Spotkajmy się w Warszawie

dorrot (offline) |
Post #4 29-06-2015 - 09:46:42 |
Warszawa |
Dziewczyny bardzo fajnie było sie z Wami spotkać. Bardzo dziękuję za wspaniałe pysznosći , które każda z Was przygotowała.
Ali i Januszowi wielkie podziękowanie za fajną imprezkę. To wspaniale, że zawsze mozna swoje troski rozłożyć przy Was na czynniki pierwsze i znależć olbrzymie pokłady uśmiechu i energii. Dziękuje dziewczynki. Do następnego razu. |
Al_la (offline) |
Post #5 29-06-2015 - 10:18:27 |
k/Warszawy |
A ten następny raz u mnie może być 22 lub 23 sierpnia ![]() Znalazłam jeszcze rumianek i to raczej nie mój ![]() ![]() W najgorszych chwilach mego życia zawsze mogłem liczyć na przyjaciół. Odtąd wiem, że pierwszą rzeczą, jaką należy zrobić, to poprosić o pomoc. Paulo Coelho Przewodowy NST, G2, T3N0Mx, TNBC, 6 x FEC (3 przed operacją), yT2N0Mx |
alicja.topolska (offline) |
Post #7 29-06-2015 - 11:23:12 |
|
Witam Panie )
Tez wricilam podbudowana z imprezki ![]() Było super pozytywnie dużo dobrego jedzenia ![]() Cóż mampowiedziec piękny ogród Ala super babeczka ![]() Cieszę ze Was poznLam ![]() Alutka11 |
Al_la (offline) |
Post #8 29-06-2015 - 11:37:44 |
k/Warszawy |
O, Iruchna już się wyspała
![]() Bardzo się cieszę, że jesteście zadowolone. To miód na moje serducho ![]() ![]() W najgorszych chwilach mego życia zawsze mogłem liczyć na przyjaciół. Odtąd wiem, że pierwszą rzeczą, jaką należy zrobić, to poprosić o pomoc. Paulo Coelho Przewodowy NST, G2, T3N0Mx, TNBC, 6 x FEC (3 przed operacją), yT2N0Mx |
Al_la (offline) |
Post #13 29-06-2015 - 15:21:07 |
k/Warszawy |
Że rumianek w domu mam to wiedziałam, ale że był w użyciu, to nie wiedziałam
![]() Iruchna, no pewnie...my oba to jak jedna wątroba ![]() ![]() W najgorszych chwilach mego życia zawsze mogłem liczyć na przyjaciół. Odtąd wiem, że pierwszą rzeczą, jaką należy zrobić, to poprosić o pomoc. Paulo Coelho Przewodowy NST, G2, T3N0Mx, TNBC, 6 x FEC (3 przed operacją), yT2N0Mx |
Jolcia (offline) |
Post #15 29-06-2015 - 17:13:26 |
|
Wybaczcie, że wczoraj się tak bardzo rozpisałam, ale same rozumiecie
![]() ![]() Tak więc teraz oficjalnie chciałam podziękować Alusi i Tatusiowi ![]() ![]() Za obskubanie najniższych gałązek przepraszam ![]() Irusi i Jerzemu specjalne uściski ![]() ![]() Wszystkim dziewczynom również bardzo dziękuję za cudowne spotkanie, mnóstwo śmiechu, jeszcze więcej jedzenia, za ładowanie akumulatorka no i w ogóle za to, że jesteście ![]() ![]() |
Al_la (offline) |
Post #16 29-06-2015 - 18:18:02 |
k/Warszawy |
Już mąż wrócił z pracy i mi powiedział, że ratował brzuszek Kini ![]() A odnośnie butelki, to od jutra mąż ma wolne do piątku, ale jutro albo w środę będzie w Wa-wce, to może Ci butelkę podrzucić. Tylko wyznacz miejsce ![]() Jolciu, kiepsko skubałaś. Byłam dziś na czereśniach i drzewo wygląda tak, jak wyglądało przed Waszym..."najazdem" ![]() Chyba będzie się trzeba czereśniami ze szpakami podzielić ![]() Emi też pięknie dziękuję za Wasze towarzystwo. Od kilku dni ma w domu rewolucję, bo zmienia meble. Jak znajdzie hasło do zalogowania się na forum (nie logowała się półtora roku ![]() ![]() Zgrałam już fotki z aparatu, ale tym razem najpierw poczekam na Wasze ![]() ![]() ![]() W najgorszych chwilach mego życia zawsze mogłem liczyć na przyjaciół. Odtąd wiem, że pierwszą rzeczą, jaką należy zrobić, to poprosić o pomoc. Paulo Coelho Przewodowy NST, G2, T3N0Mx, TNBC, 6 x FEC (3 przed operacją), yT2N0Mx |
Al_la (offline) |
Post #20 01-07-2015 - 17:24:16 |
k/Warszawy |
Będą zdjęcia. Właśnie siedzę i wybieram. Na razie wybrałam 49, ale muszę zredukować o połowę, bo za dużo
![]() ![]() W najgorszych chwilach mego życia zawsze mogłem liczyć na przyjaciół. Odtąd wiem, że pierwszą rzeczą, jaką należy zrobić, to poprosić o pomoc. Paulo Coelho Przewodowy NST, G2, T3N0Mx, TNBC, 6 x FEC (3 przed operacją), yT2N0Mx |
Al_la (offline) |
Post #21 01-07-2015 - 20:39:04 |
k/Warszawy |
Wkleiłam fotki do wspólnej galerii [amazonki.net]
Kto galerii nie widzi (nie ma dostępu) proszę pisać do administratorów (do 6 lipca do mnie) ![]() ![]() W najgorszych chwilach mego życia zawsze mogłem liczyć na przyjaciół. Odtąd wiem, że pierwszą rzeczą, jaką należy zrobić, to poprosić o pomoc. Paulo Coelho Przewodowy NST, G2, T3N0Mx, TNBC, 6 x FEC (3 przed operacją), yT2N0Mx |
jowo4 (offline) |
Post #23 14-07-2015 - 22:28:10 |
Warszawa |
Witajcie kochane. Znów się nie załapałam na wspaniały wypad i spotkanko:wstydnis Pewnie już buziaczki zapomniane. Ewcia mówiła o spotkaniu, tak się cieszyłam, ale ....rodzinka. Może następnym razem ...i przygarniecie kropka. Zdjęcia obejrzałam i zazdraszczam
|
Al_la (offline) |
Post #29 04-08-2015 - 08:18:46 |
k/Warszawy |
Jeśli o mnie chodzi, może być jeszcze 29-30 sierpień lub 2-3 wrzesień, tylko nie wiadomo, co na to pogoda ![]() ![]() W najgorszych chwilach mego życia zawsze mogłem liczyć na przyjaciół. Odtąd wiem, że pierwszą rzeczą, jaką należy zrobić, to poprosić o pomoc. Paulo Coelho Przewodowy NST, G2, T3N0Mx, TNBC, 6 x FEC (3 przed operacją), yT2N0Mx |