Spotkajmy się w Warszawie

Al_la (offline) |
Post #1 07-11-2015 - 09:12:18 |
k/Warszawy |
Jolusia, czytasz po łepkach ![]() W poście, w którym zaproponowałam datę spotkania wigilijnego poinformowałam również, że stolik na niedzielę zarezerwowany. A skoro zarezerwowany, to trza go wykorzystać ![]() Kto jeszcze przybędzie? Zachęcam, Warszawianki fajne som ![]() Dla tych, co jadą pierwszy raz wklejam mapkę: [www.google.pl]: Czerwony punkcik to Vapiano. ![]() W najgorszych chwilach mego życia zawsze mogłem liczyć na przyjaciół. Odtąd wiem, że pierwszą rzeczą, jaką należy zrobić, to poprosić o pomoc. Paulo Coelho Przewodowy NST, G2, T3N0Mx, TNBC, 6 x FEC (3 przed operacją), yT2N0Mx Zmieniany 1 raz(y). Ostatnia zmiana 07-11-2015 - 09:14:39 przez Al_la. |
fianiebieska (offline) |
Post #2 08-11-2015 - 11:08:21 |
Warszawa |
Hej, jutro mam pierwszą chemię i aktualnie jestem w kiepskim stanie psychicznym... Raczej nie dojadę
fianiebieska opowiada ![]() |
Al_la (offline) |
Post #3 08-11-2015 - 11:13:07 |
k/Warszawy |
Ja myślę, że właśnie dlatego powinnaś przyjechać
![]() Wszystkie miałyśmy chemię i wszystkie miałyśmy zły nastrój, dlatego Cię zrozumiemy i wesprzemy, przytulimy też ![]() Przyjedź ![]() ![]() Dziewczynki, które będą pierwszy raz.... zawsze mamy stolik na górze. trzeba tam wejść i nas szukać ![]() Mój tel. jest w zakładce "dane kontaktowe" w moim profilu. ![]() W najgorszych chwilach mego życia zawsze mogłem liczyć na przyjaciół. Odtąd wiem, że pierwszą rzeczą, jaką należy zrobić, to poprosić o pomoc. Paulo Coelho Przewodowy NST, G2, T3N0Mx, TNBC, 6 x FEC (3 przed operacją), yT2N0Mx |
aga66 (offline) |
Post #5 08-11-2015 - 17:54:42 |
Warszawa |
Drogie dziewczyny, wielkie dzięki na przemiłe jak zawsze spotkanie. Już kiedyś "dotrwałam" do końca, może i w przyszłości mi sie uda
![]() "Tyle wiemy o sobie, ile nas sprawdzono". W. Szymborska Alexis de Tocqueville „Wolność człowieka kończy się tam, gdzie zaczyna się wolność drugiego człowieka.” Niestety, wielu z nas uważa, że ich wolność nie podlega ograniczeniom, przynajmniej nie takim, które oni sami by akceptowali... |
Al_la (offline) |
Post #6 08-11-2015 - 19:06:39 |
k/Warszawy |
I ja już w domku. Zostały jeszcze Marzena, Jolcia i Krynia. Może tam zanocują
![]() Dziękuję bardzo za przemiłe popołudnie ![]() A kto nie przyszedł niech żałuje ![]() ![]() W najgorszych chwilach mego życia zawsze mogłem liczyć na przyjaciół. Odtąd wiem, że pierwszą rzeczą, jaką należy zrobić, to poprosić o pomoc. Paulo Coelho Przewodowy NST, G2, T3N0Mx, TNBC, 6 x FEC (3 przed operacją), yT2N0Mx |
Marzena_66 (offline) |
Post #9 08-11-2015 - 19:50:50 |
Warszawa |
Hal,halo!!!Jestem już w domku!Dziękuję -jak zwykle było wspaniale i jak zwykle za mało czasu na pogaduszki
![]() Wandusiu! czekam na fotki ![]() |
Krynia58 (offline) |
Post #11 08-11-2015 - 20:15:39 |
Warszawa |
Melduję się i ja
![]() To było bardzo udane popołudnie, dzięki Dziewczyny ![]() ![]() Rak piersi obustronny. Chth neoadiuwantowa 8 x AT. Mastektomia zmodyfikowana obustronna. HP: Rak zrazikowy naciekający - str. prawa - pT3N1 (1/17), str. lewa - pT1cN0 (0/18). ER 100%, PGR 100%. HER 1+ Napromienianie obszaru kl. piersiowej i ww. chł.nad- i podobojczykowych po str. prawej. HTH - Tamoxifen Czasem o byle cień człowiek ma żal do człowieka. A życie jak osioł ucieka. K.I. Gałczyński |
fianiebieska (offline) |
Post #14 08-11-2015 - 20:43:20 |
Warszawa |
|
Al_la (offline) |
Post #20 17-11-2015 - 22:45:12 |
k/Warszawy |
U mnie w komputerze
![]() Badania dziś zrobiłam, to już głowa spokojna i jutro zrobię fotki ![]() ![]() W najgorszych chwilach mego życia zawsze mogłem liczyć na przyjaciół. Odtąd wiem, że pierwszą rzeczą, jaką należy zrobić, to poprosić o pomoc. Paulo Coelho Przewodowy NST, G2, T3N0Mx, TNBC, 6 x FEC (3 przed operacją), yT2N0Mx |
Al_la (offline) |
Post #21 19-11-2015 - 12:32:03 |
k/Warszawy |
Od wczoraj zdjęcia są w galerii.
Uczestnicy spotkania dostali je na adres mailowy. Kto nie dostał a chce, proszę o podanie swojego adresu ![]() ![]() W najgorszych chwilach mego życia zawsze mogłem liczyć na przyjaciół. Odtąd wiem, że pierwszą rzeczą, jaką należy zrobić, to poprosić o pomoc. Paulo Coelho Przewodowy NST, G2, T3N0Mx, TNBC, 6 x FEC (3 przed operacją), yT2N0Mx |
Al_la (offline) |
Post #26 20-11-2015 - 11:39:15 |
k/Warszawy |
Nie czepiajcie się Wandki, bo Jej są tylko 2 fotki, reszta moje
![]() Nie opisałam, bo zaczęłyście w komentarzach pisać kto jest kto, więc już wszystko wiadomo ![]() Jednego nicku (Iwonki) nie pamiętam, ale Wandka wie, to może podpowie? ![]() Myszko, stolyca bawiła się jak zwykle, czyli super i nie trzeba tego pisać ![]() ![]() W najgorszych chwilach mego życia zawsze mogłem liczyć na przyjaciół. Odtąd wiem, że pierwszą rzeczą, jaką należy zrobić, to poprosić o pomoc. Paulo Coelho Przewodowy NST, G2, T3N0Mx, TNBC, 6 x FEC (3 przed operacją), yT2N0Mx Zmieniany 1 raz(y). Ostatnia zmiana 20-11-2015 - 11:39:48 przez Al_la. |