Hel

Wysłane przez Następna 

Następna (offline)

Post #1

08-04-2013 - 12:20:53

Krosno 

Przeprowadziłam się do Helu na stałe i jestem bezradna jak dziecko! czy ktos ze mna pogada?forumowicz

"...od jutra będzie nam się wiodło coraz to lepiej i lepiej..." pies

Anna57 (offline)

Post #2

08-04-2013 - 12:36:58

Jarosław 

Kochana ,Hel to piękne miejsce , bardzo Ci zazdroszczę . Parę lat temu byłam tam na wycieczce z pracy. Dlaczego czujesz się bezradna ??? To tylko tak na początku, bo nowe miejsce , nowi ludzie ,nowe środowisko, a wszystko co nowe jest na początku obce , ale z biegiem czasu na pewno się przyzwyczaisz ,czego życzę Ci z całego serca . Pozdrawiam z głębokiego południa Polski .buzki

bozena_stanczyk (offline)

Post #3

08-04-2013 - 12:46:09

Tomaszów Mazowiecki 

ależ to piękne miejsce i morze na co dzień.Kraków też piękny,ale pewnie go znasz na wskroś a tyle nowego przed Tobą..thumbs up

gosik (offline)

Post #4

08-04-2013 - 15:03:47

Głęboka Prowincja 

Wiem jak się czujesz pociesza ja też taką bezradność czułam po przeprowadzce z miasta rodzinnego na wiochę / Głęboko Prowincja / , mieszkam już 8 lat ale nadal nie mogę się zaklimatyzować wnerwionybezradny ale to nie znaczy, że tak musi być i u Ciebie ... trzymam kciuki serce
Hel znam od samej podszewki ... sami trepi tam duży uśmiech

.... Śmieję się ze wszystkiego na tym ziemskim padole, żeby nie płakać….

andzia73 (offline)

Post #5

08-04-2013 - 19:00:45

Gdańsk 

pocieszabuzki

dziubas (offline)

Post #6

08-04-2013 - 19:09:59

Gdańsk 

Zapraszamy na spotkanko nasze 20.04. w Gdyni! Od razu zrobi Ci się raźniej!buziakserce

rak przewodowy, G1, wym. 0,8x0,6x0,9 cm, ER 95%, PgR 10%, Her2-neg, Ki67 1%, w wartowniku mikroprzerzut, pT1bN1(sn)Mx, operacja oszczędzająca z biopsja wartownika, radioterapia 25x, brachyterpia, hormonoterapia-tamoxiffen do 10lat
po 8,5 roku rak endometrium, operacja unowoczesniona z resekcja macicy, przydatków, węzłów biodrowych i brzusznych i wyrostka robaczkowego, rak pierwotny, rokowania dobre, stan zaraz po operacji i póżniej - bardzo dobry, oblgatoryjnie naświetlania - wybrałam narazie tylko brachyterapię, na kikut macicy, do tamoxiffenu juz nie wróciłam

andzia73 (offline)

Post #7

08-04-2013 - 19:18:45

Gdańsk 

To chyba ze 2 godzinki pociągiem jest...myślichyba ze sie myleduży uśmiech

ira (offline)

Post #8

08-04-2013 - 19:19:59

Pabianice 

Ja tam Ci tego Helu zazdroszczę język
Oraz podziwiam, że pomyślałaś i - zrealizowałaś ok
Oraz się tak nie ujawniaj jawnie, bo się tam rzucim grinning smiley

dziubas (offline)

Post #9

08-04-2013 - 19:20:54

Gdańsk 

Nożna teżautobusem albo mikrobusem!

rak przewodowy, G1, wym. 0,8x0,6x0,9 cm, ER 95%, PgR 10%, Her2-neg, Ki67 1%, w wartowniku mikroprzerzut, pT1bN1(sn)Mx, operacja oszczędzająca z biopsja wartownika, radioterapia 25x, brachyterpia, hormonoterapia-tamoxiffen do 10lat
po 8,5 roku rak endometrium, operacja unowoczesniona z resekcja macicy, przydatków, węzłów biodrowych i brzusznych i wyrostka robaczkowego, rak pierwotny, rokowania dobre, stan zaraz po operacji i póżniej - bardzo dobry, oblgatoryjnie naświetlania - wybrałam narazie tylko brachyterapię, na kikut macicy, do tamoxiffenu juz nie wróciłam

Jolcia (offline)

Post #10

08-04-2013 - 20:36:33

Albo przepłynąć wpław spinning smiley sticking its tongue out
Mamy z Andzią zdjęcie naszych stóp właśnie tam, na tym końcu (albo początku) świata smiling bouncing smiley

Pat (offline)

Post #11

08-04-2013 - 21:20:16

Następna, na spotkanie proponuję prosto z Helu do Gdyni wodolotem hot smiley. Pociągiem na razie nie dotrzesz, bo bana tory ma w remoncie.smoking smiley, a jak się zacznie sezon, to autobusem i autem też nie, bo korki Cię wchłoną.szok
A tak na poważnie, rozumiem Twój ból, bo oprócz tego co pisały dziewczyny, że nowe miejsce itp, to to jest po prostu zadupie...wszędzie daleko i tyle (oczywiście najbardziej poza sezonem). Pracuję w Jastrzębiej Górze i mniej więcej pół roku mieszkam tam, a drugie pół w Redzie, no i mimo, że Reda to też nie metropolia, to jednak bliskość trójmiasta robi wielką różnicę.
Jak masz jakieś konkretne pytania "życiowo-organizacyjne", to pisz i koniecznie przyjedź na spotkanie do Gdyni ,a trójmiejska grupa chętnie Ciebie wesprze smileys with beer winking smiley

ŻYCIE JEST PIĘKNE I BIEGA NA MALUTKICH NÓŻKACH:-)
...DLATEGO MUSZĘ ŻYĆ...

hanka_59 (offline)

Post #12

08-04-2013 - 21:22:43

Reda 

zgadzam sie z Pat brawoDo Helu to chyba my mamy najbliżej (50 km) , po prostu rzut beretem chichot niecała godzinka (poza sezonem) lub 2-3 godzinki (w sezonie) i jesteśmy na miejscu hura

Zmieniany 1 raz(y). Ostatnia zmiana 08-04-2013 - 21:25:09 przez hanka_59.

kesy (offline)

Post #13

08-04-2013 - 21:55:52

Starogard-Gdański  

-Przećież ja też mam spory kawałek..ale w dobie komunikacji..autobusy busy...luzikradocha

piessercekot Oni też czują ból

gosik (offline)

Post #14

09-04-2013 - 23:15:25

Głęboka Prowincja 

na mietle będziemy raz dwa duży uśmiech

.... Śmieję się ze wszystkiego na tym ziemskim padole, żeby nie płakać….

luska (offline)

Post #15

10-04-2013 - 11:14:30

Gdynia 

Pat i hanka mają rację Hel to jest niestety" dziura "jedna główna ulica i nic więcej o tym żeby tam podjąć pracę to trzeba zapomnieć....... ..........latem pełno turystów i strasznie drogo…… Następna pamiętaj że masz nas, zawsze możemy wpaść z wizytą na Hel i troszkę go rozruszać.....Klubu Amazonek na Helu nie ma..... najbliższy jest w Pucku, ale z tego co się orientuję to dziewczyny spotykają we Władysławowie, na Helu mieszka kilka amazonek które dojeżdżają do Władysławowa.Do Gdyni nie jest aż tak daleko zawsze możemy się spotkać.....Natępną naprawdę Cię rozumię bo czeka Cię nie lada wyzwanie ...

Ciesz się
drobnymi rzeczami,
gdyż pewnego dnia
możesz odkryć,
że były one wielkie.

zuzanna (offline)

Post #16

10-04-2013 - 12:01:27

Gdynia 

oj tam , oj tam
moja mama mówiła jakieś 50 lat temu
ze świat to nie torba i wszedzie sie można odnaleść
nie pękaj dasz rade
Gdynia tuż tuz papa

dziubas (offline)

Post #17

10-04-2013 - 12:24:55

Gdańsk 

Popieram Zuzannębrawo!

luska (offline)

Post #18

12-04-2013 - 22:29:23

Gdynia 

Jasne że wszędzie można się odnaleść......ale to nie zmienia faktu ze Hel to jest dziura i nic się tam nie dzieje po za sezonem......

Ciesz się
drobnymi rzeczami,
gdyż pewnego dnia
możesz odkryć,
że były one wielkie.

xiouken (online)

Post #19

30-09-2024 - 10:08:19

xiouken (online)

Post #20

05-11-2024 - 06:49:45

инфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфо
инфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинйоинфоинфоинфоинфо
инфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоtuchkas
инфоинфо
Przykro nam, ale tylko zarejestrowane osoby mogą pisać na tym forum.

Kliknij żeby zalogować

Użytkownicy online

Gości: 623
Największa liczba użytkowników online: 77 dnia 11-10-2011
Największa liczba gości online: 134213 dnia 15-09-2024