O sobie

Wysłane przez Amazonki.net 

barbara (offline)

Post #1

16-03-2012 - 13:49:02

Tczew 

Witajcie wszystkie babeczki z pomorza przewraca_oczyjak Was tu dużo...Jestem Barbara z Tczewa. Zachorowałam w 2006r. a w roku 2008 miałam wznowę w miejscu blizny. Jestem mamą trójki dorosłych już dzieci i babcią jedynej jak narazie wnusi Nadii. Czuję się świetnie i niech tak zostanie jak najdłużejradocha

ewka36 (offline)

Post #2

16-03-2012 - 16:01:23

Sopot 

Basiu tyle czasu musiało minąćduży uśmiechżebyś coś napisałachichotśmiech

andzia73 (offline)

Post #3

17-03-2012 - 11:46:03

Gdańsk 

rotfl

caca (offline)

Post #4

22-11-2012 - 19:42:52

SŁUPSK 

Witam.Na imię mam Mariola,pochodzę z miasta Słupsk.Jestem mamą dwóch dorosłych,wspaniałych córek i babcią dwojga wnucząt Konrada (12 lat) i Zuzanny (4 latka).Od wczoraj wiem ,że mam raka złośliwego prawej piersi.Jestem mała ale bardzo waleczna ,nie poddam się bez walki do ostatniej krwi.

andzia73 (offline)

Post #5

22-11-2012 - 21:38:02

Gdańsk 

cacapocieszaserceDasz rade ok

dziubas (offline)

Post #6

02-04-2013 - 22:18:41

Gdańsk 

No to ja też o sobie napiszę! Jestem Baśka, z Gdańska, 59 lat i trochę, po operacji oszczedzającej piersi prawej w UCK (04.01.13), od ponad m-ca na tamosiu, od jutra radio w UCK. Jestem na zwolnieniu, może zdążę jeszcze na trochę wrócic do pracymyśli choć mi już pachnie emeryturą...oczko

rak przewodowy, G1, wym. 0,8x0,6x0,9 cm, ER 95%, PgR 10%, Her2-neg, Ki67 1%, w wartowniku mikroprzerzut, pT1bN1(sn)Mx, operacja oszczędzająca z biopsja wartownika, radioterapia 25x, brachyterpia, hormonoterapia-tamoxiffen do 10lat
po 8,5 roku rak endometrium, operacja unowoczesniona z resekcja macicy, przydatków, węzłów biodrowych i brzusznych i wyrostka robaczkowego, rak pierwotny, rokowania dobre, stan zaraz po operacji i póżniej - bardzo dobry, oblgatoryjnie naświetlania - wybrałam narazie tylko brachyterapię, na kikut macicy, do tamoxiffenu juz nie wróciłam

dziubas (offline)

Post #7

03-04-2013 - 18:29:13

Gdańsk 

Może ktoś z władnych dopisze mnie na tę listę w poście 1 prosi

rak przewodowy, G1, wym. 0,8x0,6x0,9 cm, ER 95%, PgR 10%, Her2-neg, Ki67 1%, w wartowniku mikroprzerzut, pT1bN1(sn)Mx, operacja oszczędzająca z biopsja wartownika, radioterapia 25x, brachyterpia, hormonoterapia-tamoxiffen do 10lat
po 8,5 roku rak endometrium, operacja unowoczesniona z resekcja macicy, przydatków, węzłów biodrowych i brzusznych i wyrostka robaczkowego, rak pierwotny, rokowania dobre, stan zaraz po operacji i póżniej - bardzo dobry, oblgatoryjnie naświetlania - wybrałam narazie tylko brachyterapię, na kikut macicy, do tamoxiffenu juz nie wróciłam

andzia73 (offline)

Post #8

03-04-2013 - 19:21:01

Gdańsk 

Dzieubasku dopiszom, dopiszom nie nerwu siepociesza..My wiemy ze ty naszaduży uśmiech

kimi (offline)

Post #9

03-04-2013 - 19:52:32

I mnie też prosi dopisać jestem z Trójmiasta w jednym się urodziłam w drugim mieszkam a w trzecim bywam ,od roku jestem lewostronną amazonkątaktak

Szpaku (offline)

Post #10

04-04-2013 - 13:50:22

Poznań 

no i dopisali smiling smiley

...szanuj ADMINA swego...zawsze możesz mieć INNEGO...

zapraszamy fotografia dziecięca poznań

dziubas (offline)

Post #11

04-04-2013 - 18:24:05

Gdańsk 

Dzięęekujeeemy!hura

Szpaku (offline)

Post #12

12-04-2013 - 22:51:07

Poznań 

proszę bardzo smiling smiley

...szanuj ADMINA swego...zawsze możesz mieć INNEGO...

zapraszamy fotografia dziecięca poznań

Wiesia81 (offline)

Post #13

10-03-2015 - 18:47:55

GDYNIA 

To może ja poproszę też o dopisanieprosi

bozena.siwicka (offline)

Post #14

16-03-2015 - 19:25:18

Witam koleżanki Amazonki. Na imię mam Bożena, lat 55. Choruję od 2013 r. Jestem po chemii - 3 chemie w FEC, 3 chemie Docetaxel, które zakończyłam w kwietniu 2014. Mastektomię lewostronną miałam w lipcu 2014. Radioterapię zakończyłam w pażdzierniku 2014. We wrześniu włączono mi Tamoxifen. Obecnie jestem po pierwszej herceptynie podskórnej (zastrzyk w udo). Mam dwie dorosłe córki - 33 i 27 lat. Wnuczka ma 5,5 roku, wnuk 3,5 roku. Jestem z Rumi - pozdrawiam.

mika78781 (offline)

Post #15

30-05-2015 - 23:34:02

Tczew 

Witam, mam 34 lata, jestem po prawostronnej mastektomii, czekam na chemię. Mam dwoje dzieci, mieszkam w Tczewie.

[tomojezycieimojrak.blogspot.com]

andzia73 (offline)

Post #16

31-05-2015 - 21:37:22

Gdańsk 

Witam nowe krajankibuziakserceDziewczynki zapraszamy na spotkanie serce

izulek2311 (offline)

Post #17

10-06-2015 - 10:35:09

Witam, mieszkam niedaleko Gdańska, jestem w trakcie oczekiwania na wyniki biopsji gruboigłowej... dzisiaj mija 2 tygodnie od biopsji. Przede mną zapewne długa droga. Mam 42 lata i 12letnie bliźniaki smiling smiley

maly (offline)

Post #18

10-06-2015 - 11:29:03

Gdynia 

Witajcie! Trzymamy kciuki!

wiolka12 (offline)

Post #19

21-12-2016 - 13:32:57

Rumia 

Hej,

Widzę, że aktywność zamarła na troszku smiling smiley
Ja od miesiąca prawostronna, po 1-wszym wlewie AC. 37 lat. Pochodzę z Tczewa, 12 lat w Gdańsku, pół roku w Gdyni, od 2 miesięcy w Rumii - chyba już na stałe smiling smiley
Pozdrawiam wszystkie pomorskie lwy calus

hanka_59 (offline)

Post #20

30-12-2016 - 11:24:44

Reda 

Witaj Violka kwiatek - aktywność na forum faktycznie trochę zamarła, bo praktycznie przeniosła się na fb bezradny- zapraszamyoczko ale o spotkaniach w realu zawsze są również informacje na forum. Jako Mafia Trójmiejska spotykamy się nieregularnie- co kilka tygodni. Część z nas spotyka się co dwa tygodnie w Puckim Hospicjum ( Pomorska Grupa Wsparcia ) - ZAPRASZAMY buzki

dziubas (offline)

Post #21

30-12-2016 - 16:57:50

Gdańsk 

ooo!!! dobrze, że wiem!!! niebawem będę prawdopodobnie w Pucku na rehabilitacji pooperacyjnej to się przypomnę i może też się spotkamy...! duży uśmiechmyśli

hanka_59 (offline)

Post #22

24-01-2017 - 13:18:50

Reda 

Spotkanie Pomorskiej Grupy Wsparcia dziś o godz 18:00 Puckim Hospicjum kwiatek

wiolka12 (offline)

Post #23

31-01-2017 - 11:31:27

Rumia 

Haniu - a jak mogę Was odszukać na FB ? smiling smiley

hanka_59 (offline)

Post #24

31-01-2017 - 20:13:00

Reda 

Moje konto na fb - Hanna Roczniewska-odezwij się
Pomorska Grupa Wsparcia przy Puckim Hospicjum
Mafia Trójmiejska ( grupa tajna)

krzywa (offline)

Post #25

13-03-2017 - 17:28:48

KOLBUDY 

Hello moje kochanesmiling smiley
Wstyd ale od lat tu nie zaglądałam...wstyd !!!
Krzywa też mozę być z Gdańska??

hanka_59 (offline)

Post #26

14-03-2017 - 14:52:33

Reda 

Krzywa, oczywiście, że jesteś z Gdańska buziak napisz coś więcej o sobie?

Zmieniany 1 raz(y). Ostatnia zmiana 14-03-2017 - 14:54:00 przez hanka_59.

xiouken (online)

Post #27

30-09-2024 - 10:16:50

xiouken (online)

Post #28

05-11-2024 - 06:58:17

audiobookkeeper.rucottagenet.rueyesvision.rueyesvisions.comfactoringfee.rufilmzones.rugadwall.rugaffertape.rugageboard.rugagrule.rugallduct.rugalvanometric.rugangforeman.ru
gangwayplatform.rugarbagechute.rugardeningleave.rugascautery.rugashbucket.rugasreturn.rugatedsweep.rugaugemodel.rugaussianfilter.rugearpitchdiameter.rugeartreating.rugeneralizedanalysis.rugeneralprovisions.ru
geophysicalprobe.rugeriatricnurse.rugetintoaflap.rugetthebounce.ruhabeascorpus.ruhabituate.ruhackedbolt.ruhackworker.ruhadronicannihilation.ruhaemagglutinin.ruhailsquall.ruhairysphere.ruhalforderfringe.ru
halfsiblings.ruhallofresidence.ruhaltstate.ruhandcoding.ruhandportedhead.ruhandradar.ruhandsfreetelephone.ruhangonpart.ruhaphazardwinding.ruhardalloyteeth.ruhardasiron.ruhardenedconcrete.ruharmonicinteraction.ru
hartlaubgoose.ruhatchholddown.ruhaveafinetime.ruhazardousatmosphere.ruheadregulator.ruheartofgold.ruheatageingresistance.ruheatinggas.ruheavydutymetalcutting.rujacketedwall.rujapanesecedar.rujibtypecrane.rujobabandonment.ru
jobstress.rujogformation.rujointcapsule.rujointsealingmaterial.rujournallubricator.rujuicecatcher.rujunctionofchannels.rujusticiablehomicide.rujuxtapositiontwin.rukaposidisease.rukeepagoodoffing.rukeepsmthinhand.rukentishglory.ru
kerbweight.rukerrrotation.rukeymanassurance.rukeyserum.rukickplate.rukillthefattedcalf.rukilowattsecond.rukingweakfish.rukinozones.rukleinbottle.rukneejoint.ruknifesethouse.ruknockonatom.ru
knowledgestate.rukondoferromagnet.rulabeledgraph.rulaborracket.rulabourearnings.rulabourleasing.rulaburnumtree.rulacingcourse.rulacrimalpoint.rulactogenicfactor.rulacunarycoefficient.ruladletreatediron.rulaggingload.ru
laissezaller.rulambdatransition.rulaminatedmaterial.rulammasshoot.rulamphouse.rulancecorporal.rulancingdie.rulandingdoor.rulandmarksensor.rulandreform.rulanduseratio.rulanguagelaboratory.rulargeheart.ru
lasercalibration.rulaserlens.rulaserpulse.rulaterevent.rulatrinesergeant.rulayabout.ruleadcoating.ruleadingfirm.rulearningcurve.ruleaveword.rumachinesensible.rumagneticequator.rumagnetotelluricfield.ru
mailinghouse.rumajorconcern.rumammasdarling.rumanagerialstaff.rumanipulatinghand.rumanualchoke.rumedinfobooks.rump3lists.runameresolution.runaphtheneseries.runarrowmouthed.runationalcensus.runaturalfunctor.ru
navelseed.runeatplaster.runecroticcaries.runegativefibration.runeighbouringrights.ruobjectmodule.ruobservationballoon.ruobstructivepatent.ruoceanmining.ruoctupolephonon.ruofflinesystem.ruoffsetholder.ruolibanumresinoid.ru
onesticket.rupackedspheres.rupagingterminal.rupalatinebones.rupalmberry.rupapercoating.ruparaconvexgroup.ruparasolmonoplane.ruparkingbrake.rupartfamily.rupartialmajorant.ruquadrupleworm.ruqualitybooster.ru
quasimoney.ruquenchedspark.ruquodrecuperet.rurabbetledge.ruradialchaser.ruradiationestimator.rurailwaybridge.rurandomcoloration.rurapidgrowth.rurattlesnakemaster.rureachthroughregion.rureadingmagnifier.rurearchain.ru
recessioncone.rurecordedassignment.rurectifiersubstation.ruredemptionvalue.rureducingflange.rureferenceantigen.ruregeneratedprotein.rureinvestmentplan.rusafedrilling.rusagprofile.rusalestypelease.rusamplinginterval.rusatellitehydrology.ru
scarcecommodity.ruscrapermat.ruscrewingunit.ruseawaterpump.rusecondaryblock.rusecularclergy.ruseismicefficiency.ruselectivediffuser.rusemiasphalticflux.rusemifinishmachining.ruspicetrade.ruspysale.rustungun.ru
tacticaldiameter.rutailstockcenter.rutamecurve.rutapecorrection.rutappingchuck.rutaskreasoning.rutechnicalgrade.rutelangiectaticlipoma.rutelescopicdamper.rutemperateclimate.rutemperedmeasure.rutenementbuilding.rutuchkas
ultramaficrock.ruultraviolettesting.ru
Przykro nam, ale tylko zarejestrowane osoby mogą pisać na tym forum.

Kliknij żeby zalogować

Użytkownicy online

Gości: 492
Największa liczba użytkowników online: 77 dnia 11-10-2011
Największa liczba gości online: 134213 dnia 15-09-2024