Spotkajmy się w Warszawie

fianiebieska (offline) |
Post #2 01-12-2015 - 22:28:19 |
Warszawa |
|
Marzena_66 (offline) |
Post #5 03-12-2015 - 19:43:59 |
Warszawa |
I Marzenka też obowiązkowo.Uściskam Was kochane znowu
![]() ![]() ![]() |
Al_la (offline) |
Post #6 05-12-2015 - 20:46:52 |
k/Warszawy |
Emi mi zakomunikowała, że apartament mamy na 100%
![]() Emi Al_la Marggan Agaba Jolcia nanet mea fianiebieska joa? Krynia violla endżi Wandka? megenta? halinka58 tynkaa? Rudzia Kali iwusiak Marzena_66 kto jeszcze? ![]()
No wypadałoby coś ustalić. Ja mogę przynieść pierogi z kapustą i barszczyk z kartonu ![]() Jak to Wigilia, to wezmę opłatek. Będę samochodem, więc mogę przynieść jeszcze coś ciężkiego - jeśli będzie trzeba. Co nam jeszcze potrzeba...sałatki, rybki, pieczywo, kawa, herbata, owoce, ciasta, jakieś napoje zimne.... ![]() Bardzo proszę osoby, które są na liście (ze znakami pytania i bez) o zameldowanie, jeśli nie będziecie mogły przyjść, coby jedzonko przynieść pod potrzeby, a nie dla pułku wojska ![]() ![]() ![]() W najgorszych chwilach mego życia zawsze mogłem liczyć na przyjaciół. Odtąd wiem, że pierwszą rzeczą, jaką należy zrobić, to poprosić o pomoc. Paulo Coelho Przewodowy NST, G2, T3N0Mx, TNBC, 6 x FEC (3 przed operacją), yT2N0Mx |
Krynia58 (offline) |
Post #9 05-12-2015 - 21:23:44 |
Warszawa |
Ja będę piekła piernik na spotkanie w stowarzyszeniu, to mogę upiec od razu i dla nas.
Biorę też na siebie kawę i herbatę. ![]() Rak piersi obustronny. Chth neoadiuwantowa 8 x AT. Mastektomia zmodyfikowana obustronna. HP: Rak zrazikowy naciekający - str. prawa - pT3N1 (1/17), str. lewa - pT1cN0 (0/18). ER 100%, PGR 100%. HER 1+ Napromienianie obszaru kl. piersiowej i ww. chł.nad- i podobojczykowych po str. prawej. HTH - Tamoxifen Czasem o byle cień człowiek ma żal do człowieka. A życie jak osioł ucieka. K.I. Gałczyński Zmieniany 1 raz(y). Ostatnia zmiana 05-12-2015 - 21:26:18 przez Krynia58. |
aga66 (offline) |
Post #11 05-12-2015 - 23:17:30 |
Warszawa |
To i mnie tam bardzo proszę dopisać tylko nie wiem co mam przynieść. Sałatkę, jakieś śledziki inne niż Mea. Czy może jedno i drugie?
"Tyle wiemy o sobie, ile nas sprawdzono". W. Szymborska Alexis de Tocqueville „Wolność człowieka kończy się tam, gdzie zaczyna się wolność drugiego człowieka.” Niestety, wielu z nas uważa, że ich wolność nie podlega ograniczeniom, przynajmniej nie takim, które oni sami by akceptowali... |
Agaba190 (offline) |
Post #13 06-12-2015 - 04:58:38 |
k/Warszawy |
Pójdę na łatwiznę, bo znając Nas jedzenia będzie na rotę wojska.
![]() Ja zakupię i przyniosę jednorazowe talerze, sztućce, kubeczki do zimnych i gorących napojów i serwetki. Do tego masło, woda mineralna (gazowana i niegazowana), coca-cola, worki plastikowe na śmieci. Jak coś Wam wpadnie do głowy, co jeszcze można kupić i przynieść to piszcie, a ja to zrealizuję. ![]() Spraw, aby każdy dzień miał szansę stać się najpiękniejszym dniem twojego życia. Mark Twain |
Agaba190 (offline) |
Post #17 06-12-2015 - 19:26:54 |
k/Warszawy |
Oj niedobrze, niedobrze ![]() Zostaje masło, woda mineralna (gazowana i niegazowana), coca-cola, worki plastikowe na śmieci, serwetki, jakieś soki. Co jeszcze mogę kupić ? . Bo nie mogę obiecać, że coś zrobię. Może okazać się, że nie mam czasu. ![]() Spraw, aby każdy dzień miał szansę stać się najpiękniejszym dniem twojego życia. Mark Twain |
Al_la (offline) |
Post #26 07-12-2015 - 11:50:34 |
k/Warszawy |
Emi
Al_la Marggan Agaba Jolcia nanet mea fianiebieska joa? Krynia violla endżi Wandka megenta? halinka58 tynkaa? Rudzia Kali iwusiak Marzena_66 aga66 magda83 Powyżej najaktualniejsza lista ![]() Pogrubiłam osoby, które podając swoje menu potwierdziły jednocześnie obecność. Marggan, tylko 2 butelki na głowę? Ja tam wypiję 3 ![]() ![]() Dziewczyny, nie szalejcie z tymi trunkami, bo połowa z nas będzie autkami. Kto to będzie pił, a potem dźwigał z powrotem? ![]() ![]() W najgorszych chwilach mego życia zawsze mogłem liczyć na przyjaciół. Odtąd wiem, że pierwszą rzeczą, jaką należy zrobić, to poprosić o pomoc. Paulo Coelho Przewodowy NST, G2, T3N0Mx, TNBC, 6 x FEC (3 przed operacją), yT2N0Mx |
Al_la (offline) |
Post #28 07-12-2015 - 13:55:13 |
k/Warszawy |
Emi
Al_la Marggan Agaba Jolcia nanet mea fianiebieska joa? Krynia violla endżi Wandka megenta? halinka58 tynkaa? Rudzia Kali iwusiak Marzena_66 aga66 magda83 Lista potwierdzonego uczestnictwa się powiększa ![]() ![]() Mam nadzieję, że pozostałe dziewczynki tez przybędą ![]() ![]() W najgorszych chwilach mego życia zawsze mogłem liczyć na przyjaciół. Odtąd wiem, że pierwszą rzeczą, jaką należy zrobić, to poprosić o pomoc. Paulo Coelho Przewodowy NST, G2, T3N0Mx, TNBC, 6 x FEC (3 przed operacją), yT2N0Mx |