Spotkajmy się w Warszawie

dorrot (offline) |
Post #1 08-03-2015 - 20:19:12 |
Warszawa |
Witajcie dziewczyny, przepraszam, że dziś tak króciutko, ale same wiecie obiadek dla moich Panów musiał być - zwłaszcza za takie piękne kwiatki ( bez kwiatków) też by dostali, bo są kochani.
A z Wami, jak zwykle było bardzo miło i ten czas tak szybko zleciał, że nawet nie wiadomo kiedy, a 2 godzinki zleciały. Dziękuję , że miałam okazje poznać kolejne nowe dla mnie twarze. Było bardzo miło, jak zwykle w takim gronie. Do następnego razu, to już pewnie na jajeczko. Kochane dziewczynki a dla wszystkich tych które przybyć nie mogły DUŻOOOOO ZDROWIAAAA, nie tylko z okazji Dnia Kobiet tylko tak na co dzień i niech tak pozostanie z nami na zawsze. Buziaki dla Was wszystkich ![]() |
Al_la (offline) |
Post #2 08-03-2015 - 20:24:15 |
k/Warszawy |
A ja zapomniałam się zameldować
![]() Dziękuję za przemiłe spotkanie ![]() Dobrze jest z Wami się spotkać i osłodzić sobie życie ![]() ![]() W najgorszych chwilach mego życia zawsze mogłem liczyć na przyjaciół. Odtąd wiem, że pierwszą rzeczą, jaką należy zrobić, to poprosić o pomoc. Paulo Coelho Przewodowy NST, G2, T3N0Mx, TNBC, 6 x FEC (3 przed operacją), yT2N0Mx |
Marzena_66 (offline) |
Post #3 08-03-2015 - 21:01:19 |
Warszawa |
Dotarłam dopiero do domu. Dziekuję za wspaniałe spotkanko. Czekam z niecierpliwością na nastepne.
![]() Miłą niespodzianke zrobiła nam Ewcia,gdyż przybyła ze swoją piękną córunią.I nareszcie dotarła też do nas Aga 66. ![]() Do miłego zobaczenia!!!! ![]() |
endżi (offline) |
Post #5 08-03-2015 - 21:43:52 |
Warszawa i okolice |
Melduję się i ja
![]() ![]() Po naszym spotkaniu byłam jeszcze na zakupach i na lodzika mąż mnie zabrał do Grycana ![]() Nigdy nie wiesz jak silny jesteś, dopóki bycie silnym nie stanie się jedynym wyjściem jakie masz Zmieniany 1 raz(y). Ostatnia zmiana 08-03-2015 - 21:46:05 przez endżi. |
Krynia58 (offline) |
Post #8 09-03-2015 - 10:10:04 |
Warszawa |
Kochane
![]() ![]() ![]() Rak piersi obustronny. Chth neoadiuwantowa 8 x AT. Mastektomia zmodyfikowana obustronna. HP: Rak zrazikowy naciekający - str. prawa - pT3N1 (1/17), str. lewa - pT1cN0 (0/18). ER 100%, PGR 100%. HER 1+ Napromienianie obszaru kl. piersiowej i ww. chł.nad- i podobojczykowych po str. prawej. HTH - Tamoxifen Czasem o byle cień człowiek ma żal do człowieka. A życie jak osioł ucieka. K.I. Gałczyński |
nanet (offline) |
Post #10 09-03-2015 - 21:02:44 |
Konstancin/Góra Kalwaria |
Spóźnione ale szczere podziękowania za Wczoraj!!!! Warto było oderwać się od makulatury
![]() Buba uradowana, bo to pierwsze w życiu "babskie" spotkano w jakim brała udział. „Gdy tkwisz głęboko w ciemnym wąwozie bólu, stajesz się głuchy na słowa. Ukojenie i schronienie przynosi wówczas tylko ciepło dotyku i ramiona innych osób”. John O’Donohue |
alicja.topolska (offline) |
Post #16 11-03-2015 - 08:34:47 |
|
Witajcie
Ja tez w koncu chciabym Was poznać śledzę Was od ponad roku ![]() Mnie odpowiada 12.04 Alutka11 |
Al_la (offline) |
Post #20 11-03-2015 - 10:06:53 |
k/Warszawy |
No to męska decyzja
![]() Spotykamy się 19 kwietnia o 14.30 Miejsce wymyślcie Wy, bo ja znów bym zaproponowała Vapiano ![]() ![]() W najgorszych chwilach mego życia zawsze mogłem liczyć na przyjaciół. Odtąd wiem, że pierwszą rzeczą, jaką należy zrobić, to poprosić o pomoc. Paulo Coelho Przewodowy NST, G2, T3N0Mx, TNBC, 6 x FEC (3 przed operacją), yT2N0Mx |
Krynia58 (offline) |
Post #22 11-03-2015 - 10:29:42 |
Warszawa |
Annzaw, a gdzie śpiewasz? Byłoby super zobaczyć Cię i usłyszeć. Termin na spotkanie zarezerwowany ![]() ![]() Rak piersi obustronny. Chth neoadiuwantowa 8 x AT. Mastektomia zmodyfikowana obustronna. HP: Rak zrazikowy naciekający - str. prawa - pT3N1 (1/17), str. lewa - pT1cN0 (0/18). ER 100%, PGR 100%. HER 1+ Napromienianie obszaru kl. piersiowej i ww. chł.nad- i podobojczykowych po str. prawej. HTH - Tamoxifen Czasem o byle cień człowiek ma żal do człowieka. A życie jak osioł ucieka. K.I. Gałczyński |
Rudzia (offline) |
Post #27 11-03-2015 - 16:25:19 |
Warszawa |
Oj tam oj tam... się nie bój ![]() ![]() ![]() ![]() My ino tulimy, buziakujemy, i ... plotkujemy ... a to, nic złego ![]() ![]() "Cha do dhuin doras nach d’fhosgail doras" |
aga66 (offline) |
Post #29 12-03-2015 - 11:49:05 |
Warszawa |
Szkoda, że nie 12, bo 19 będę pewnie bawiła swych imieninowych gości
![]() "Tyle wiemy o sobie, ile nas sprawdzono". W. Szymborska Alexis de Tocqueville „Wolność człowieka kończy się tam, gdzie zaczyna się wolność drugiego człowieka.” Niestety, wielu z nas uważa, że ich wolność nie podlega ograniczeniom, przynajmniej nie takim, które oni sami by akceptowali... |