Trójmiasto - luźne " gatki"
Wysłane przez mituraewa
dziubas (offline) |
Post #5 23-04-2013 - 22:06:43 |
Gdańsk |
No tym razem nie! Wcześniej w poczekalni widziałam z jaką miłością wspólnie z żoną krzyżówkę rozwiązywał! Nie mogłabym!
rak przewodowy, G1, wym. 0,8x0,6x0,9 cm, ER 95%, PgR 10%, Her2-neg, Ki67 1%, w wartowniku mikroprzerzut, pT1bN1(sn)Mx, operacja oszczędzająca z biopsja wartownika, radioterapia 25x, brachyterpia, hormonoterapia-tamoxiffen do 10lat po 8,5 roku rak endometrium, operacja unowoczesniona z resekcja macicy, przydatków, węzłów biodrowych i brzusznych i wyrostka robaczkowego, rak pierwotny, rokowania dobre, stan zaraz po operacji i póżniej - bardzo dobry, oblgatoryjnie naświetlania - wybrałam narazie tylko brachyterapię, na kikut macicy, do tamoxiffenu juz nie wróciłam |
gosik (offline) |
Post #10 24-04-2013 - 00:09:46 |
Głęboka Prowincja |
Aśka ale całkiem calkiem z tym Majkelem Ci szło a w Ciechu jak znalazł
A tak w ogóle co autor mial na myśli ?! gatki czy gadki ?! bo my tak o tych gaciach cały czas ... moje się już kupy nie trzymają .... Śmieję się ze wszystkiego na tym ziemskim padole, żeby nie płakać…. Zmieniany 1 raz(y). Ostatnia zmiana 24-04-2013 - 00:13:37 przez gosik. |
mituraewa (offline) |
Post #15 24-04-2013 - 16:51:57 |
Gdańsk |
Autor miał na myśli " gatki" pogatanki, pogatuchy, gatkowanie, obgatkowywanie, gaciowe ploty, gacenie, gaciowanie dla wygatanych, pogaciowiałych, wygaconych, gatowych, zgacawiałych Amazonek Anuśku! Ja do mamy i Kesy zapodam wieczorkiem. Ślij do Ewci i może do Hani Która ma jeszcze fotki? Przyznać się papparazzi Bo brakuje Nam fotek Naszych fryzek |
Janina.S (offline) |
Post #19 24-04-2013 - 17:37:37 |
widły Soły i Wisły |
....... z gatkami czy bez ? dziewczyny ja tu prawie obca z dalekiego południa ale żal mi się gołębi zrobiło że tak angażujecie je do obsługi i przekazywania gatek ....czy gadki? ...wątek ,.... dobry , dobry Ala ma rację super antydepresant .....jeśli niebo spada nam na głowę to nie po to by się z nas śmiać ....... lecz by podziwiać patrząc jak się podnosimy.... |
kesy (offline) |
Post #29 24-04-2013 - 21:49:20 |
Starogard-Gdański |
Powróćiłam z wykładu na temat stresa. Potem przeprowadzono test relaksacyjny...Wszyscy mieli zamknąc oczy i facet mówił nie powiem ładnie mówił..gdy wszystkie członki zostały rozluźnione...i doszedł do opuszczenia szczęki...nie wytrzymałam i parsknełam śmiechem..wyobraźiłam sobie że Wszystkim wypadły szczęki..muśiałam wyjść bo dopadł mnie atak śmiechu..oczywiście udzieliło śię pozostałym...jutro ten facet ma z nami ćwiczenia na basenie...troszku mi głupio..ale powiem że ja właśnie tak odreagowuje stres
Miturka..gołębica dotarła do mnie...wielkie dzięki Oni też czują ból |
gosik (offline) |
Post #30 24-04-2013 - 21:49:48 |
Głęboka Prowincja |
Babo Jago , a wiesz czemu u nas mieszkają ledze z wieldżima glowami?!
Kaszebi nasłuchują co tak szemi i walą się po czole / aaaaaa to młerze szemi / Kesy, no ja bym się tam posrała i poszczała w gacie ze śmichu .... Śmieję się ze wszystkiego na tym ziemskim padole, żeby nie płakać…. Zmieniany 1 raz(y). Ostatnia zmiana 24-04-2013 - 21:51:53 przez gosik. |
Przykro nam, ale tylko zarejestrowane osoby mogą pisać na tym forum.
Użytkownicy online
Gości:
774
Największa liczba użytkowników online:
77
dnia 11-10-2011
Największa liczba gości online:
134213
dnia 15-09-2024