Dermatolog w Warszawie na nfz [dobry].
Wysłane przez renatar
Agaba190 (offline) |
Post #2 27-05-2019 - 17:29:47 |
k/Warszawy |
Ostatnio byłam u dr Juli iLancorońskiej (https://www.znanylekarz.pl/julia-lanckoronska-2/dermatolog-lekarz-w-trakcie-specjalizacji-lekarz-medycyny-estetycznej/warszawa) w przychodni na ul.Sajnochy 8 telefony [www.spzzlo.pl]
Ale czekałam na pierwszą wizytę ponad 4-y miesiące. Byłam pierwszy raz ale wrażenie odniosłam dobre. Dostałam skierowanie na testy alergiczne, na które idę w przyszłym tygodniu (czekałam też ze dwa miesiące). Widziałam, że na NFZ wypala i wymraża różne znamiona. ![]() Spraw, aby każdy dzień miał szansę stać się najpiękniejszym dniem twojego życia. Mark Twain |
Al_la (offline) |
Post #4 29-05-2019 - 14:38:11 |
k/Warszawy |
Mam nadzieję, że umie odróżnić te złośliwe ![]() ![]() ![]() Odtąd wiem, że pierwszą rzeczą, jaką należy zrobić, to poprosić o pomoc. Paulo Coelho Przewodowy NST, G2, T3N0Mx, TNBC, 6 x FEC (3 przed operacją), yT2N0Mx |
Agaba190 (offline) |
Post #5 01-06-2019 - 14:35:17 |
k/Warszawy |
Tego nie wiem, ale u innych dermatologów wypalałam i wymrażałam różne rzeczy i umieli. To miejmy nadzieję, że ona tez umie. Zwłaszcza, że również pracuje w tzw. medycynie estetycznej no i oprócz tego pracuje/pracowała w szpitalu MSWiA na Wołoskiej. W każdym razie jak tam byłam, to Pan doktor "rozpływał się" nad nią.
![]() Spraw, aby każdy dzień miał szansę stać się najpiękniejszym dniem twojego życia. Mark Twain |
Przykro nam, ale tylko zarejestrowane osoby mogą pisać na tym forum.
Użytkownicy online
Gości:
466
Największa liczba użytkowników online:
77
dnia 11-10-2011
Największa liczba gości online:
5263
dnia 07-04-2018