kawa u sądeczanek
Wysłane przez brodka
brodka (offline) |
Post #1 27-01-2011 - 19:48:41 |
daleko od Krakowa |
Bardrzo się cieszę i jest mi miło że mogłam wypić kawę w towarzystwie Paraboli i Beaty na sądeckim rynku
Dzięki kofane babolce , Przyznajcie ze ciasto agawowo-szarlotkowe było pyszne. Agawa zawsze bedzie nam się kojarzyć z szarlotką na ciepło z bitą śmietaną......ale tym razem była bez lodów...nie pora na lody. |
Rybka (offline) |
Post #3 28-01-2011 - 14:32:01 |
Gród nad Sanem |
Kochani! Mam nadzieje, że nowosądeckie towarzystwo w pełnym komplecie przyjedzie do Marylki 4-6 lutego! Nawet sobie nie wyobrażam, że mogłoby być inaczej Wpisywać się na listę proszę! Nieoficjalnych zgłoszeń (takich, że chcą, ale jeszcze nie wiedzą, czy przyjadą) jest 7, no i 14 pewnych, to niezły wynik!
Dziewczynki zapisujcie się, piękny czas na kulig! "...a także ludzie pomniejsi, pasikoniki i ważki.. Lampy, puste ramy i grzechotki mają swoją wieczność.. I są raz na zawsze..." |
doktorekspres (offline) |
Post #4 18-04-2024 - 13:23:22 |
|
Chciałam Wam poinformować, że znalazłam profesjonalną naprawę ekspresów do kawy w serwisie Doktor Ekspres [doktorekspres.pl]. Posiadają wieloletnie doświadczenie w serwisowaniu różnych marek ekspresów i są w stanie zdiagnozować i naprawić każdy problem. ☕️???? Najlepsza jest opcja Door to door
|
Przykro nam, ale tylko zarejestrowane osoby mogą pisać na tym forum.
Użytkownicy online
Gości:
236
Największa liczba użytkowników online:
77
dnia 11-10-2011
Największa liczba gości online:
134213
dnia 15-09-2024