Trójmiasto - luźne " gatki"
zuzanna (offline) |
Post #2 26-04-2013 - 09:12:22 |
Gdynia |
oj pity ,pity - nadplate dostalam ...
a u mnie tak 1. mops ,mnie obzdział - jestem zdrowa 2.zab jedynka sie złamał 3.komp sie zepsul 4.meble nie doszly 5.odkurzacz zepsuty 6.mleko w kawie sie zwarzyło 7.pies szczeka , sąsiadce przeszkadza az sie boje rano wstać chyba otworze flaszke , po-pitoki som dziewczyny zapraszam na drina |
kesy (offline) |
Post #4 26-04-2013 - 16:14:56 |
Starogard-Gdański |
Zuziu podpowiem Ći na te punkty 1) nadpłata bardzo dobrze...możesz dalej inwestować
2)mops? tam chyba pracują chorzy ludzie...ważne że Ty jestes zdrowa 3)ząb to tylko jeden a masz jeszcze sporo..zresztą do po_pitki nie potrzebny 4)komp kupisz sobie za nadpłate i git 5)mebli masz dośc..za dużo miałabyś do skręcania 6)po co Ći odkurzacz..synek dotarga i odkurzy 7)a sąsiadce powiedz..a pies ..a pies jej m...e lizał..ma prawo szczekać..jak my mówić Zuziu ja wiem że to nie są tanie rzeczy...ale wykonalne więc na problemy i smutki..popij sobie wódki...koniecznie z po_pitką Mnie czeka to co Ty masz za sobą...ale ja i tak nie jestem taka odważna jak Ty...Zosia Śamośia...albo pan Słodowy...zrób sobie samai tak jesteś dzielna babka...i tak trzymać:.. oglądam zdjęcia które Miturka przesłała i nie mogę wyrobić ze śmiechu Oni też czują ból |
Ola_1300 (offline) |
Post #10 27-04-2013 - 09:57:10 |
Gdańsk |
No kombinujta dziewczyny spotkanie w Barbadosie.....tylko pamiętajcie żem pracująca kobita i tylko po godz.16 mogę do Was dołączyć.Można też w Barbadosie posiedzieć do nocki-pewnie muzyczka zagra bo 1 maja wolne!!!! Nocleg na jedną osobę się w mojej rezydencji znajdzie............kombinejszyn laski kombinejszyn
|
dziubas (offline) |
Post #12 27-04-2013 - 13:37:59 |
Gdańsk |
Na szczęscie solarkę mam na 10.20 to na spotkanko zdążę!
rak przewodowy, G1, wym. 0,8x0,6x0,9 cm, ER 95%, PgR 10%, Her2-neg, Ki67 1%, w wartowniku mikroprzerzut, pT1bN1(sn)Mx, operacja oszczędzająca z biopsja wartownika, radioterapia 25x, brachyterpia, hormonoterapia-tamoxiffen do 10lat po 8,5 roku rak endometrium, operacja unowoczesniona z resekcja macicy, przydatków, węzłów biodrowych i brzusznych i wyrostka robaczkowego, rak pierwotny, rokowania dobre, stan zaraz po operacji i póżniej - bardzo dobry, oblgatoryjnie naświetlania - wybrałam narazie tylko brachyterapię, na kikut macicy, do tamoxiffenu juz nie wróciłam Zmieniany 1 raz(y). Ostatnia zmiana 27-04-2013 - 13:38:17 przez dziubas. |
Al_la (offline) |
Post #13 27-04-2013 - 16:56:22 |
k/Warszawy |
bo Jolcia usłyszy i się do Was przeprowadzi W najgorszych chwilach mego życia zawsze mogłem liczyć na przyjaciół. Odtąd wiem, że pierwszą rzeczą, jaką należy zrobić, to poprosić o pomoc. Paulo Coelho Przewodowy NST, G2, T3N0Mx, TNBC, 6 x FEC (3 przed operacją), yT2N0Mx |
dziubas (offline) |
Post #15 27-04-2013 - 17:19:01 |
Gdańsk |
To może w wątku "spotkanie w Trójmieście" podjąć uchwałę o spotkanku 30go...
rak przewodowy, G1, wym. 0,8x0,6x0,9 cm, ER 95%, PgR 10%, Her2-neg, Ki67 1%, w wartowniku mikroprzerzut, pT1bN1(sn)Mx, operacja oszczędzająca z biopsja wartownika, radioterapia 25x, brachyterpia, hormonoterapia-tamoxiffen do 10lat po 8,5 roku rak endometrium, operacja unowoczesniona z resekcja macicy, przydatków, węzłów biodrowych i brzusznych i wyrostka robaczkowego, rak pierwotny, rokowania dobre, stan zaraz po operacji i póżniej - bardzo dobry, oblgatoryjnie naświetlania - wybrałam narazie tylko brachyterapię, na kikut macicy, do tamoxiffenu juz nie wróciłam |
gosik (offline) |
Post #23 29-04-2013 - 16:33:56 |
Głęboka Prowincja |
Ulala ... jakie Babolce stęsknione za mną
no tak ... dzisiaj brifka przyniósł wezwanie do orzeczników cobym się stawiła biegusiem na 8 maja : w końcu dziś dodzwoniłam się w sprawie jutrzejszej wizyty / posunięta z lekka jezdem i nie pamiętałam / ... i tak ... mam 2 wizyty ... ZUS pokrzyżował mi plany w związku z Wami ale dam radę , oby ... raniutko do Weja po historię choroby a potem do onka na 12.00 / nie wiem czy zdąże z Weja / .... Myślę, może spotkajmy się o 14 tej ?! .... Śmieję się ze wszystkiego na tym ziemskim padole, żeby nie płakać…. |
nowa mama (offline) |
Post #26 29-04-2013 - 17:31:45 |
Gdańsk |
No to pozostaje być mi z Wami duchem, cialem nie dam rady... .Rano wyniki i onka, o 13-tej rehabilitantka, potem chemia....Ściskam Was i trzymam kciuki, Ewci gratuluję zdrowego cycofonika (rany, jakie macie słowotwórstwo zarąbiste) Za Tobą Gosik trudno nie tęsknić, Andzia jak zwykle niezawodna...
|
Ola_1300 (offline) |
Post #28 01-05-2013 - 08:54:16 |
Gdańsk |
O kurka poczytałam szczegółowo o naszym spotkaniu na wczoraj.............. i co ??? niby spotkanie miało być na godzine 14 ja wiedziałam że na godz.16 a przyszłam na godz.17 Albo ze mną jest coś nie tak !!!! Albo informacje do mnie nie docierają - już sama nie wiem. Muszę chyba na jakąś terapie się zapisać-tylko jaką? Poprostu zagubiłam się w tym świecie albo przez długą zimę mózg mi zmroziło że nie czaję klimatu .............. podejrzewam że potrzebuje AFRYKI
A wogóle - TO WIELKIE DZIĘKI że wytrzymałyście ze mną . Gosiu Basiu Aniu i mój chorobowy informatorku Ewuniu Zmieniany 1 raz(y). Ostatnia zmiana 01-05-2013 - 08:55:09 przez Ola_1300. |