Trójmiasto - luźne " gatki"

Wysłane przez mituraewa 

mituraewa (offline)

Post #1

26-07-2016 - 23:27:06

Gdańsk 

Nie Lulu, Mafia jest, działa, wspiera.....tak jak Nas tutaj nauczono...
Znasz Nas...mamy żal, ale tylko żal...
Nas też pozostawiono bez słowa......
Nas nie interesowały " przepychanki" forumowe, bo tu Nasze korzenie , tu się poznałyśmy i tu polubiłyśmy wiele osób...
Kto od kogo się odwrócił przepraszam, bo Nas pozostawiono bez słowa....
Wybierać nie będziemy, bo cenimy Przyjaciół a nie fiolet czy róż....
I przepraszam, że to pisze, ale tak to odczuwam....załamka

Al_la (offline)

Post #2

26-07-2016 - 23:43:26

k/Warszawy 

Ewuś, jak już zaczęłaś, to może napisz jaśniej o co biega, bo ja nijak nie kumam myśli

W najgorszych chwilach mego życia zawsze mogłem liczyć na przyjaciół.
Odtąd wiem, że pierwszą rzeczą, jaką należy zrobić, to poprosić o pomoc. Paulo Coelho

Przewodowy NST, G2, T3N0Mx, TNBC, 6 x FEC (3 przed operacją), yT2N0Mx

mituraewa (offline)

Post #3

27-07-2016 - 00:02:38

Gdańsk 

Ależ mogę i się " uzewnętrznię" Aluś tak
Zarzucono Nam, że zdradziłyśmy forum, samo słowo " zdradziłyśmy" jest tutaj dalece niezrozumiałe...
To, że Nas tu nie ma piśmiennie ok, ale zaglądamy i czytamy ,bo tu Nasze korzenie, to, że działąmy gdzie indziej, nie znaczy, że odwróciłyśmy się od Tych, którzy potrzebują bo to nieprawda...
Przepychanki " róż -fiolet" tak naprawdę Nas nie interesują, bo jak to się ma do wspomagania i pomocy?
Każda z Nas polubiła i doceniła osoby a nie kolor forum....
Zatem kto kogo "zdradził" ? Ja napisałabym " zostawił" .....smutny

Zmieniany 1 raz(y). Ostatnia zmiana 27-07-2016 - 00:04:09 przez mituraewa.

Al_la (offline)

Post #4

27-07-2016 - 00:24:41

k/Warszawy 

Naprawdę niekumata jestem, bo niczego o czym piszesz nie zauważyłam myśli

Przecież nikt ślubu z żadnym forum nie wziął i przebywa, pisze gdzie chce....tak mi się wydaje.
Smutno było, kiedy przestałyście być aktywne, ale przecież nie Wy jedne. Jedni odchodzą, drudzy przychodzą, taka kolej rzeczy.
Nic nie wiem o przepychankach "kolorystycznych". Może kiedyś były, ale pewnie czas zrobił swoje....
Nie rozumiem zdania o zostawieniu. Kto Was zostawił i gdzie?

Odtąd wiem, że pierwszą rzeczą, jaką należy zrobić, to poprosić o pomoc. Paulo Coelho

lulu (offline)

Post #5

27-07-2016 - 00:59:13

k/Kwidzyna 

Oj Ewka cepiasz się. Ja myślałam o fejsie, bo tam siedzicie, tam się umawiacie. Gdyby nie Anija, to we werześniu nie byłoby mnie w ciechu. Miałam kompa w leczeniu, a w telefonie to fejsa nie ogarnę i nie wiedziałam jak i kiedy są zapisy. Na szczęście Anija dała cynk.
Ja wiem, że ciech to Mania, mam nadzieję, że to przeczyta. Ale wasze spotkania, to też fejsowe są.

Na Forum od 07 lutego 2008

2007 amputacja prawej piersi, 5 lat na Tamoksyfenie, Egistrozolu, Mamostrolu
2015 amputacja lewej piersi, 4xAC, rok Herceptyna
Nigdy nie jedz do syta. Jedna trzecia żołądka dla pokarmu, jedna trzecia dla napoju, jedna trzecia dla ducha.
je

Al_la (offline)

Post #6

27-07-2016 - 10:07:29

k/Warszawy 

To do lulu te żale? duży uśmiech
Dopiero dziś zajrzałam na poprzednią stronę wątku i przeczytałam o zdradzie.
Ewuś, przecież lulu swój chłop chichot

A odnośnie fejsa....Ty się lulu ciesz, że masz donosiciela, a co mają powiedzieć te osoby, które do Ciecha często jeździły, a nie mają ani donosiciela ani konta na fejsie... Mają przechlapane przewraca_oczy

ewka36 (offline)

Post #7

27-07-2016 - 13:33:51

Sopot 

Ja siedząca na fb ale na forum wpadam z tajniakachichot Spotkania fejsowe - bo tam cała mafia zalogowana śmiech Przecież wiecie że my to wielka rodzina serce Nawet urlop będziemy spędzać razem i się zamierzamy partnerami wymieniać rotfl Jak ktoś chce mafii to nas zawsze znajdzie jezor ale żeby nie było nasze korzenie są tu serce

dziubas (offline)

Post #8

27-07-2016 - 13:41:19

Gdańsk 

...eeehhh!...bezradny

rak przewodowy, G1, wym. 0,8x0,6x0,9 cm, ER 95%, PgR 10%, Her2-neg, Ki67 1%, w wartowniku mikroprzerzut, pT1bN1(sn)Mx, operacja oszczędzająca z biopsja wartownika, radioterapia 25x, brachyterpia, hormonoterapia-tamoxiffen do 10lat
po 8,5 roku rak endometrium, operacja unowoczesniona z resekcja macicy, przydatków, węzłów biodrowych i brzusznych i wyrostka robaczkowego, rak pierwotny, rokowania dobre, stan zaraz po operacji i póżniej - bardzo dobry, oblgatoryjnie naświetlania - wybrałam narazie tylko brachyterapię, na kikut macicy, do tamoxiffenu juz nie wróciłam

domina13 (offline)

Post #9

27-07-2016 - 14:10:53

Piotrków Tryb. 

ewka36
Nawet urlop będziemy spędzać razem i się zamierzamy partnerami wymieniać rotfl
Czekam po urlopie na sprawozdanie szczegółowe jak ta wymiana wypadłarotfl

4xAC,4xDXL Mastektomia Carcinoma ductale infiltrans mammae.ER-TS 4/8;PR-TS 8/8;HER 2;0 ;Ki67-2%(styczeń2014);
Wznowa:NST G2; ER-80%;PR-99%;HER2-0;Ki67-12,9%(maj 2015)xeloda x4;nawelbina x9;sindaxel x7;cisplatyna x3;zoladex+symex(kwiecień-sierpień),zoladex+egristrozol(wrzesień);14-25.11.16r-kastracja radiologiczna;30.11.16r-Faslodex;14.12.16r-drugi Faslodex;28.12.2016r-trzeci Faslodex;25.01.2017r-czwarty Faslodex;27.02.2017r-pierwszy wlew chemii CMF;20.03.2017-drugi wlew CMF

lulu (offline)

Post #10

27-07-2016 - 17:28:20

k/Kwidzyna 

No Ala jak tak bym chciała pociągnąć temat, to zrobiłabym tu wywód the finger smiley. A może zrobić, ożywiłoby się chichot

Nigdy nie jedz do syta. Jedna trzecia żołądka dla pokarmu, jedna trzecia dla napoju, jedna trzecia dla ducha.
je

mituraewa (offline)

Post #11

27-07-2016 - 21:22:47

Gdańsk 

Lulu, no Ty już " wzwodów" nie rób.....chichot Ok, biała flagaśmiech
Ewka a Ty mnie nie nerwuj, że niby Miśka po balkonach cudzych rzucać będziesz? rotfl
Ni mam balkona a z parapeta obce zwalę.....insekta albo cuś myśli
Jedno pewne jest, jesteśmy, czytamy.....
Tu Mamy luźne gacie.....w sensie tematycznym, bo nie spadywują jeszcze, na FB Mafię...
Gdzieś cuś skrobać trzeba forumowiczduży uśmiech

ewka36 (offline)

Post #12

11-08-2016 - 21:42:20

Sopot 

Basia z Tczewa jest bardzo słaba ,nie przyjmuje żadnych pokarmów i maja jej ściągać wodę która się nagromadziła smutny taką wiadomość otrzymałyśmy na fb smutny Trzymajmy kciuki za Basięserce

lulu (offline)

Post #13

11-08-2016 - 22:04:07

k/Kwidzyna 

Kurde smutny

je

Al_la (offline)

Post #14

11-08-2016 - 22:12:51

k/Warszawy 

smutny serce

dorota79 (offline)

Post #15

11-08-2016 - 22:14:50

serce

mgiełka (offline)

Post #16

11-08-2016 - 23:00:28

Radom 

serce smutny

Z amazonki.net od 2006 roku.

domina13 (offline)

Post #17

12-08-2016 - 03:59:22

Piotrków Tryb. 

serce

4xAC,4xDXL Mastektomia Carcinoma ductale infiltrans mammae.ER-TS 4/8;PR-TS 8/8;HER 2;0 ;Ki67-2%(styczeń2014);
Wznowa:NST G2; ER-80%;PR-99%;HER2-0;Ki67-12,9%(maj 2015)xeloda x4;nawelbina x9;sindaxel x7;cisplatyna x3;zoladex+symex(kwiecień-sierpień),zoladex+egristrozol(wrzesień);14-25.11.16r-kastracja radiologiczna;30.11.16r-Faslodex;14.12.16r-drugi Faslodex;28.12.2016r-trzeci Faslodex;25.01.2017r-czwarty Faslodex;27.02.2017r-pierwszy wlew chemii CMF;20.03.2017-drugi wlew CMF

dziubas (offline)

Post #18

12-08-2016 - 06:57:35

Gdańsk 

sercepociesza

rak przewodowy, G1, wym. 0,8x0,6x0,9 cm, ER 95%, PgR 10%, Her2-neg, Ki67 1%, w wartowniku mikroprzerzut, pT1bN1(sn)Mx, operacja oszczędzająca z biopsja wartownika, radioterapia 25x, brachyterpia, hormonoterapia-tamoxiffen do 10lat
po 8,5 roku rak endometrium, operacja unowoczesniona z resekcja macicy, przydatków, węzłów biodrowych i brzusznych i wyrostka robaczkowego, rak pierwotny, rokowania dobre, stan zaraz po operacji i póżniej - bardzo dobry, oblgatoryjnie naświetlania - wybrałam narazie tylko brachyterapię, na kikut macicy, do tamoxiffenu juz nie wróciłam

domina13 (offline)

Post #19

12-08-2016 - 11:16:37

Piotrków Tryb. 

Na facebooku:
Barbara Jama
Przed chwilą ·

No to wzieli mine w swoje obroty ,wczoraj pobrali 5 litrow plynu, dzis znow chca sciagac przez co czuje sie troche lepiej...dzieki za pamiec I wsparcie. Buziaki

Al_la (offline)

Post #20

16-03-2017 - 22:21:52

k/Warszawy 

Dziewczyny, może chcecie kota?
Jak nie znajdzie się dom, kotka trafi do schroniska, a tak śliczna, trzykolorowa smutny

[www.facebook.com]

lulu (offline)

Post #21

16-03-2017 - 22:27:53

k/Kwidzyna 

Pewnie dla tego że nie jestem w grupie to najpierw mi się wyświetliły trzy kociaki :

Beata Black

Lidka Nowak

Alicja Laube
rotfl

je

Al_la (offline)

Post #22

16-03-2017 - 22:35:48

k/Warszawy 

chichot

Faktycznie, bo to w grupie "koty" duży uśmiech
Ale ogłoszenie jest z OLX [www.olx.pl]

Taka śliczna kicia. Gdybym nie miała dwóch swoich i to bardzo chorych, to bym po nią pojechała do Gdańska.

dziubas (offline)

Post #23

16-03-2017 - 23:20:10

Gdańsk 

Cudna!!! ...ale przy mnie to by sie tylko zmarnowała... bezradny

xiouken (online)

Post #24

30-09-2024 - 10:09:32

xiouken (online)

Post #25

05-11-2024 - 06:50:58

audiobookkeepercottageneteyesvisioneyesvisionsfactoringfeefilmzonesgadwallgaffertapegageboardgagrulegallductgalvanometricgangforeman
gangwayplatformgarbagechutegardeningleavegascauterygashbucketgasreturngatedsweepgaugemodelgaussianfiltergearpitchdiametergeartreatinggeneralizedanalysisgeneralprovisions
geophysicalprobegeriatricnursegetintoaflapgetthebouncehabeascorpushabituatehackedbolthackworkerhadronicannihilationhaemagglutininhailsquallhairyspherehalforderfringe
halfsiblingshallofresidencehaltstatehandcodinghandportedheadhandradarhandsfreetelephonehangonparthaphazardwindinghardalloyteethhardasironhardenedconcreteharmonicinteraction
hartlaubgoosehatchholddownhaveafinetimehazardousatmosphereheadregulatorheartofgoldheatageingresistanceheatinggasheavydutymetalcuttingjacketedwalljapanesecedarjibtypecranejobabandonment
jobstressjogformationjointcapsulejointsealingmaterialjournallubricatorjuicecatcherjunctionofchannelsjusticiablehomicidejuxtapositiontwinkaposidiseasekeepagoodoffingkeepsmthinhandkentishglory
kerbweightkerrrotationkeymanassurancekeyserumkickplatekillthefattedcalfkilowattsecondkingweakfishkinozoneskleinbottlekneejointknifesethouseknockonatom
knowledgestatekondoferromagnetlabeledgraphlaborracketlabourearningslabourleasinglaburnumtreelacingcourselacrimalpointlactogenicfactorlacunarycoefficientladletreatedironlaggingload
laissezallerlambdatransitionlaminatedmateriallammasshootlamphouselancecorporallancingdielandingdoorlandmarksensorlandreformlanduseratiolanguagelaboratorylargeheart
lasercalibrationlaserlenslaserpulselatereventlatrinesergeantlayaboutleadcoatingleadingfirmlearningcurveleavewordmachinesensiblemagneticequatormagnetotelluricfield
mailinghousemajorconcernmammasdarlingmanagerialstaffmanipulatinghandmanualchokemedinfobooksmp3listsnameresolutionnaphtheneseriesnarrowmouthednationalcensusnaturalfunctor
navelseedneatplasternecroticcariesnegativefibrationneighbouringrightsobjectmoduleobservationballoonobstructivepatentoceanminingoctupolephononofflinesystemoffsetholderolibanumresinoid
onesticketpackedspherespagingterminalpalatinebonespalmberrypapercoatingparaconvexgroupparasolmonoplaneparkingbrakepartfamilypartialmajorantquadruplewormqualitybooster
quasimoneyquenchedsparkquodrecuperetrabbetledgeradialchaserradiationestimatorrailwaybridgerandomcolorationrapidgrowthrattlesnakemasterreachthroughregionreadingmagnifierrearchain
recessionconerecordedassignmentrectifiersubstationredemptionvaluereducingflangereferenceantigenregeneratedproteinreinvestmentplansafedrillingsagprofilesalestypeleasesamplingintervalsatellitehydrology
scarcecommodityscrapermatscrewingunitseawaterpumpsecondaryblocksecularclergyseismicefficiencyselectivediffusersemiasphalticfluxsemifinishmachiningspicetradespysalestungun
tacticaldiametertailstockcentertamecurvetapecorrectiontappingchucktaskreasoningtechnicalgradetelangiectaticlipomatelescopicdampertemperateclimatetemperedmeasuretenementbuildingtuchkas
ultramaficrockultraviolettesting
Przykro nam, ale tylko zarejestrowane osoby mogą pisać na tym forum.

Kliknij żeby zalogować

Użytkownicy online

Gości: 596
Największa liczba użytkowników online: 77 dnia 11-10-2011
Największa liczba gości online: 134213 dnia 15-09-2024