Spotkajmy się w Warszawie

filipinka35 (offline) |
Post #2 08-02-2014 - 09:02:22 |
|
Czuje sie dobrze. Tylko zmęczona jestem i głowa troszke boli i jeszcze nie wiadomo czy będę ...
Zycie jest najpiękniejsze !!! Prowadzę bloga kulinarnego: Kulinarne inspiracje Moniki. Po informacje zapraszam do mojego profilu (domku) znajdującego sie na Naszym forum. |
filipinka35 (offline) |
Post #4 08-02-2014 - 09:10:48 |
|
Nic z tego moje kochane. Przewiało mnie wczoraj na tych Stryjenskich, pizdzi tam jak cholera. Przeziebilam sie i jeszcze z nosa lecą skrzepy i strupy fuuuuuujjjjjj. Do zobaczenia nastepnym razem. Bawcie sie dobrze
![]() Zycie jest najpiękniejsze !!! Prowadzę bloga kulinarnego: Kulinarne inspiracje Moniki. Po informacje zapraszam do mojego profilu (domku) znajdującego sie na Naszym forum. |
Al_la (offline) |
Post #5 08-02-2014 - 09:52:00 |
k/Warszawy |
Dziewczynki, życzę Wam miłego spotkania
![]() Tym razem beze mnie. Jestem nie w formie i fizycznej i psychicznej. Nie nadaję się do ludzi... Ale marzec tuż tuż. Do następnego ![]() ![]() W najgorszych chwilach mego życia zawsze mogłem liczyć na przyjaciół. Odtąd wiem, że pierwszą rzeczą, jaką należy zrobić, to poprosić o pomoc. Paulo Coelho Przewodowy NST, G2, T3N0Mx, TNBC, 6 x FEC (3 przed operacją), yT2N0Mx |
sasky7 (offline) |
Post #8 08-02-2014 - 11:23:10 |
Warszawa |
Mam to samo Nie chcę "zarażać", bo tak jak Al_la ... nie nadaję się do ludzi. P.s. a miałam napisać do Al_li z nadzieją, że mnie jakoś postawi do pionu, a tu ... my dwie ... leżymy |
domina13 (offline) |
Post #15 08-02-2014 - 14:01:22 |
Piotrków Tryb. |
Super zabawy!
4xAC,4xDXL Mastektomia Carcinoma ductale infiltrans mammae.ER-TS 4/8;PR-TS 8/8;HER 2;0 ;Ki67-2%(styczeń2014); Wznowa:NST G2; ER-80%;PR-99%;HER2-0;Ki67-12,9%(maj 2015)xeloda x4;nawelbina x9;sindaxel x7;cisplatyna x3;zoladex+symex(kwiecień-sierpień),zoladex+egristrozol(wrzesień);14-25.11.16r-kastracja radiologiczna;30.11.16r-Faslodex;14.12.16r-drugi Faslodex;28.12.2016r-trzeci Faslodex;25.01.2017r-czwarty Faslodex;27.02.2017r-pierwszy wlew chemii CMF;20.03.2017-drugi wlew CMF |
dziubas (offline) |
Post #16 08-02-2014 - 14:19:37 |
Gdańsk |
Słonecznego nastroju na spotkanku!!!
![]() ![]() ![]() rak przewodowy, G1, wym. 0,8x0,6x0,9 cm, ER 95%, PgR 10%, Her2-neg, Ki67 1%, w wartowniku mikroprzerzut, pT1bN1(sn)Mx, operacja oszczędzająca z biopsja wartownika, radioterapia 25x, brachyterpia, hormonoterapia-tamoxiffen do 10lat po 8,5 roku rak endometrium, operacja unowoczesniona z resekcja macicy, przydatków, węzłów biodrowych i brzusznych i wyrostka robaczkowego, rak pierwotny, rokowania dobre, stan zaraz po operacji i póżniej - bardzo dobry, oblgatoryjnie naświetlania - wybrałam narazie tylko brachyterapię, na kikut macicy, do tamoxiffenu juz nie wróciłam |
nanet (offline) |
Post #19 08-02-2014 - 19:57:50 |
Konstancin/Góra Kalwaria |
No i ja się melduję z lekkim opóznieniem
![]() Pyszczek dostarczony pod sam domek aby się samotnie nie tłukła do domku po ciemności. Natomiast ja wchodzę do domku a tu cud!!! Łóżko pościelone, dzieci nakarmione, wykapane itp. byłam ciekawa z czego taka metamofoza i już wiem - małżonek komputerek popsuł ![]() ale już dobrze i mam znowu okno na świat ![]() Wszustkim pięknie dziękuję za dzisiejsze urocze chwile. Normalnie już nie mogę się doczekać następnego razu!!!!!!!!!! „Gdy tkwisz głęboko w ciemnym wąwozie bólu, stajesz się głuchy na słowa. Ukojenie i schronienie przynosi wówczas tylko ciepło dotyku i ramiona innych osób”. John O’Donohue |
Marzena_66 (offline) |
Post #20 08-02-2014 - 19:59:40 |
Warszawa |
I ja melduję,powrót .Było super.Jesteście wspaniałe.Mam nadzieję ,że Rudzia z humorem opisze nasze spotkanie.
![]() |
endżi (offline) |
Post #21 08-02-2014 - 20:11:40 |
Warszawa i okolice |
Melduje sie i ja
![]() Dzieki Agabie szybko zlapalam autobus i zalapalam sie jeszcze na mecz mojego syna ![]() Bylo przesympatycznie i juz nie moge sie doczekac kolejnego spotkania. Dziekuje Dziewczynki ![]() Nigdy nie wiesz jak silny jesteś, dopóki bycie silnym nie stanie się jedynym wyjściem jakie masz |
Rudzia (offline) |
Post #23 09-02-2014 - 08:33:01 |
Warszawa |
Cześć Moje Wy Niesamowite Duszki
![]() ![]() Jednak nie o tym chciałam ![]() ![]() Marzenko oczywiście,że opiszę ![]() ![]() ![]() To tak w skrócie haha. A i jeszcze coś ...chcę tu nadmienić,iż ze spotkania na spotkanie większa więź się wytwarza między Nami i to jest piękne. Poznajemy się tak od środka...poznajemy siebie ,te prawdziwe osobowości. Już dziś wiem, że mało mi Was i chcę więcej takich spotkań. Każda z Was jest inna ale jakże barwna i wyjątkowa. Dziewczyny jestem Wami oczarowana i zaszczycona,że wczoraj mogłam z Wami jeść...pić i dzielić się swoimi sekretami ![]() ![]() PS. A u siebie w kąciku opiszę tak szczegółowo każdą z Was ![]() Żałujcie te co nie były ...oj żałujcie ![]() "Cha do dhuin doras nach d’fhosgail doras" |
Katty (offline) |
Post #26 09-02-2014 - 19:24:23 |
Warszawa |
Witajcie dziewczynki, dawno tu nie zaglądałąm, dzisiaj weszłam i proszę, właśnie ominęło mnie spotkanko.
![]() Pozdrawiam wszystkie, które znam i które mam nadzieję dopiero poznam. ![]() |
endżi (offline) |
Post #28 09-02-2014 - 21:34:32 |
Warszawa i okolice |
Drogie Warszawianki, wczoraj padł pomysł by takie spotkania uskuteczniać raz w miesiącu (niezależnie od frekwencji)
![]() Spotkania w dużej grupie są super, ale w kameralnym gronie było równie fajnie ! Nigdy nie wiesz jak silny jesteś, dopóki bycie silnym nie stanie się jedynym wyjściem jakie masz |