O sobie
Amazonki.net (offline) |
Post #1 24-01-2010 - 19:41:57 |
Forumowo |
W tym wątku napisz kilka słów o sobie (np. imię, wiek, gdzie mieszkasz)
Uwaga! Twoje dane nie są wymagane ![]() -gogo46 - Zmieniany 3 raz(y). Ostatnia zmiana 23-06-2015 - 15:52:37 przez myszka. |
Anonimowy użytkownik (offline) |
Post #2 27-02-2014 - 20:16:08 |
|
witam
mieszkam na Opolszczyźnie ![]() |
Barankowa1963 (offline) |
Post #3 13-06-2014 - 22:54:12 |
Opolskie |
Czy nie ma tu nikogo z Opolskiego???
Pozdrawiam i czekam ![]() ![]() ![]() |
gogo46 (offline) |
Post #6 24-06-2015 - 16:59:20 |
Kup/Opolem |
Witaj Aniu
![]() ![]() |
Wandka (offline) |
Post #16 28-06-2015 - 00:57:37 |
Warszawa |
Kuba bardzo fajnie, że tutaj jesteś. Bardzo pomagasz innym, rozumiesz nasze problemy. Jesteś cudownym wnukiem i ja bardzo bym pragnęła mieć takiego wnuka jakim Ty jesteś. Zaskoczyło mnie pytanie Gogo46. Myślę, że nie czytała Twoich postów pomagającym innym zresztą bezinteresownie w ich wątpliwościach. Często więcej udzielasz bardzo fachowych informacji od lekarzy onkologów. Dzięki, ze jesteś z nami i szacun dla wiedzy medycznej jaką posiadasz.
![]() |
Al_la (offline) |
Post #18 28-06-2015 - 09:52:10 |
k/Warszawy |
Kubo, powiem (napiszę) tak: zostań z nami do końca świata i jeden dzień dłużej
![]() A Twojej Babci życzę, aby pogoniła raczysko ![]() ![]() ![]() Odtąd wiem, że pierwszą rzeczą, jaką należy zrobić, to poprosić o pomoc. Paulo Coelho Przewodowy NST, G2, T3N0Mx, TNBC, 6 x FEC (3 przed operacją), yT2N0Mx |
gogo46 (offline) |
Post #19 28-06-2015 - 10:05:08 |
Kup/Opolem |
Nie czytałam Twoich postów i oczywiście że to Twoja sprawa co tutaj robisz, ale ta odpowiedź jest trochę arogancka nie uważasz? Ja jestem amazonką i piszę na portalu dla amazonek czyli kobiet , chcę nawiązać kontakt a tu nagle wtrąca się do rozmowy mężczyzna, chłopak. Przepraszam ale nie wiem kim jesteś i ile wiesz o tej chorobie więc na moje pytanie powinieneś grzecznie odpowiedzieć i można było uniknąć tej niemiłej konfrontacji. Pozdrawiam
|
dorota79 (offline) |
Post #20 28-06-2015 - 10:17:17 |
Gdańsk |
Nie dziwię się,że Kuba tak zareagował, bo Twoje pytanie gogo46 też nie zabrzmiało najgrzeczniej. To forum jest dla chorujących i ich bliskich. Kuba ma dużą wiedzę o raku piersi i bardzo tym co wie nam pomaga. Zmieniany 1 raz(y). Ostatnia zmiana 28-06-2015 - 10:18:14 przez dorota79. |
Al_la (offline) |
Post #21 28-06-2015 - 10:34:02 |
k/Warszawy |
To nie jest forum tylko dla amazonek i tylko dla kobiet (mężczyźni tez chorują na raka piersi). To jest forum dla wszystkich osób zainteresowanych problemem raka piersi i każdy ma prawo tu być. ![]() ![]() Odtąd wiem, że pierwszą rzeczą, jaką należy zrobić, to poprosić o pomoc. Paulo Coelho Przewodowy NST, G2, T3N0Mx, TNBC, 6 x FEC (3 przed operacją), yT2N0Mx |
gogo46 (offline) |
Post #22 28-06-2015 - 12:16:17 |
Kup/Opolem |
Przepraszam czy ja coś pomyliłam? Czy to nie jest wątek dla Opolszczyzny? Zadałam pytanie Ani i co? Wtrąca się facet nie pytany- nie wiem kim jest i co tutaj robi i co nim kieruje że tutaj jest, na dodatek jest arogancki w swoich zdawkowych odpowiedziach,a do tego Panie Warszawianki atakują mnie jak harpie. Nie interesuje mnie kim jest Pan Kuba zwłaszcza po takim początku, nie umniejszam jego zasług i wiedzy , nie czytałam postów tego pana bo nie taki był mój cel. Szukam kobiet z opolskiego by zasięgnąć info choćby o klubie przy OCO.
|
Rudzia (offline) |
Post #23 28-06-2015 - 12:18:56 |
Warszawa |
No właśnie Małgosiu...czytamy czytamy ze zrozumieniem ![]() No to nie rozumiem ![]() ![]() Tak ja wspomniała Ala...to miejsce jest otwarte dla Wszystkich, tu spotykają się nie tylko osoby dotknięte fizycznie RAKIEM, tu spotykamy rodziny, przyjaciół, lekarzy, studentów...a nawet osoby tak zwyczajnie chcące pomóc, wesprzeć. To nie jest "poczekalnia" "umieralnia" itd... To jest Nasz DOM-ek i goście mile widziani. A Kuba nie jest jedynym przedstawicielem płci "brzydkiej" ![]() O i tu z tego miejsca pozdrawiam wszystkich mężczyzn ![]() Co do wypowiedzi kto tu był grzeczniejszy, to...przykro mi ale niestety Ty Małgosiu zaatakowałaś, więc...nie bądź zniesmaczona, rozżalona... "Cha do dhuin doras nach d’fhosgail doras" |
Al_la (offline) |
Post #24 28-06-2015 - 12:24:00 |
k/Warszawy |
Nie wiem, co złego widzisz w tym, że facet odpowiedział Ci na pytanie, gdzie jest Rogów?
Chyba był za uprzejmy ![]() Ja Cię zaatakowałam? Pokaż mi słowa ataku. Razem z moimi koleżankami z zespołu redakcyjnego tworzyłam to forum i wyjaśniłam tylko dla kogo jest przeznaczone. Nawet nie zwracałam się do Ciebie - napisałam ogólnie. Jeśli odczytałaś to jako atak, to przepraszam. ![]() ![]() Odtąd wiem, że pierwszą rzeczą, jaką należy zrobić, to poprosić o pomoc. Paulo Coelho Przewodowy NST, G2, T3N0Mx, TNBC, 6 x FEC (3 przed operacją), yT2N0Mx |
gogo46 (offline) |
Post #27 28-06-2015 - 15:13:37 |
Kup/Opolem |
I jeszcze raz dziękuję za wyjaśnienia , bardzo mi pomogły zrozumieć że ten portal nie różni się od innych. Brawo!!! Powtarzam jeszcze raz po prostu byłam zaskoczona a Wy zamiast mnie oświecić ,że to nie przypadkowy gość tylko ktoś wartościowy tutaj to zaatakowałyście mnie. Wielkie dzięki. Brawo !!!!
|
blue76 (offline) |
Post #29 28-06-2015 - 17:07:26 |
Czaplinek |
gogo46 witamy na forum i życzymy zdrowia. Co do Kuby - ma chłopak wiedzę i fajnie że chce się nią dzielić z nami. Brawo dla niego, że znalazł się tutaj dla babci. Życzę ci gogo46 troszkę więcej pokory
![]() Al_la to encyklopedia wiedzy ![]() Pamiętaj, ze wszyscy jesteśmy tutaj w jednym celu - chcemy pokonać skorupiaka .. a z Kubą i pozostałymi panami z forum tak jakoś raźniej jest ![]() Kocham cię życie!...uparcie i skrycie...och życie kocham cię! kocham cię nad życie! ... |
Kass (offline) |
Post #30 28-06-2015 - 17:14:33 |
|
Gogo, przeczytaj jeszcze raz swoje pierwsze pytanie do Kuby.. to nie o to chodzi, ze w ogole je zadalas, tylko o forme.. to nie jest tak, ze na forum sa jakies zakazane pytania. Po prostu nie jestesmy przyzwyczajeni do takich ostrych, atakujacych form wypowiedzi. I dziewczyny w ten sam sposob zareagowaly by, gdyby pytanie bylo skierowane do ktoregokolwiek uzytkownika forum, np. gdyby ktos inny spytalby sie Ciebie, czego Ty tu szukasz..
I jeszcze dodam, ze rak nie dyskryminuje. My tu na forum rowniez. Kazdy ma prawo tu byc, wypowiadac sie , nawet nie pytany, i ma prawo do tego, aby inni uzytkownicy okazywali mu/jej szacunek. Ty rowniez. Milej reszty niedzieli!! ![]() ![]() |