Spotkanie w CO w Warszawie /Ursynów/
Krynia58 (offline) |
Post #4 29-01-2016 - 22:07:08 |
Warszawa |
W najbliższą środę (3 luty) będę w CO ok. dziewiątej rano
![]() ![]() Rak piersi obustronny. Chth neoadiuwantowa 8 x AT. Mastektomia zmodyfikowana obustronna. HP: Rak zrazikowy naciekający - str. prawa - pT3N1 (1/17), str. lewa - pT1cN0 (0/18). ER 100%, PGR 100%. HER 1+ Napromienianie obszaru kl. piersiowej i ww. chł.nad- i podobojczykowych po str. prawej. HTH - Tamoxifen Czasem o byle cień człowiek ma żal do człowieka. A życie jak osioł ucieka. K.I. Gałczyński |
Irena anna (offline) |
Post #7 05-04-2016 - 21:35:23 |
Warszawa |
Mam wizytę 08=04=2016 będę na badaniach łatwo mnie rozpoznać śmigam na wózku inwalidzkim w towarzystwie mego mężusia . będę pod gabinetem 5 u doktora Katana
![]() Irena Anna C ![]() |
iwusiak (offline) |
Post #10 09-06-2016 - 17:37:06 |
Warszawa |
No q...na mac! Tak cisnienie mi podniosla onko,ze myslalam ze ja dzisiaj trzepne.Jak wczesniej pisalam pojechalam dzis na Ursynow,zeby mi onka przedluzyla receptę na nolvadex bo recepta stracila ważność, co prawda tylko 1 dzien ale jednak.Wchodzę do niej i mówię co chodzi.A ona mowi.ze ani nie przedłuży mi recepty ani nie wypisze nowej.Muszę zapisac sie na wizytę to wtedy dostanę receptę.Jak to uslyszalam to az mi lociemnialo w oczach ze zlosci i musialam sie mocno w sobie przytrzymać bo miałam chęć cos przykrego powiedzieć.Na moje:"chyba p.żartuje?"stwierdzila abym zapisala sie na wizytę to wtedy ze mna porozmawia
|
marzusia (offline) |
Post #12 10-06-2016 - 00:51:54 |
Cieszyn |
co za wstrętne jakieś babsko,głupia,wredna krowa i tyle,przepraszam ale tak mnie takie rzeczy wkurzają ,że byłabym chyba w stanie dopuścić się rękoczynu i wytrzaskać po pysku.Idź do rodzinnego niech Ci wypisze choć jedno opakowanie na 100% pewnie ale żebyś nie przerywała do czasu tej "wizyty"
![]() |
Agaba190 (offline) |
Post #13 10-06-2016 - 07:20:50 |
k/Warszawy |
Szkoda słów.
![]() Idź do rodzinnego. Powiedz, że doniesiesz mu zaświadczenie o tym, że bierzesz Zoladex. Może wystawi Ci refundowaną receptę. A jak będziesz u swojego onkologa, to weź takie zaświadczenie dla lekarza POZ . ![]() Spraw, aby każdy dzień miał szansę stać się najpiękniejszym dniem twojego życia. Mark Twain |
iwusiak (offline) |
Post #14 10-06-2016 - 07:28:20 |
Warszawa |
Juz kupilam opakowanie w przyszpitalnej aptece.17 mam wizytę w pracy u dr
Medycyny pracy więc wydebnie kolejną receptę Od sierpnia juz do pracy.A iść na wizytę i czekać 2,3 godziny az laskawie da mi receptę nie usmiecha się.Kontrolna wizyte mam na poczatku wrzesnia wiec moze mi wystarczy.A do tej baby syracilam serce.Zawsze byla mimoza ale wczoraj to juz przesadzila. |
Krynia58 (offline) |
Post #19 30-10-2016 - 19:52:57 |
Warszawa |
2 listopada będę od rana na Ursynowie, pewnie 3-4 godziny. Chętnie się spotkam, jeśli jeszcze ktoś będzie i zechce
![]() ![]() Rak piersi obustronny. Chth neoadiuwantowa 8 x AT. Mastektomia zmodyfikowana obustronna. HP: Rak zrazikowy naciekający - str. prawa - pT3N1 (1/17), str. lewa - pT1cN0 (0/18). ER 100%, PGR 100%. HER 1+ Napromienianie obszaru kl. piersiowej i ww. chł.nad- i podobojczykowych po str. prawej. HTH - Tamoxifen Czasem o byle cień człowiek ma żal do człowieka. A życie jak osioł ucieka. K.I. Gałczyński |
Iwo_Iwo_123 (offline) |
Post #23 21-11-2016 - 19:29:55 |
Józefosław |
Witam, czy któraś z Pań jest pod opieką dr. Mazura, gab. nr. 3 CO?
|
Krynia58 (offline) |
Post #28 12-06-2017 - 22:37:25 |
Warszawa |
14 czerwca mam wizytę kontrolną przed południem, może ktoś jeszcze będzie też?
![]() Rak piersi obustronny. Chth neoadiuwantowa 8 x AT. Mastektomia zmodyfikowana obustronna. HP: Rak zrazikowy naciekający - str. prawa - pT3N1 (1/17), str. lewa - pT1cN0 (0/18). ER 100%, PGR 100%. HER 1+ Napromienianie obszaru kl. piersiowej i ww. chł.nad- i podobojczykowych po str. prawej. HTH - Tamoxifen Czasem o byle cień człowiek ma żal do człowieka. A życie jak osioł ucieka. K.I. Gałczyński |
Pilot_613 (offline) |
Post #30 13-06-2017 - 15:59:34 |
Wawa |
Wspomnień czar!
![]() CO! Tam 1 raz spotkałem Amazonki. Kłócące się "gdzie ten budynek_A". Nadeszły z lewej ;p Wtedy dojechałem ot-tak ...wjeżdżając za karetką na płatny parking (z kieszeni wystawały mi narzędzia, pędzle i inne kartusze z silikonem bo koledze właśnie przerabiałem piwnicę na ciemnię foto) a tym razem ... błądziłem wraz z GPSem ![]() Bo byliśmy tam z Juniorem. Niedawno. Pozdrawiam wspomnieniowo najserdeczniej :-) [reanimuję przedostatni komp. ten był włączany w 2012 r... - trzymajcie kciuki ![]() "Kto chce, szuka sposobu. Kto nie chce, szuka powodu. Amen." :-) Pesymista: ...nie noo... gorzej to już nie może być... Optymista: ależ może!.. ... ;-P |