Spotkanie w Trójmieście
Wysłane przez luska
dziubas (offline) |
Post #1 06-03-2019 - 22:00:50 |
Gdańsk |
zdrowiej lulu!!! jeszcze nie rezerwowałam nic, jezeli lepsza opcja okaże sie nastepny weekend to tez dobrze...
rak przewodowy, G1, wym. 0,8x0,6x0,9 cm, ER 95%, PgR 10%, Her2-neg, Ki67 1%, w wartowniku mikroprzerzut, pT1bN1(sn)Mx, operacja oszczędzająca z biopsja wartownika, radioterapia 25x, brachyterpia, hormonoterapia-tamoxiffen do 10lat po 8,5 roku rak endometrium, operacja unowoczesniona z resekcja macicy, przydatków, węzłów biodrowych i brzusznych i wyrostka robaczkowego, rak pierwotny, rokowania dobre, stan zaraz po operacji i póżniej - bardzo dobry, oblgatoryjnie naświetlania - wybrałam narazie tylko brachyterapię, na kikut macicy, do tamoxiffenu juz nie wróciłam |
dziubas (offline) |
Post #2 07-03-2019 - 12:57:06 |
Gdańsk |
na nastepny weekend wstepnie szykuje sie do Włocławka, ale moze być jeszcze następny
rak przewodowy, G1, wym. 0,8x0,6x0,9 cm, ER 95%, PgR 10%, Her2-neg, Ki67 1%, w wartowniku mikroprzerzut, pT1bN1(sn)Mx, operacja oszczędzająca z biopsja wartownika, radioterapia 25x, brachyterpia, hormonoterapia-tamoxiffen do 10lat po 8,5 roku rak endometrium, operacja unowoczesniona z resekcja macicy, przydatków, węzłów biodrowych i brzusznych i wyrostka robaczkowego, rak pierwotny, rokowania dobre, stan zaraz po operacji i póżniej - bardzo dobry, oblgatoryjnie naświetlania - wybrałam narazie tylko brachyterapię, na kikut macicy, do tamoxiffenu juz nie wróciłam Zmieniany 1 raz(y). Ostatnia zmiana 07-03-2019 - 12:57:37 przez dziubas. |
dziubas (offline) |
Post #3 08-03-2019 - 21:19:19 |
Gdańsk |
zeby nie było watpliwości - odwołuję planowane sobotnie spotkanie! mafia milczy jak zaklęta, moze mieli niedawno spotkanie, a moze sa tak zajęci - w końcu wiekszosc pracuje, a nie tak jak ja obija sie na emeryturce!
rak przewodowy, G1, wym. 0,8x0,6x0,9 cm, ER 95%, PgR 10%, Her2-neg, Ki67 1%, w wartowniku mikroprzerzut, pT1bN1(sn)Mx, operacja oszczędzająca z biopsja wartownika, radioterapia 25x, brachyterpia, hormonoterapia-tamoxiffen do 10lat po 8,5 roku rak endometrium, operacja unowoczesniona z resekcja macicy, przydatków, węzłów biodrowych i brzusznych i wyrostka robaczkowego, rak pierwotny, rokowania dobre, stan zaraz po operacji i póżniej - bardzo dobry, oblgatoryjnie naświetlania - wybrałam narazie tylko brachyterapię, na kikut macicy, do tamoxiffenu juz nie wróciłam |
dziubas (offline) |
Post #4 03-05-2019 - 10:46:23 |
Gdańsk |
... a moze by jakies spotkanko skrzyknąć...
dziubas (offline) |
Post #5 21-12-2019 - 13:06:38 |
Gdańsk |
na Spotkaniu Opłatkowym w Akademii Walki z Rakiem spotkałam sie m.in. z Gabi, spytała: a ty na spotkaniu mafii nie byłaś? ja: a było???
dziubas (offline) |
Post #6 25-06-2020 - 20:33:01 |
Gdańsk |
wiem, ze "mafia trójmiejska" w takiej formie, jak ja ją znałam nie istnieje ale wklejam swój post z wątku "wsparcie", bo może ktoś tu częsciej zjarzy na forum niz gdzieindziej, Gosia wpr57 jest jedna z nas i mialysmy okazje poznać ja w realu
dostałam dzisiaj ku memu zdumieniu smsa od Gosi wpr57 "jestem po operacji usuniecia 10 guzów w plucach a jeszcze lewe zostało" mało kto zna Gosię , nawet Ci, których po założeniu tu konta, wybrała na swoich znajomych, nie zdobyła sie na odwage, by napisać tu na forum choć jeden post, poznalam ja na jednym ze spotkań "mafii trójmiejskiej", jest przesympatyczna osoba, pełna empatii i przede wszystkim jest nasza siostra od piersi, nie znam zadnych szczegółów, gdyz byłysmy nieraz kilka razy do roku ale tylko w grzecznosciowych kontaktach, ona zawsze była bardzo zajeta i nie było okazji, zeby ponownie spotkać sie w realu rak przewodowy, G1, wym. 0,8x0,6x0,9 cm, ER 95%, PgR 10%, Her2-neg, Ki67 1%, w wartowniku mikroprzerzut, pT1bN1(sn)Mx, operacja oszczędzająca z biopsja wartownika, radioterapia 25x, brachyterpia, hormonoterapia-tamoxiffen do 10lat po 8,5 roku rak endometrium, operacja unowoczesniona z resekcja macicy, przydatków, węzłów biodrowych i brzusznych i wyrostka robaczkowego, rak pierwotny, rokowania dobre, stan zaraz po operacji i póżniej - bardzo dobry, oblgatoryjnie naświetlania - wybrałam narazie tylko brachyterapię, na kikut macicy, do tamoxiffenu juz nie wróciłam |
Przykro nam, ale tylko zarejestrowane osoby mogą pisać na tym forum.
Użytkownicy online
Gości:
724
Największa liczba użytkowników online:
77
dnia 11-10-2011
Największa liczba gości online:
134213
dnia 15-09-2024