Co ciekawego w Trójmieście
dziubas (offline) |
Post #1 25-01-2014 - 10:38:17 |
Gdańsk |
[www.trojmiasto.pl]
Godzina może trochę niefortunna, ale chcę zobaczyc tego wspaniałego młodzieńca i poprzeć jego działalność. Zarezerwowałam cegiełki telefonicznie. Gorąco polecam! Do zobzczenia! rak przewodowy, G1, wym. 0,8x0,6x0,9 cm, ER 95%, PgR 10%, Her2-neg, Ki67 1%, w wartowniku mikroprzerzut, pT1bN1(sn)Mx, operacja oszczędzająca z biopsja wartownika, radioterapia 25x, brachyterpia, hormonoterapia-tamoxiffen do 10lat po 8,5 roku rak endometrium, operacja unowoczesniona z resekcja macicy, przydatków, węzłów biodrowych i brzusznych i wyrostka robaczkowego, rak pierwotny, rokowania dobre, stan zaraz po operacji i póżniej - bardzo dobry, oblgatoryjnie naświetlania - wybrałam narazie tylko brachyterapię, na kikut macicy, do tamoxiffenu juz nie wróciłam |
dziubas (offline) |
Post #2 25-01-2014 - 11:49:29 |
Gdańsk |
[www.trojmiasto.pl]
ten link chyba trafniejszy, sorki! rak przewodowy, G1, wym. 0,8x0,6x0,9 cm, ER 95%, PgR 10%, Her2-neg, Ki67 1%, w wartowniku mikroprzerzut, pT1bN1(sn)Mx, operacja oszczędzająca z biopsja wartownika, radioterapia 25x, brachyterpia, hormonoterapia-tamoxiffen do 10lat po 8,5 roku rak endometrium, operacja unowoczesniona z resekcja macicy, przydatków, węzłów biodrowych i brzusznych i wyrostka robaczkowego, rak pierwotny, rokowania dobre, stan zaraz po operacji i póżniej - bardzo dobry, oblgatoryjnie naświetlania - wybrałam narazie tylko brachyterapię, na kikut macicy, do tamoxiffenu juz nie wróciłam |
dziubas (offline) |
Post #4 06-04-2014 - 11:13:22 |
Gdańsk |
Zachęcam dziś do spacerku na Starówkę! Dziś akcja POLA NADZIEI organizowana corocznie na rzecz Hospicjów! Do zobaczenia! Szczegóły na portalu trojmiasto.pl
rak przewodowy, G1, wym. 0,8x0,6x0,9 cm, ER 95%, PgR 10%, Her2-neg, Ki67 1%, w wartowniku mikroprzerzut, pT1bN1(sn)Mx, operacja oszczędzająca z biopsja wartownika, radioterapia 25x, brachyterpia, hormonoterapia-tamoxiffen do 10lat po 8,5 roku rak endometrium, operacja unowoczesniona z resekcja macicy, przydatków, węzłów biodrowych i brzusznych i wyrostka robaczkowego, rak pierwotny, rokowania dobre, stan zaraz po operacji i póżniej - bardzo dobry, oblgatoryjnie naświetlania - wybrałam narazie tylko brachyterapię, na kikut macicy, do tamoxiffenu juz nie wróciłam |
dziubas (offline) |
Post #5 17-04-2014 - 17:00:50 |
Gdańsk |
Na jutro zaproszenie na Misterium Meki Pańskiej ulicami Starego Miasta aż na Górę Gradową. poczatek o 13tej przed Dworem Artusa zakończenie ok 15tej na Górze gradowej! Można towarzyszyć Jezusowi chćcby kawałek, dołączyć w trakcie! Jak kto może i chce! Naprawdę zachęcam! Przeżycie niezapomniane, równe temu z Drogi Krzyżowej w Jerozolimie, które dane mi było tez przeżywać!
rak przewodowy, G1, wym. 0,8x0,6x0,9 cm, ER 95%, PgR 10%, Her2-neg, Ki67 1%, w wartowniku mikroprzerzut, pT1bN1(sn)Mx, operacja oszczędzająca z biopsja wartownika, radioterapia 25x, brachyterpia, hormonoterapia-tamoxiffen do 10lat po 8,5 roku rak endometrium, operacja unowoczesniona z resekcja macicy, przydatków, węzłów biodrowych i brzusznych i wyrostka robaczkowego, rak pierwotny, rokowania dobre, stan zaraz po operacji i póżniej - bardzo dobry, oblgatoryjnie naświetlania - wybrałam narazie tylko brachyterapię, na kikut macicy, do tamoxiffenu juz nie wróciłam |
dziubas (offline) |
Post #6 08-10-2014 - 11:53:44 |
Gdańsk |
[www.facebook.com] Zapraszam na spotkanie z Jerzym Kryszakiem w ramach akcji charytatywnej Pprzemek dzieciom"
Głosowac na Przemka Szalińskiego można tutaj [amazonki.net] w ramach plebiscytu "Skrzydła Trójmiasta"! Zachęcam goraco! rak przewodowy, G1, wym. 0,8x0,6x0,9 cm, ER 95%, PgR 10%, Her2-neg, Ki67 1%, w wartowniku mikroprzerzut, pT1bN1(sn)Mx, operacja oszczędzająca z biopsja wartownika, radioterapia 25x, brachyterpia, hormonoterapia-tamoxiffen do 10lat po 8,5 roku rak endometrium, operacja unowoczesniona z resekcja macicy, przydatków, węzłów biodrowych i brzusznych i wyrostka robaczkowego, rak pierwotny, rokowania dobre, stan zaraz po operacji i póżniej - bardzo dobry, oblgatoryjnie naświetlania - wybrałam narazie tylko brachyterapię, na kikut macicy, do tamoxiffenu juz nie wróciłam Zmieniany 1 raz(y). Ostatnia zmiana 08-10-2014 - 11:57:59 przez dziubas. |
dziubas (offline) |
Post #7 10-05-2015 - 13:39:50 |
Gdańsk |
[img.webme.com]
Spotkanie z naszym "kolegą" który propaguje pozytywne podejście do choroby nowotworowej! rak przewodowy, G1, wym. 0,8x0,6x0,9 cm, ER 95%, PgR 10%, Her2-neg, Ki67 1%, w wartowniku mikroprzerzut, pT1bN1(sn)Mx, operacja oszczędzająca z biopsja wartownika, radioterapia 25x, brachyterpia, hormonoterapia-tamoxiffen do 10lat po 8,5 roku rak endometrium, operacja unowoczesniona z resekcja macicy, przydatków, węzłów biodrowych i brzusznych i wyrostka robaczkowego, rak pierwotny, rokowania dobre, stan zaraz po operacji i póżniej - bardzo dobry, oblgatoryjnie naświetlania - wybrałam narazie tylko brachyterapię, na kikut macicy, do tamoxiffenu juz nie wróciłam |
Al_la (offline) |
Post #8 20-08-2015 - 17:49:32 |
k/Warszawy |
[naukawpolsce.pap.pl]
Poproszę Trójmieszczanki o selfika z delfinem W najgorszych chwilach mego życia zawsze mogłem liczyć na przyjaciół. Odtąd wiem, że pierwszą rzeczą, jaką należy zrobić, to poprosić o pomoc. Paulo Coelho Przewodowy NST, G2, T3N0Mx, TNBC, 6 x FEC (3 przed operacją), yT2N0Mx |
dziubas (offline) |
Post #9 29-06-2017 - 22:41:09 |
Gdańsk |
wiadomo, ze latem chetniej się przemieszczamy! Ta informacja jest dla mieszkańców Trójmiasta i okolic oraz dla tych którzy postanowili w tym roku nawiedzic Gdańsk lub Ustkę.Fundacja OMEALIFE założona przez cztyery amazonki w tym Olge30 z naszego forum organizuje nie po raz pierwszy akcję RÓŻOWA PLAŻA. Kto ma konto na fejsie bez trudu tam znajdzie informacje, dla pozostałych wklejam [szpital.slupsk.pl] Sama w zeszłym roku nie dotarłam tam ale w tym roku chce sie poprawić!
dziubas (offline) |
Post #10 01-07-2017 - 13:46:17 |
Gdańsk |
Pogoda dzis nie jest łaskawa dla RÓŻOWEJ PLAŻY!!!
domina13 (offline) |
Post #11 01-07-2017 - 14:41:18 |
Piotrków Tryb. |
Z powodu pogody dziewczyny przełożyły akcję,odbędzie się w innym terminie...
4xAC,4xDXL Mastektomia Carcinoma ductale infiltrans mammae.ER-TS 4/8;PR-TS 8/8;HER 2;0 ;Ki67-2%(styczeń2014); Wznowa:NST G2; ER-80%;PR-99%;HER2-0;Ki67-12,9%(maj 2015)xeloda x4;nawelbina x9;sindaxel x7;cisplatyna x3;zoladex+symex(kwiecień-sierpień),zoladex+egristrozol(wrzesień);14-25.11.16r-kastracja radiologiczna;30.11.16r-Faslodex;14.12.16r-drugi Faslodex;28.12.2016r-trzeci Faslodex;25.01.2017r-czwarty Faslodex;27.02.2017r-pierwszy wlew chemii CMF;20.03.2017-drugi wlew CMF |
dziubas (offline) |
Post #12 01-07-2017 - 15:30:55 |
Gdańsk |
RÓŻOWA PLAŻA!!!!
[www.facebook.com] rak przewodowy, G1, wym. 0,8x0,6x0,9 cm, ER 95%, PgR 10%, Her2-neg, Ki67 1%, w wartowniku mikroprzerzut, pT1bN1(sn)Mx, operacja oszczędzająca z biopsja wartownika, radioterapia 25x, brachyterpia, hormonoterapia-tamoxiffen do 10lat po 8,5 roku rak endometrium, operacja unowoczesniona z resekcja macicy, przydatków, węzłów biodrowych i brzusznych i wyrostka robaczkowego, rak pierwotny, rokowania dobre, stan zaraz po operacji i póżniej - bardzo dobry, oblgatoryjnie naświetlania - wybrałam narazie tylko brachyterapię, na kikut macicy, do tamoxiffenu juz nie wróciłam |
dziubas (offline) |
Post #13 27-05-2018 - 21:10:29 |
Gdańsk |
Swiadectwo amazonki, której nie znam w osobiście alr jakby z widzenia i o ONKOREJSIE
[www.trojmiasto.pl] rak przewodowy, G1, wym. 0,8x0,6x0,9 cm, ER 95%, PgR 10%, Her2-neg, Ki67 1%, w wartowniku mikroprzerzut, pT1bN1(sn)Mx, operacja oszczędzająca z biopsja wartownika, radioterapia 25x, brachyterpia, hormonoterapia-tamoxiffen do 10lat po 8,5 roku rak endometrium, operacja unowoczesniona z resekcja macicy, przydatków, węzłów biodrowych i brzusznych i wyrostka robaczkowego, rak pierwotny, rokowania dobre, stan zaraz po operacji i póżniej - bardzo dobry, oblgatoryjnie naświetlania - wybrałam narazie tylko brachyterapię, na kikut macicy, do tamoxiffenu juz nie wróciłam |
dziubas (offline) |
Post #14 12-12-2019 - 15:49:58 |
Gdańsk |
wreszcie i w Gdańsku flashmob!!!
[youtu.be] rak przewodowy, G1, wym. 0,8x0,6x0,9 cm, ER 95%, PgR 10%, Her2-neg, Ki67 1%, w wartowniku mikroprzerzut, pT1bN1(sn)Mx, operacja oszczędzająca z biopsja wartownika, radioterapia 25x, brachyterpia, hormonoterapia-tamoxiffen do 10lat po 8,5 roku rak endometrium, operacja unowoczesniona z resekcja macicy, przydatków, węzłów biodrowych i brzusznych i wyrostka robaczkowego, rak pierwotny, rokowania dobre, stan zaraz po operacji i póżniej - bardzo dobry, oblgatoryjnie naświetlania - wybrałam narazie tylko brachyterapię, na kikut macicy, do tamoxiffenu juz nie wróciłam |
egal83 (offline) |
Post #15 14-06-2022 - 16:31:30 |
|
Heja Kociaki. Ostatnio mąż kupił mi małego fiata w salonie [www.auto-mobil.pl]
Coś pięknego, nigdy nie byłam tak szczęśliwa, warto odwiedzić w 3city ten Salon! |