Spotkajmy się w Warszawie

Al_la (offline) |
Post #1 16-02-2015 - 09:58:37 |
k/Warszawy |
Będzie lizała pani kelnerka
![]() A wiesz, że przesąd mówi iż jeśli się coś zostawi, to w to miejsce się wraca? A więc do zobaczenia ![]() Dziś wyślę Wam fotki ze spotkania. Myszka już dostała, więc za jakiś czas pojawią się w galerii ![]() ![]() W najgorszych chwilach mego życia zawsze mogłem liczyć na przyjaciół. Odtąd wiem, że pierwszą rzeczą, jaką należy zrobić, to poprosić o pomoc. Paulo Coelho Przewodowy NST, G2, T3N0Mx, TNBC, 6 x FEC (3 przed operacją), yT2N0Mx |
Al_la (offline) |
Post #3 16-02-2015 - 11:09:32 |
k/Warszawy |
Jest to galeria użytkownika Amazonki.net
Jeśli ten użytkownik (czyli Myszka ![]() ![]() Ale zdjęć z naszego ostatniego spotkania tam jeszcze nie ma. Widzę na skypie, że nawet do Myszki jeszcze nie doszły, więc trzeba cierpliwie poczekać ![]() ![]() W najgorszych chwilach mego życia zawsze mogłem liczyć na przyjaciół. Odtąd wiem, że pierwszą rzeczą, jaką należy zrobić, to poprosić o pomoc. Paulo Coelho Przewodowy NST, G2, T3N0Mx, TNBC, 6 x FEC (3 przed operacją), yT2N0Mx Zmieniany 1 raz(y). Ostatnia zmiana 16-02-2015 - 11:11:47 przez Al_la. |
Jolcia (offline) |
Post #10 02-03-2015 - 12:39:47 |
|
Czy tylko Ala zaplanowała sobie ten dzień?
Spotykamy się czy nie? I gdzie? Tam gdzie byłyśmy ostatnio? Jestem delikatnie mówiąc poddenerwowana. Czy na jakiekolwiek spotkanie trzeba nas ciągnąć za uszy? ![]() Ja rozumiem, że każdy ma swoje życie i nie każdy musi być na wszystkich naszych spotkaniach. Ale wystarczy napisać: będę, nie będę, albo pocałujcie mnie gdzieś. ![]() |
mea (offline) |
Post #11 02-03-2015 - 12:44:07 |
Piaseczno |
Jolcia, spokojnie, się nie denerwuj, złość piękniści szkodzi, a Ty taka ładna dziewczynka
![]() Ja nie wiem, czy dam radę, ciężko mi o kulach chodzić, boję się, żeby ręki nie nadwyrężyć. Zobaczę gdzie się umówicie i kiedy i może jakimś cudem przybędę, bo nie ukrywam żem się stęskniła ![]() With or without you... Zmieniany 1 raz(y). Ostatnia zmiana 02-03-2015 - 12:47:39 przez mea. |
Al_la (offline) |
Post #12 02-03-2015 - 12:44:47 |
k/Warszawy |
Fakt, trzeba już się zadeklarować i policzyć, bo wypadałoby stolik zamówić...
Proponuję to samo miejsce, bo zanim nowe ustalimy, to się zejdzie ![]() ![]() W najgorszych chwilach mego życia zawsze mogłem liczyć na przyjaciół. Odtąd wiem, że pierwszą rzeczą, jaką należy zrobić, to poprosić o pomoc. Paulo Coelho Przewodowy NST, G2, T3N0Mx, TNBC, 6 x FEC (3 przed operacją), yT2N0Mx Zmieniany 1 raz(y). Ostatnia zmiana 02-03-2015 - 12:45:40 przez Al_la. |
Krynia58 (offline) |
Post #13 02-03-2015 - 12:57:33 |
Warszawa |
Ja tym razem nie będę mogła
Miłej zabawy ![]() ![]() Rak piersi obustronny. Chth neoadiuwantowa 8 x AT. Mastektomia zmodyfikowana obustronna. HP: Rak zrazikowy naciekający - str. prawa - pT3N1 (1/17), str. lewa - pT1cN0 (0/18). ER 100%, PGR 100%. HER 1+ Napromienianie obszaru kl. piersiowej i ww. chł.nad- i podobojczykowych po str. prawej. HTH - Tamoxifen Czasem o byle cień człowiek ma żal do człowieka. A życie jak osioł ucieka. K.I. Gałczyński |
aga66 (offline) |
Post #15 02-03-2015 - 15:27:08 |
Warszawa |
Ja wreszcie postaram się być, mimo że jeszcze trochę niedomagam
![]() "Tyle wiemy o sobie, ile nas sprawdzono". W. Szymborska Alexis de Tocqueville „Wolność człowieka kończy się tam, gdzie zaczyna się wolność drugiego człowieka.” Niestety, wielu z nas uważa, że ich wolność nie podlega ograniczeniom, przynajmniej nie takim, które oni sami by akceptowali... |
Rudzia (offline) |
Post #20 03-03-2015 - 10:33:31 |
Warszawa |
Jolciu gdzie tam chcesz...to cię cmoknę ![]() ![]() Nie złość się Kochana...szkoda na to zdrowia i urody, a Ty już tym bardziej nie powinnaś, boś śliczności ![]() ![]() Jestem jeszcze trochę osłabiona ale powinnam do niedzieli wydobrzeć... to niechaj będę "rezerwową" ![]() No wyboru nie mam bo mnie zlinczuje ta Nasza Jolcia ![]()
Anuś ja chcem ![]() ![]() ![]() "Cha do dhuin doras nach d’fhosgail doras" |
Marzena_66 (offline) |
Post #21 03-03-2015 - 21:11:42 |
Warszawa |
Jolciu!melduję,że przybędę
![]() ![]() |
Al_la (offline) |
Post #22 04-03-2015 - 11:52:40 |
k/Warszawy |
Robię listę i rezerwuję stolik...
Jolcia Al_la mea? aga66 Wiola magenta? endźi? Rudzia Marzena_66 Krynia58? Agaba190? ![]() W najgorszych chwilach mego życia zawsze mogłem liczyć na przyjaciół. Odtąd wiem, że pierwszą rzeczą, jaką należy zrobić, to poprosić o pomoc. Paulo Coelho Przewodowy NST, G2, T3N0Mx, TNBC, 6 x FEC (3 przed operacją), yT2N0Mx |
Al_la (offline) |
Post #24 05-03-2015 - 14:44:16 |
k/Warszawy |
Do listy nie dopiszę, bo nie można edytować, ale cieszę się, ze będziesz
![]() Zgłosiła się też do mnie violla i jeśli będzie się dobrze czuła, to też przyjdzie. Stolik zamówiony na godz. 14.30 na 15 osób. Rezerwacja potwierdzona ![]() ![]() W najgorszych chwilach mego życia zawsze mogłem liczyć na przyjaciół. Odtąd wiem, że pierwszą rzeczą, jaką należy zrobić, to poprosić o pomoc. Paulo Coelho Przewodowy NST, G2, T3N0Mx, TNBC, 6 x FEC (3 przed operacją), yT2N0Mx |
Jolcia (offline) |
Post #26 06-03-2015 - 13:51:25 |
|
No.
Będę i ja oczywiście. Mam nadzieję, że się nie obraziłyście, że sobie tak ostro pojechałam. Nie było mnie w weekend w domu, więc jak wróciłam, to zasiadłam do forum pewna, że wszystko już poumawiane a tu duuuupa. No i podniosło się Joli ciśnienie. A że ogólnie zawsze mam niskie, to z wyższym poczułam się lepiej i hulaj dusza ![]() Ale Wy wiecie, że nie byłabym sobą, gdybym się nie odezwała ![]() Do zobaczenia moje kochane ![]() ![]() |
nanet (offline) |
Post #28 07-03-2015 - 21:35:38 |
Konstancin/Góra Kalwaria |
A niestety chyba nie wyjdę z papierów
![]() ![]() „Gdy tkwisz głęboko w ciemnym wąwozie bólu, stajesz się głuchy na słowa. Ukojenie i schronienie przynosi wówczas tylko ciepło dotyku i ramiona innych osób”. John O’Donohue |
Krynia58 (offline) |
Post #29 07-03-2015 - 21:40:19 |
Warszawa |
Nanet, biedaku
![]() ![]() Rak piersi obustronny. Chth neoadiuwantowa 8 x AT. Mastektomia zmodyfikowana obustronna. HP: Rak zrazikowy naciekający - str. prawa - pT3N1 (1/17), str. lewa - pT1cN0 (0/18). ER 100%, PGR 100%. HER 1+ Napromienianie obszaru kl. piersiowej i ww. chł.nad- i podobojczykowych po str. prawej. HTH - Tamoxifen Czasem o byle cień człowiek ma żal do człowieka. A życie jak osioł ucieka. K.I. Gałczyński |
aga66 (offline) |
Post #30 08-03-2015 - 17:49:16 |
Warszawa |
Dziękuję dziewczyny za przemiłe, jak zawsze, spotkanie
![]() "Tyle wiemy o sobie, ile nas sprawdzono". W. Szymborska Alexis de Tocqueville „Wolność człowieka kończy się tam, gdzie zaczyna się wolność drugiego człowieka.” Niestety, wielu z nas uważa, że ich wolność nie podlega ograniczeniom, przynajmniej nie takim, które oni sami by akceptowali... |