prośba do amazonek z małopolskiego

Wysłane przez annzaw 

annzaw (offline)

Post #1

11-02-2018 - 19:17:02

Tarnów 

Dziewczęta, chrześnica mojej znajomej pisze pracę z psychologii na temat wpływu leczenia na pożycie z partnerem, czy któraś byłaby chętna pomóc i udzielić jej anonimowego wywiadu?

goja66 (offline)

Post #2

12-02-2018 - 17:27:08

Ozorków 

Spoko- ja mogę duży uśmiech..Województwo tu nie ma znaczenia rozumiem przewraca_oczy
sorki - teraz dopiero doczytałam - że województwo ma znaczenie - ja z łódzkiego niezdecydowany
edit: scalono posty. Jeżeli nie minęło 15 minut od ostatniego napisanego postu, a chcemy coś dopisać, bądź zmienić - używamy funkcji zmień

NST Gx po chemioterapii ypT3N3
Er- 30% ,Pr-0 , HER2-0 , Ki67-18-20%

Zmieniany 2 raz(y). Ostatnia zmiana 13-02-2018 - 19:06:25 przez myszka.

gosia0101 (offline)

Post #3

12-02-2018 - 17:35:20

małopolskie 

Ja mogęwinking smiley

goja66 (offline)

Post #4

12-02-2018 - 18:29:00

Ozorków 

Jezzuuuu - a nie dopytałam - kryteria wieku też są ? przewraca_oczyBo może mnie nie dotyczy ...ale jak mogę jakoś pomóc -czasu mam dużo...a wywiady lubię :0

annzaw (offline)

Post #5

12-02-2018 - 18:32:15

Tarnów 

Hej, nie ma kryteriów wieku, chodzi o wszystkie kobiety, które przeszły leczenie. Wywiad chciałaby przeprowadzic osobiście, w Krakowie lub Warszawie....

goja66 (offline)

Post #6

12-02-2018 - 19:30:42

Ozorków 

ooooo - no to nie pomogę....Ja z Łodzi...bardziej ....ale jakby miała ankietę czy pytanie na piśmie - to nie ma sprawy...

maryla (offline)

Post #7

13-02-2018 - 19:49:05

gdzieś w górach... 

Ja mogę uśmiech...doczytałam do Wa-wy ani Krk, niestety nie wybieram się w najbliższym czasie, myślałam że przez netaoczko

Zmieniany 1 raz(y). Ostatnia zmiana 13-02-2018 - 19:51:17 przez maryla.

marzusia (offline)

Post #8

13-02-2018 - 22:47:43

Cieszyn 

Ja mogę, ale wcześniej musiałabym znaleźć partneraśmiech

xiouken (online)

Post #9

30-09-2024 - 08:44:04

xiouken (online)

Post #10

05-11-2024 - 05:25:43

audiobookkeepercottageneteyesvisioneyesvisionsfactoringfeefilmzonesgadwallgaffertapegageboardgagrulegallductgalvanometricgangforeman
gangwayplatformgarbagechutegardeningleavegascauterygashbucketgasreturngatedsweepgaugemodelgaussianfiltergearpitchdiametergeartreatinggeneralizedanalysisgeneralprovisions
geophysicalprobegeriatricnursegetintoaflapgetthebouncehabeascorpushabituatehackedbolthackworkerhadronicannihilationhaemagglutininhailsquallhairyspherehalforderfringe
halfsiblingshallofresidencehaltstatehandcodinghandportedheadhandradarhandsfreetelephonehangonparthaphazardwindinghardalloyteethhardasironhardenedconcreteharmonicinteraction
hartlaubgoosehatchholddownhaveafinetimehazardousatmosphereheadregulatorheartofgoldheatageingresistanceheatinggasheavydutymetalcuttingjacketedwalljapanesecedarjibtypecranejobabandonment
jobstressjogformationjointcapsulejointsealingmaterialjournallubricatorjuicecatcherjunctionofchannelsjusticiablehomicidejuxtapositiontwinkaposidiseasekeepagoodoffingkeepsmthinhandkentishglory
kerbweightkerrrotationkeymanassurancekeyserumkickplatekillthefattedcalfkilowattsecondkingweakfishkinozoneskleinbottlekneejointknifesethouseknockonatom
knowledgestatekondoferromagnetlabeledgraphlaborracketlabourearningslabourleasinglaburnumtreelacingcourselacrimalpointlactogenicfactorlacunarycoefficientladletreatedironlaggingload
laissezallerlambdatransitionlaminatedmateriallammasshootlamphouselancecorporallancingdielandingdoorlandmarksensorlandreformlanduseratiolanguagelaboratorylargeheart
lasercalibrationlaserlenslaserpulselatereventlatrinesergeantlayaboutleadcoatingleadingfirmlearningcurveleavewordmachinesensiblemagneticequatormagnetotelluricfield
mailinghousemajorconcernmammasdarlingmanagerialstaffmanipulatinghandmanualchokemedinfobooksmp3listsnameresolutionnaphtheneseriesnarrowmouthednationalcensusnaturalfunctor
navelseedneatplasternecroticcariesnegativefibrationneighbouringrightsobjectmoduleobservationballoonobstructivepatentoceanminingoctupolephononofflinesystemoffsetholderolibanumresinoid
onesticketpackedspherespagingterminalpalatinebonespalmberrypapercoatingparaconvexgroupparasolmonoplaneparkingbrakepartfamilypartialmajorantquadruplewormqualitybooster
quasimoneyquenchedsparkquodrecuperetrabbetledgeradialchaserradiationestimatorrailwaybridgerandomcolorationrapidgrowthrattlesnakemasterreachthroughregionreadingmagnifierrearchain
recessionconerecordedassignmentrectifiersubstationredemptionvaluereducingflangereferenceantigenregeneratedproteinreinvestmentplansafedrillingsagprofilesalestypeleasesamplingintervalsatellitehydrology
scarcecommodityscrapermatscrewingunitseawaterpumpsecondaryblocksecularclergyseismicefficiencyselectivediffusersemiasphalticfluxsemifinishmachiningspicetradespysalestungun
tacticaldiametertailstockcentertamecurvetapecorrectiontappingchucktaskreasoningtechnicalgradetelangiectaticlipomatelescopicdampertemperateclimatetemperedmeasuretenementbuildingtuchkas
ultramaficrockultraviolettesting
Przykro nam, ale tylko zarejestrowane osoby mogą pisać na tym forum.

Kliknij żeby zalogować

Użytkownicy online

Gości: 504
Największa liczba użytkowników online: 77 dnia 11-10-2011
Największa liczba gości online: 134213 dnia 15-09-2024