Spotkajmy się w Warszawie

myszka (offline) |
Post #1 29-04-2015 - 09:16:06 |
Poznań |
melduje, że foteczki pojawiły się w Galerii
![]() ![]() [amazonki.net] ...cudne jesteście kobietki ![]() ![]() Nie marnuj swojego życia na to by zaimponować innym ludziom.Po prostu rób to co kochasz i kochaj to co robisz... ![]() Zmieniany 1 raz(y). Ostatnia zmiana 29-04-2015 - 09:16:57 przez myszka. |
Krynia58 (offline) |
Post #4 08-06-2015 - 21:46:03 |
Warszawa |
Moniczko
![]() Ja już doszłam do siebie po turnusowym przeziębieniu i również chętna na spotkanie ![]() ![]() Rak piersi obustronny. Chth neoadiuwantowa 8 x AT. Mastektomia zmodyfikowana obustronna. HP: Rak zrazikowy naciekający - str. prawa - pT3N1 (1/17), str. lewa - pT1cN0 (0/18). ER 100%, PGR 100%. HER 1+ Napromienianie obszaru kl. piersiowej i ww. chł.nad- i podobojczykowych po str. prawej. HTH - Tamoxifen Czasem o byle cień człowiek ma żal do człowieka. A życie jak osioł ucieka. K.I. Gałczyński |
Al_la (offline) |
Post #5 09-06-2015 - 09:33:30 |
k/Warszawy |
Ja na razie mało_czasowa jestem
![]() A może tym razem kawkę wypiłybyście na mym łonie? ![]() Proponuję 27 lub 28 czerwca; 4 lub 5 lipca. ![]() W najgorszych chwilach mego życia zawsze mogłem liczyć na przyjaciół. Odtąd wiem, że pierwszą rzeczą, jaką należy zrobić, to poprosić o pomoc. Paulo Coelho Przewodowy NST, G2, T3N0Mx, TNBC, 6 x FEC (3 przed operacją), yT2N0Mx |
Al_la (offline) |
Post #13 10-06-2015 - 09:10:43 |
k/Warszawy |
No to może ustalmy spotkanie na czerwcowy weekend, tylko zdecydujcie - sobota czy niedziela.
Wandko, a dlaczego pytasz? Myślę, że każda jest mile widziana, bo warszawianki to towarzyskie dziewczynki ![]() A propos "kawki". Do mnie oczywiście nie warto wpadać na kawkę. Jak już się dotrze tu, gdzie wrony zawracają, to trzeba dłużej posiedzieć, więc nie da się o "suchym pysku" ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() W najgorszych chwilach mego życia zawsze mogłem liczyć na przyjaciół. Odtąd wiem, że pierwszą rzeczą, jaką należy zrobić, to poprosić o pomoc. Paulo Coelho Przewodowy NST, G2, T3N0Mx, TNBC, 6 x FEC (3 przed operacją), yT2N0Mx |
Krynia58 (offline) |
Post #14 10-06-2015 - 09:23:18 |
Warszawa |
A te smakowitości to na słodko , czy konkretnego coś?
Ciasto upiekę chętnie ![]() ![]() Rak piersi obustronny. Chth neoadiuwantowa 8 x AT. Mastektomia zmodyfikowana obustronna. HP: Rak zrazikowy naciekający - str. prawa - pT3N1 (1/17), str. lewa - pT1cN0 (0/18). ER 100%, PGR 100%. HER 1+ Napromienianie obszaru kl. piersiowej i ww. chł.nad- i podobojczykowych po str. prawej. HTH - Tamoxifen Czasem o byle cień człowiek ma żal do człowieka. A życie jak osioł ucieka. K.I. Gałczyński |
Al_la (offline) |
Post #15 10-06-2015 - 09:30:14 |
k/Warszawy |
Myślę, że coś konkretnego, gdyż nie samym cukrem człowiek żyje i choć "cukier krzepi", to może też zemdlić
![]() Robiłyśmy już Wigilię w takiej formie i dziewczyny tyle naprzywoziły (o Halince58 nie wspomnę), że byśmy musiały przedłużyć Wigilię na co najmniej 3 dni ![]() ![]() Jestem dla Was w miejscu zamieszkania od powiedzmy 12.00 do...... ![]() ![]() W najgorszych chwilach mego życia zawsze mogłem liczyć na przyjaciół. Odtąd wiem, że pierwszą rzeczą, jaką należy zrobić, to poprosić o pomoc. Paulo Coelho Przewodowy NST, G2, T3N0Mx, TNBC, 6 x FEC (3 przed operacją), yT2N0Mx |
Rudzia (offline) |
Post #16 10-06-2015 - 09:33:36 |
Warszawa |
To ja czekam na cynk kiedy ta dżampreza na łonie Ali i chętnie coś zrobię (konkretnego)
![]() ![]() ![]() A czy mogę prosić Alusiu (na priv) mapę dojazdu ![]() ![]() "Cha do dhuin doras nach d’fhosgail doras" Zmieniany 1 raz(y). Ostatnia zmiana 10-06-2015 - 09:34:31 przez Rudzia. |
Al_la (offline) |
Post #17 10-06-2015 - 09:36:24 |
k/Warszawy |
Podam na pw jak dojechać dla zmotoryzowanych i dla tych "autobusowych", choć myślę sobie, że to zmotoryzowane może pozabierają duszki bez kółek
![]() ![]() W najgorszych chwilach mego życia zawsze mogłem liczyć na przyjaciół. Odtąd wiem, że pierwszą rzeczą, jaką należy zrobić, to poprosić o pomoc. Paulo Coelho Przewodowy NST, G2, T3N0Mx, TNBC, 6 x FEC (3 przed operacją), yT2N0Mx |
Krynia58 (offline) |
Post #18 10-06-2015 - 09:42:51 |
Warszawa |
O to, to! Mapke koniecznie (albo info który autobus do Ciebie dojeżdża
![]() Co do terminu, to sobota i niedziela jednakowo mi odpowiadają ![]() Rak piersi obustronny. Chth neoadiuwantowa 8 x AT. Mastektomia zmodyfikowana obustronna. HP: Rak zrazikowy naciekający - str. prawa - pT3N1 (1/17), str. lewa - pT1cN0 (0/18). ER 100%, PGR 100%. HER 1+ Napromienianie obszaru kl. piersiowej i ww. chł.nad- i podobojczykowych po str. prawej. HTH - Tamoxifen Czasem o byle cień człowiek ma żal do człowieka. A życie jak osioł ucieka. K.I. Gałczyński |
Al_la (offline) |
Post #19 10-06-2015 - 11:03:48 |
k/Warszawy |
Instrukcje rozesłałam
![]() I jeszcze wyjaśnienie... Prosząc o przywiezienie czegoś do jedzenia nie miałam na myśli osób, które mają daleko i będą jechały komunikacją miejską. Nam nie wolno dźwigać ![]() ![]() Kto jedzie autkiem i ma siłę coś upitrasić, to dobrze. Z głodu nie umrzemy ![]() Jedna z Was pytała o grilla. Jest grill, jest kuchenka gazowa z piekarnikiem elektrycznym, jest mikrofalówka. Można się grzać ![]() ![]() W najgorszych chwilach mego życia zawsze mogłem liczyć na przyjaciół. Odtąd wiem, że pierwszą rzeczą, jaką należy zrobić, to poprosić o pomoc. Paulo Coelho Przewodowy NST, G2, T3N0Mx, TNBC, 6 x FEC (3 przed operacją), yT2N0Mx |
Al_la (offline) |
Post #24 10-06-2015 - 11:34:58 |
k/Warszawy |
Długa, bo dla zmotoryzowanych 2 wersje (w zależności od trasy dojazdu) i jedna dla "autobusowych"
![]() ![]() W najgorszych chwilach mego życia zawsze mogłem liczyć na przyjaciół. Odtąd wiem, że pierwszą rzeczą, jaką należy zrobić, to poprosić o pomoc. Paulo Coelho Przewodowy NST, G2, T3N0Mx, TNBC, 6 x FEC (3 przed operacją), yT2N0Mx |
magenta (offline) |
Post #29 10-06-2015 - 14:42:44 |
Warszawa |
Ja tez chcę
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Poproszę o mapkę... Może ktoś bedzie autkiem jechał to bym sie dokoptowała, bo niestety mąż gra wesele i nie będę miała samochodu d dyspozycji... Życie jest małą ściemniarą, francą, wróblicą, cwaniarą. Plącze nam nogi i mówi idź! |
Al_la (offline) |
Post #30 10-06-2015 - 15:59:06 |
k/Warszawy |
Może być z dzieckiem, z mężem. Miejsca pod chmurką dosyć ![]() ![]() W najgorszych chwilach mego życia zawsze mogłem liczyć na przyjaciół. Odtąd wiem, że pierwszą rzeczą, jaką należy zrobić, to poprosić o pomoc. Paulo Coelho Przewodowy NST, G2, T3N0Mx, TNBC, 6 x FEC (3 przed operacją), yT2N0Mx |