Spotkajmy się w Warszawie

Al_la (offline) |
Post #10 11-08-2015 - 12:33:53 |
k/Warszawy |
![]() ![]() ![]() W najgorszych chwilach mego życia zawsze mogłem liczyć na przyjaciół. Odtąd wiem, że pierwszą rzeczą, jaką należy zrobić, to poprosić o pomoc. Paulo Coelho Przewodowy NST, G2, T3N0Mx, TNBC, 6 x FEC (3 przed operacją), yT2N0Mx |
Al_la (offline) |
Post #12 23-08-2015 - 23:16:38 |
k/Warszawy |
Sobota już się zbliża
![]() Robię aktualną listę i jeśli ktoś się na niej nie widzi, albo widzi się, a nie będzie, proszę się meldować, bo musimy wiedzieć ile ![]() ![]() ![]() 1. Al_la 2. Jolcia 3. Wandka 4. Kuba 5. Rudzia 6. fianiebieska 7. nanet 8. magenta 9. mariakli 10. Agaba 11. Agata30 12. mea 13. endżi Kto jeszcze? Przybywajcie ![]() Teraz tylko aby pogoda dopisała, bo mąż mnie nastraszył, że ma być 30 stopni ![]() ![]() W najgorszych chwilach mego życia zawsze mogłem liczyć na przyjaciół. Odtąd wiem, że pierwszą rzeczą, jaką należy zrobić, to poprosić o pomoc. Paulo Coelho Przewodowy NST, G2, T3N0Mx, TNBC, 6 x FEC (3 przed operacją), yT2N0Mx |
fianiebieska (offline) |
Post #15 24-08-2015 - 22:31:35 |
Warszawa |
Ja jednak nie mogę, trafił mi się wyjazd weekendowy, chcę skorzystać bo wrzesień nie zapowiada się ciekawie
fianiebieska opowiada ![]() |
Al_la (offline) |
Post #17 25-08-2015 - 10:22:46 |
k/Warszawy |
Fia, Magda....szkoda
![]() Rudziu, poprzednio pisałam, że od 12.00 jestem w domu, zaczęłyście się zjeżdżać około 14.00 ![]() Przywitam o każdej porze, nawet w pidżamie ![]() Ma być bardzo gorąco, więc nie wiem, czy na tym grillu chłop mi się nie upiecze razem z mięskiem ![]() Ale będziemy próbować. Z poprzedniego grillowania zostało trochę udek kurczęcych, jest zapakowana kiełbaska przywieziona przez jedną z Was, dokupię kaszankę i wystarczy. Wskazane sałatki i co tam jeszcze wymyślicie. Coś na deser też by się zdało ![]() Pieczywo i napoje kupię. ![]() W najgorszych chwilach mego życia zawsze mogłem liczyć na przyjaciół. Odtąd wiem, że pierwszą rzeczą, jaką należy zrobić, to poprosić o pomoc. Paulo Coelho Przewodowy NST, G2, T3N0Mx, TNBC, 6 x FEC (3 przed operacją), yT2N0Mx |
nanet (offline) |
Post #25 26-08-2015 - 08:41:20 |
Konstancin/Góra Kalwaria |
Rudzia, pisałam z telefonu i połowę mi zjadło
![]() Pierwotna wersja wyglądała tak: " Potwierdzamy przybycie, czyli ja i cosik dla gospodyni, matka z dziećmi jak najbardziej ![]() Ot i cała historia ![]() „Gdy tkwisz głęboko w ciemnym wąwozie bólu, stajesz się głuchy na słowa. Ukojenie i schronienie przynosi wówczas tylko ciepło dotyku i ramiona innych osób”. John O’Donohue |
julcia.1966 (offline) |
Post #28 26-08-2015 - 18:33:03 |
Ostrołęka |
|
Al_la (offline) |
Post #29 27-08-2015 - 09:10:53 |
k/Warszawy |
Nie wiem kto z kim będzie jechał i czy wszyscy znają adres.
Piszcie na pw, jeśli ktoś czegoś nie wie ![]() ![]() W najgorszych chwilach mego życia zawsze mogłem liczyć na przyjaciół. Odtąd wiem, że pierwszą rzeczą, jaką należy zrobić, to poprosić o pomoc. Paulo Coelho Przewodowy NST, G2, T3N0Mx, TNBC, 6 x FEC (3 przed operacją), yT2N0Mx |
Marzena_66 (offline) |
Post #30 27-08-2015 - 09:52:28 |
Warszawa |
Aluniu! Dziekuje za zaproszenie! Bardzo sie stesknilam za Wami i chetnie przybędę.Cosik tam przywiozę
![]() |