu już tremę widać jak cholera Madziu brawo brawo Wystarczy odrobina nadziei, pozytywne myślenie wszystko odmieni!!! |
mag_dag (offline) |
Post #20 19-10-2010 - 21:14:42 |
Sosnowiec |
magdam, ja może zadam głupie pytanie, ale bardzo mnie to nurtuje...
zauważyłam, że w żadnej z relacji nie widać zdjęcie z Nefretete, ale to mógł być przypadek, teraz sama o tym mówisz, że zostało wstrzymane co to znaczy? dlaczego? Gdyby mi coś przyszło do głowy, niech zaczeka. (Dominik Opolski) -----><----- ---------------------------------------------------------- |
magdam (offline) |
Post #21 19-10-2010 - 21:19:36 |
Gorlice, Kraków |
Tak Magda nie ma zdjęcia Moni... Zdjęcia były drukowane jeszcze raz i Magda nie bardzo wiedziała jak podpisać to zdjęcie. Takie informacje dostałam z fundacji. Mam nadzieję że jednak wróci i będzie jeździła z wystawą dalej. Bardzo żałuję że nie było jej zdjęcia....
Wystarczy odrobina nadziei, pozytywne myślenie wszystko odmieni!!! |
Perła (offline) |
Post #23 19-10-2010 - 21:40:48 |
Łódź |
Właśnie...że co? Że niby tylko...zwyciężczynie? A jak nie teges, to do widzenia?...Ja przyznam bez bicia,że w sierpniu kalendarz wylądował w szufladzie...Przechodziłam ciężkie chwile, a odejście Moniki podcięło mnie wybitnie.Teraz, gdy czytam to, co napisała pod zdjęciem...Chwilowo mdli mnie od hasła "pozytywne myślenie" No trudno, przepraszam.
Teraz ,że względu na Magdę, znowu go powiesiłam i fajnie, że na wystawie październik obok listopada, ale generalnie...jakoś tak... www.perla.nets.pl |
magdam (offline) |
Post #26 19-10-2010 - 22:15:46 |
Gorlice, Kraków |
Co do braku zdjęcia Moni komentować nie chcę
Perło wiesz ze Cię uwielbiam??? a ja czekam żeby przewrócić kartkę na Twoje piękne kolorowe zdjęcie (napisałam o fotkę zobaczymy co z tego wyjdzie) Dani dzięki wielkie w ogóle wszystkim dziękuję za ciepłe słowa pod moim adresem Wystarczy odrobina nadziei, pozytywne myślenie wszystko odmieni!!! |
maryla (offline) |
Post #27 19-10-2010 - 23:13:31 |
gdzieś w górach... |
Dziewczyny i ja dziękuję...
udało nam się po raz drugi w tym roku zorganizować wystawę, poza kalendarzem który ustalany jest z dużym wyprzedzeniem w każdej szanującej się instytucji kulturalnej . Udało nam się wykorzystując znajomych i przyjaciół. Te wystawy robimy nie oczekując na takie zachwyty i podziękowania od Was, bardziej oczekiwałybyśmy jakiegoś jednego przynajmniej słowa od gorlickiego klubu amazonek...ale to już inna bajka... i nikt nie pytał na wystawie dlaczego ten rok taki krótki?( mag dag) ...pytał Madziu ,miedzy innymi burmistrz, jest taki spostrzegawczy... Bardzo mnie zdziwił brak zdjęcia Moniki... mam na ten temat bardzo podobne zdanie jak Perła... i Wy... |
Monia_B (offline) |
Post #30 25-10-2010 - 22:11:29 |
Łódź |
dziewczyny super inicjatywa !!! Magda, zadnej tremy nie było widać - szczerze
jeszcze raz ukłon w waszą stronę moja tfu rczość blogowa |