Prośba do koleżanek z Krakowa
Wysłane przez aniad
aniad (offline) |
Post #1 01-10-2017 - 21:02:35 |
Cardiff |
Dziewczyny ,
Szukam onkologa w Krakowie i chciałam zrobić rezonans piersi prywatnie. Mam kilka cyst w piersi ( tak był w maju jak byłam w Krakowie) Lekko podwyższony marker nowotworowy we krwii i niedawno odebrałam wyniki badania genetycznego ( robiłam w badamy geny.pl) wynik wykazał mutacje i wysokie ryzyko raka piersi . Na jajniku guzek 2cm. Mieszkam w UK ale tutaj mój lekarz ogólny nie chciał dać mi skierowania na usg piersi , tera czekam na tłumaczenie badania genetycznego. ?Moje pytanie kogo polecacie w Krakowie , chodzi o onkologa i gdzie można usunąć pierś . Nie mam w Polsce ubezpieczenia . A tu lekarz powiedział , że w badaniu palpacyjnym nie czuje guza i nie mam powiększonych węzłów chłonnych. W listopadzie mam być w Krakowie |
kudlatam (offline) |
Post #2 01-10-2017 - 21:24:20 |
krakow |
Witaj,
Nie spotkalam się w Krakowie z odpłatnym rezonansem piersi. Wykonują takie badanie w Instytucie Onkologii na ul. Garncarskiej. Jeśli chodzi o chirurga polecam dr Pawła Bastę , operował moją koleżankę [www.scmkrakow.pl] |
Al_la (offline) |
Post #7 03-10-2021 - 19:26:21 |
k/Warszawy |
W najgorszych chwilach mego życia zawsze mogłem liczyć na przyjaciół. Odtąd wiem, że pierwszą rzeczą, jaką należy zrobić, to poprosić o pomoc. Paulo Coelho Przewodowy NST, G2, T3N0Mx, TNBC, 6 x FEC (3 przed operacją), yT2N0Mx |
Magda1986 (offline) |
Post #8 13-10-2021 - 14:08:41 |
|
Mozesz próbować kontaktować się z profesorem mailowo- pwysocki@su.krakow.pl, nr telefonu 124247180. Profesor zawiesił wizyty prywatne, w szpitalu uniwersyteckim pewnie cięzko sie dostac, ale próbowac zawsze warto.[/quote]
Dziękuję bardzo za informację |
Przykro nam, ale tylko zarejestrowane osoby mogą pisać na tym forum.
Użytkownicy online
Gości:
205
Największa liczba użytkowników online:
77
dnia 11-10-2011
Największa liczba gości online:
134213
dnia 15-09-2024