Trójmiasto - luźne " gatki"
gosik (offline) |
Post #2 28-05-2014 - 18:32:04 |
Głęboka Prowincja |
Czemu Andziula ?! Matura już za Tobą ... trza się teraz odstresować
Mamuśka, z Głównej mojej Baby wpisujcie się kto z Trójmiasta jedzie na łikend do Pat od 06-06 do 08-06-2014 .... Śmieję się ze wszystkiego na tym ziemskim padole, żeby nie płakać…. |
zuzanna (offline) |
Post #9 29-05-2014 - 18:28:29 |
Gdynia |
Halo halo dziewczynki melduje się cała ale nie do konca zdrowa jestem 2 raz w szpitalu , bo pępek sie nie goi ......
a reszta jest OK pokoj 2-osobowy z łazienką lądowisko koptera na dachu widok na park .....jednym słowem 5-cio gwiazdkowy.... tak ze strasznie mi przykro do Pati nie moge - co to za wyjazd jak wiski z sodą nie można.... pozdrawiam wszyskie bawcie się pieknie jak zawsze ale do Hani na koper sie wykuruje /oj jak se wspomne to mnie boki bolą , ale zakonnica była cudna no i marycha/ buziaki |
Al_la (offline) |
Post #11 01-06-2014 - 17:42:59 |
k/Warszawy |
smacznego [biznes.onet.pl]
W najgorszych chwilach mego życia zawsze mogłem liczyć na przyjaciół. Odtąd wiem, że pierwszą rzeczą, jaką należy zrobić, to poprosić o pomoc. Paulo Coelho Przewodowy NST, G2, T3N0Mx, TNBC, 6 x FEC (3 przed operacją), yT2N0Mx |
dziubas (offline) |
Post #13 04-06-2014 - 22:37:12 |
Gdańsk |
Asiu! A z pisklakiem nie możesz? W nocy połozysz spac i już!
rak przewodowy, G1, wym. 0,8x0,6x0,9 cm, ER 95%, PgR 10%, Her2-neg, Ki67 1%, w wartowniku mikroprzerzut, pT1bN1(sn)Mx, operacja oszczędzająca z biopsja wartownika, radioterapia 25x, brachyterpia, hormonoterapia-tamoxiffen do 10lat po 8,5 roku rak endometrium, operacja unowoczesniona z resekcja macicy, przydatków, węzłów biodrowych i brzusznych i wyrostka robaczkowego, rak pierwotny, rokowania dobre, stan zaraz po operacji i póżniej - bardzo dobry, oblgatoryjnie naświetlania - wybrałam narazie tylko brachyterapię, na kikut macicy, do tamoxiffenu juz nie wróciłam |
gosik (offline) |
Post #14 07-12-2014 - 02:12:59 |
Głęboka Prowincja |
Gacie chyba wszystkim pokradli z picek Wątek pajęczyną zarósł ... i oby tylko wątek Teraz idziemy z Timurem spać i jak dzisiaj wstaniemy to zamawiamy sobie : kawę do łóżka i coś do poczytania właśnie w tym wątku
.... Śmieję się ze wszystkiego na tym ziemskim padole, żeby nie płakać…. Zmieniany 1 raz(y). Ostatnia zmiana 07-12-2014 - 02:13:38 przez gosik. |
dziubas (offline) |
Post #15 07-12-2014 - 03:50:59 |
Gdańsk |
A teraz wszystkim gatki z tyłków z wrażenia pospadają... Bo kto to słyszał o tej porze siedzieć na forumie? A Ty Gosik mężowatego z Timurem zdradzasz czy moze Wy tylko tak wirtualnie? Ja se teraz np bez gatek siedze bo na karku mam nocna koszulę, bo pidżam nie lubię . Spac nie mogę to chciałam pogadać z braćmi ze wspólnoty mojej co od 20 lat na misji w KAZACHSTANIE SĄ-POGADAĆ ALE ZE SKRZYNKI NR TEL ZNIKŁ WIĘC ZADZWONIŁAM NA KAZACHSKI ALE NIKT NIE ODBIERAŁ A JAK POŁOŻYŁAM SŁUCHAWKĘ TO MÓJ ZADZWONIŁ I KOBITKA PO POLSKU PYTA KTO DO NIEJ DZWONIŁ, NAWET ZASPANA NIE BYŁA Takie to nocne wydarzenia w Trójmieście!
rak przewodowy, G1, wym. 0,8x0,6x0,9 cm, ER 95%, PgR 10%, Her2-neg, Ki67 1%, w wartowniku mikroprzerzut, pT1bN1(sn)Mx, operacja oszczędzająca z biopsja wartownika, radioterapia 25x, brachyterpia, hormonoterapia-tamoxiffen do 10lat po 8,5 roku rak endometrium, operacja unowoczesniona z resekcja macicy, przydatków, węzłów biodrowych i brzusznych i wyrostka robaczkowego, rak pierwotny, rokowania dobre, stan zaraz po operacji i póżniej - bardzo dobry, oblgatoryjnie naświetlania - wybrałam narazie tylko brachyterapię, na kikut macicy, do tamoxiffenu juz nie wróciłam |
Baba Jaga (offline) |
Post #17 07-12-2014 - 06:56:19 |
Jagolandia |
Gosik, łotwórz oczy kobieto... kawa już dawno u mnie czeka ....ale dajesz czadu po nocy
mam nadzieję, że Timurkowi jednak łóżeczko wymościłaś, a nie do budy posłałaś jak obiecywałaś (patrz, do rymu piszę hi hi )...... a echo jeszcze dudni po Waszych nocnych zawodzeniach kofam Was babolce do kwadratu |
dziubas (offline) |
Post #18 07-12-2014 - 10:14:30 |
Gdańsk |
Chyba miało być "do kfadratu" Babo! rak przewodowy, G1, wym. 0,8x0,6x0,9 cm, ER 95%, PgR 10%, Her2-neg, Ki67 1%, w wartowniku mikroprzerzut, pT1bN1(sn)Mx, operacja oszczędzająca z biopsja wartownika, radioterapia 25x, brachyterpia, hormonoterapia-tamoxiffen do 10lat po 8,5 roku rak endometrium, operacja unowoczesniona z resekcja macicy, przydatków, węzłów biodrowych i brzusznych i wyrostka robaczkowego, rak pierwotny, rokowania dobre, stan zaraz po operacji i póżniej - bardzo dobry, oblgatoryjnie naświetlania - wybrałam narazie tylko brachyterapię, na kikut macicy, do tamoxiffenu juz nie wróciłam |
gosik (offline) |
Post #19 07-12-2014 - 12:18:05 |
Głęboka Prowincja |
Dawno już wstały, śniadanie pożarły, nie zawodzą - bo zachrypły
Dziubasku a po czemu Ty tak po nocy beza gaci siedzisz ? Timur do budy się nie zmieścił, przytyła chyba zołza jedna....... Buziaczki od Nas dla Was .... Śmieję się ze wszystkiego na tym ziemskim padole, żeby nie płakać…. |
dziubas (offline) |
Post #20 07-12-2014 - 12:38:57 |
Gdańsk |
lulu (offline) |
Post #21 07-12-2014 - 12:39:52 |
k/Kwidzyna |
No najwyraźniej buda jest zbyt mała, bo nie jest możliwe aby Timur się rozrósł.
Na Forum od 07 lutego 2008 2007 amputacja prawej piersi, 5 lat na Tamoksyfenie, Egistrozolu, Mamostrolu 2015 amputacja lewej piersi, 4xAC, rok Herceptyna |
dziubas (offline) |
Post #23 07-12-2014 - 12:45:16 |
Gdańsk |
Buda sie skurczyła! A props skurczyć: co to sie tak pojawia i znika? Skurczybyk!
lulu (offline) |
Post #30 16-07-2016 - 21:19:45 |
k/Kwidzyna |
Mafia zdradziła to miejsce, siedzi gdzie indziej ...
Na Forum od 07 lutego 2008 2007 amputacja prawej piersi, 5 lat na Tamoksyfenie, Egistrozolu, Mamostrolu 2015 amputacja lewej piersi, 4xAC, rok Herceptyna |