Spotkajmy się w Warszawie

iwusiak (offline) |
Post #1 21-12-2015 - 19:24:53 |
Warszawa |
Ostatnia wczoraj przybylam i ostatnia dzisiaj sie wpisuj.Szczerze, szlam troche zestresowana bo znalam tylko kilka dziewczyn a tu miala byc pokazna gromada.Ale dziewczyny i Chlopak okazali sie super
![]() ![]() |
dziubas (offline) |
Post #3 21-12-2015 - 21:45:36 |
Gdańsk |
No to kolej na mnie!
![]() ![]() Kochani! Trudno wyrazic co czuję! Było po prostu cudnie, a że to nie sen, to na dowód są fotki! Było troche za krótko bo nie zdażyłam ze wszystkimi pogadać! Wiec mam ten niedosyt, z którym ponoc należy odchodzic od stołu! ![]() ![]() ![]() rak przewodowy, G1, wym. 0,8x0,6x0,9 cm, ER 95%, PgR 10%, Her2-neg, Ki67 1%, w wartowniku mikroprzerzut, pT1bN1(sn)Mx, operacja oszczędzająca z biopsja wartownika, radioterapia 25x, brachyterpia, hormonoterapia-tamoxiffen do 10lat |
Rudzia (offline) |
Post #4 22-12-2015 - 12:53:20 |
Warszawa |
Na wstępie uprzedzam
![]() ![]() ![]() ![]() Oczywiście, że było cudnie i magicznie!!! Ba! nawet udało mi się skraść całusa ![]() i był to poprawny i grzeczny buziak ![]() ![]() Wielkie pokłony dla Naszej Halinki ![]() Atmosfera domowa! Potrawy, wypieki...muzyczka... SUPER!!!!PYCHA!!! MNIAM!!! Jak przystało na Wigilię i jej tradycję, było dodatkowe nakrycie do stołu dla ... tak zwanego niespodziewanego gościa. I tu... Wielka niespodzianka! Tymi naszymi niespodziewanymi gośćmi był Dziubasek i Kuba ![]() ![]() Jeszcze raz dziękuję za wspaniałe popołudnie ![]() Lubię...z Wami się pośmiać, pogadać i ... takie tam ![]() "Cha do dhuin doras nach d’fhosgail doras" |
Kuba (offline) |
Post #5 23-12-2015 - 18:02:32 |
Gogolin |
Jak tylko wszedłem na salę, to pierwsza myśl była taka: gdzie ta Rudzia?
![]() ![]() ![]() ![]() |
Al_la (offline) |
Post #8 23-12-2015 - 21:37:20 |
k/Warszawy |
Kali, iwusiak, iwet - jeśli chcecie moje fotki ze spotkania, poproszę o adres mailowy na pw.
Ja też poproszę Wasze fotki. Wybiorę kilkanaście i wyślę Myszce, coby pokazała nas w galerii, czyli tutaj: [amazonki.net] ![]() W najgorszych chwilach mego życia zawsze mogłem liczyć na przyjaciół. Odtąd wiem, że pierwszą rzeczą, jaką należy zrobić, to poprosić o pomoc. Paulo Coelho Przewodowy NST, G2, T3N0Mx, TNBC, 6 x FEC (3 przed operacją), yT2N0Mx |
Wandka (offline) |
Post #11 23-12-2015 - 23:56:44 |
Warszawa |
Kuba, dziękuję za miłe słowa ![]() ![]() |
Al_la (offline) |
Post #12 27-12-2015 - 10:11:29 |
k/Warszawy |
Nie wysyłałam jeszcze fotek, bo zepsuł mi się program pocztowy (nie otwiera się), a tam miałam kontakty. Od nikogo z Was tez nie dostałam ![]() ![]() W najgorszych chwilach mego życia zawsze mogłem liczyć na przyjaciół. Odtąd wiem, że pierwszą rzeczą, jaką należy zrobić, to poprosić o pomoc. Paulo Coelho Przewodowy NST, G2, T3N0Mx, TNBC, 6 x FEC (3 przed operacją), yT2N0Mx |
Al_la (offline) |
Post #15 19-01-2016 - 12:14:15 |
k/Warszawy |
Zablokował mi się program pocztowy na amen i musiałam go odinstalować, a zainstalować na nowo nie mogę
![]() Muszę się przemieścić bezpośrednio na pocztę i co pomyślę, to mi się nie chce ![]() Ale chyba zrobię mały szantażyk, bo zdjęć z Wigilii też od nikogo nie dostałam (poza Dziubaskiem), więc na żadnym zdjęciu moim mnie nie ma. A szntażyk? Nie pokażę zdjęć dopóki ja nie dostanę ![]() ![]() ![]() W najgorszych chwilach mego życia zawsze mogłem liczyć na przyjaciół. Odtąd wiem, że pierwszą rzeczą, jaką należy zrobić, to poprosić o pomoc. Paulo Coelho Przewodowy NST, G2, T3N0Mx, TNBC, 6 x FEC (3 przed operacją), yT2N0Mx |
Al_la (offline) |
Post #23 20-01-2016 - 10:49:35 |
k/Warszawy |
Dostałam wczoraj zdjęcia od Kryni, Halinki i Jolci.
Przejrzę je, wybiorę kilka i wyślę Myszce do galerii. Swoje też Wam wyślę ![]() Pisałam, że mi się zablokował program pocztowy, więc niektóre z Was mnie pytały gdzie w takim razie słać zdjęcia. Słać normalnie na mój adres mailowy. Ja je odbieram logując się na Interii. Do tej pory wszystkie maile z moich 3 adresów mailowych ściągał program pocztowy (IncrediMail). Wejście do IM to jedno kliknięcie na pulpicie. Tam też miałam kontakty z 10 lat. Teraz muszę wysyłać i odbierać maile bezpośrednio z "Interii", a tam czas mi się zatrzymał 10 lat temu ![]() To tak w kwestii wyjaśnienia. ![]() W najgorszych chwilach mego życia zawsze mogłem liczyć na przyjaciół. Odtąd wiem, że pierwszą rzeczą, jaką należy zrobić, to poprosić o pomoc. Paulo Coelho Przewodowy NST, G2, T3N0Mx, TNBC, 6 x FEC (3 przed operacją), yT2N0Mx |
Wandka (offline) |
Post #28 02-02-2016 - 02:21:09 |
Warszawa |
Myślę, że takie spotkanie dobrze by nam zrobiło. Uśmiech, uściski, przytulasy, żarty, dowcipy itd. Oj fajnie by było. Ja już nie mogę doczekać się spotkania z Krynią w środę. Oczywiście to spotkanko nie będzie przy lampce winka w kawiarence ale niestety w CO na Ursynowie a zamiast lampki wina będzie u mnie Hercia. Krynia zadowoli się wodą lub herbatką ale ważne, że się spotkamy
![]() Zmieniany 1 raz(y). Ostatnia zmiana 02-02-2016 - 02:22:15 przez Wandka. |
Kali (offline) |
Post #29 02-02-2016 - 02:56:25 |
Warszawa |
Wandziu ja jestem też w środę w CO mam mieć 4 wlew, o której będziesz pod gabinetem u dr. R. ??? ja mam w karcie wizytę chyba o 15,35
czeka mnie bój.... wiec jak bym miała okazję was spotkać to byłbyło mi raźniej ![]() Aluniu w walentynki, przed walentynkami , po walentynkach mnie to wszystko jedno, chyba potrzebuje wsparcia bo siada mi psychika, nie wypisuje na forum co się dzieję ale .... dobrze nie jest Marzusia ![]() Zmieniany 2 raz(y). Ostatnia zmiana 02-02-2016 - 03:02:03 przez Kali. |