Trójmiasto - luźne " gatki"
Wysłane przez mituraewa
mituraewa (offline) |
Post #1 21-04-2013 - 22:27:24 |
Gdańsk |
Niniejszym zgodnie z wczorajszymi ustaleniami na najwyższym taborecie otwieram wątek " gatkowy" Wiosna jest i z chałup trza wychodzić, powietrze wdychać "Gatki" wedle uznania, mogą być wojskowe takie pas-kolana
I jako pierwsza napiszę, że: stopy mnie po wczorajszym bolą, poza tym, stopy mnie po wczorajszym wręcz napitalają, poza tym - nie mam stóp Jutro do roboty pójdzie Pinokio, ale w rytmie BoneyM Zmieniany 1 raz(y). Ostatnia zmiana 21-04-2013 - 22:29:20 przez mituraewa. |
dziubas (offline) |
Post #2 21-04-2013 - 22:41:43 |
Gdańsk |
Odwagi Ewa!
rak przewodowy, G1, wym. 0,8x0,6x0,9 cm, ER 95%, PgR 10%, Her2-neg, Ki67 1%, w wartowniku mikroprzerzut, pT1bN1(sn)Mx, operacja oszczędzająca z biopsja wartownika, radioterapia 25x, brachyterpia, hormonoterapia-tamoxiffen do 10lat po 8,5 roku rak endometrium, operacja unowoczesniona z resekcja macicy, przydatków, węzłów biodrowych i brzusznych i wyrostka robaczkowego, rak pierwotny, rokowania dobre, stan zaraz po operacji i póżniej - bardzo dobry, oblgatoryjnie naświetlania - wybrałam narazie tylko brachyterapię, na kikut macicy, do tamoxiffenu juz nie wróciłam |
gosik (offline) |
Post #7 22-04-2013 - 12:41:14 |
Głęboka Prowincja |
no proszę , gatki pomału się rozwijają
najgorzej, że moje gatki po imprze spadły całkowicie i na niczym się już nie trzymają a tak chociaż na du.... ale wczoraj byłam na imprze urodzinowej i myślę sobie teraz, że może podejdą coś wyżej i się utrzymają choć na łudach robię I próbę / piżamowo jak na razie / i trzymajom się wyżej łud .... Śmieję się ze wszystkiego na tym ziemskim padole, żeby nie płakać…. Zmieniany 2 raz(y). Ostatnia zmiana 22-04-2013 - 12:47:26 przez gosik. |
andzia73 (offline) |
Post #13 22-04-2013 - 17:28:12 |
Gdańsk |
Hihi ja juz sobie wyobrażam Timura jak idzie krokiem bonyM do roboty...A ja dogorywam daleji nawet mnie nogi nie bolą ,bo reszta napitala ze szokTo wątek gatkowy uważam za otwartyEwka wybierz se luźniejsze te gatki ,coby tak Cie nie spinały....U mnie atmosfera juz napieta..młody lata w te i "spowrotem",denerwuje sie przed jutrzejszym egzaminem
|
gosik (offline) |
Post #15 22-04-2013 - 18:45:54 |
Głęboka Prowincja |
Od baletów mi pospadały z du.... ale chyba i tak du... mam większą od dwóletniej córci nowej mamy więc chyba nie tym razem nowa mamo ale w zamiarze mam .... Śmieję się ze wszystkiego na tym ziemskim padole, żeby nie płakać…. |
kesy (offline) |
Post #18 22-04-2013 - 19:18:47 |
Starogard-Gdański |
Gadzie gaciami..mnie tam nie groźi coby mieli mi spaść..bo mają na czym trzymać..ale jak dziś wyruszyłam w miasto..to mniałam pełne gaćie...takie nogi sfatygowane i biodra...to drugie po próbie tanca Majkela...ale nie boj na nastepne spotkanie śię naumię owych podrygów...a ćiąża spożywcza jest mi znana...od jakiegoś czasu nie mogę urodzić
Oni też czują ból |
Przykro nam, ale tylko zarejestrowane osoby mogą pisać na tym forum.
Użytkownicy online
Gości:
792
Największa liczba użytkowników online:
77
dnia 11-10-2011
Największa liczba gości online:
134213
dnia 15-09-2024