Trójmiasto - luźne " gatki"
Wysłane przez mituraewa
nowa mama (offline) |
Post #3 12-05-2013 - 15:05:48 |
Gdańsk |
Postarajcie sie zabiegane kobitki, ja melduję swoją gotowość, najwyżej będziecie mnie budzić co chwilę.... Andzia, bardzo ładnie, no, no Gosik, będe Cię szukać w poradni, postaram się wstrzelić z chemią, jakby co zajrzyj na oddział czy nie kończę tankowania please
|
mituraewa (offline) |
Post #7 14-05-2013 - 19:55:45 |
Gdańsk |
Co tu tak cicho?
Po wczorajszych debatach Ciechowym w Barbadosie wsiem "gacie" pospadały? Z uwagi na wczorajsze rozmowy i moją jutrzejszą bytnośc u grotołaza w kwestii " ceremonii" postaram się w czeluściach chałupy mojej osobistej-wynajętej odnaleść " opowiadanko" moje o tym, jak to usypiaja na chybcika Jak znajdę to wstawię i tutaj Zmieniany 1 raz(y). Ostatnia zmiana 14-05-2013 - 19:56:25 przez mituraewa. |
mituraewa (offline) |
Post #10 15-05-2013 - 19:28:00 |
Gdańsk |
UWAGA! Przemawiać będę!
W chałupie mojej osobistej prosiłam o kciuki, bo " ceremonia otwarcia" nade mną wisiała bardzo realnie I była ja na konsultacji u " miszcza" i................................ " Kciuków było bardzo wiela - więc uciekłam od skalpela!!! Fartuch mądry jest chłopina i z Timurem nie zaczyna Ceremonię raczył wstrzymać, coby Baby nie zarzynać Co poczeka - się nie zwędzi! Na narkozie się oszczędzi!!! A lekarzom, co ceremonię planowali skrzętnie? Proponuję seansik - PODZIABIĘ ICH bardzo chętnie!!!!" |
Janina.S (offline) |
Post #15 16-05-2013 - 13:55:02 |
widły Soły i Wisły |
Ewcia ze jest zdrowa - wsiem udowodniła .
żeby się pochwalić - wierszyk wysmaliła ' No gratulacje , zdrowa , bez_operacyjnie kobieto . .....jeśli niebo spada nam na głowę to nie po to by się z nas śmiać ....... lecz by podziwiać patrząc jak się podnosimy.... |
gosik (offline) |
Post #17 16-05-2013 - 21:38:40 |
Głęboka Prowincja |
I ja siem cieszem
Nowamama zuch dziewczyna przesunęła TK / mnie się nie zrymowało tak / więc zbiórka Babolce za tydzień w piątek o 10.00 przy Invikcie w Gdańsku. Autoloty jadą dwa: Timura i mój , po drodze zgarniam Luśkę, Ewę / przy lub za kapliczką / i Olę z Wroni a resztę zgarnie Timur Odsłuchuje pena .... Śmieję się ze wszystkiego na tym ziemskim padole, żeby nie płakać…. |
Al_la (offline) |
Post #26 19-05-2013 - 17:15:59 |
k/Warszawy |
...i Zuzia będzie leciała nad samolotem W najgorszych chwilach mego życia zawsze mogłem liczyć na przyjaciół. Odtąd wiem, że pierwszą rzeczą, jaką należy zrobić, to poprosić o pomoc. Paulo Coelho Przewodowy NST, G2, T3N0Mx, TNBC, 6 x FEC (3 przed operacją), yT2N0Mx |
Przykro nam, ale tylko zarejestrowane osoby mogą pisać na tym forum.
Użytkownicy online
Gości:
692
Największa liczba użytkowników online:
77
dnia 11-10-2011
Największa liczba gości online:
134213
dnia 15-09-2024