Spotkanie w Trójmieście
gosik (offline) |
Post #3 23-06-2013 - 16:38:09 |
Głęboka Prowincja |
Andzi dziekuję za sms cobym nie przegapiła kolejnego spotkania ...
powinnam być we wtorek choć paluszki i nóżki zamówione na 14tą ale odwołam bo Was LOVE a do 13 lipca jeszcze dużo czasu i się zobaczy ale wpiszę w kalendarz coby nie zapomnieć .... Śmieję się ze wszystkiego na tym ziemskim padole, żeby nie płakać…. |
gabi (offline) |
Post #4 24-06-2013 - 12:28:50 |
gdańsk |
D...... mam spotkanie Ochotniczek i naszą psycholog a obiecywałam sobie że jak szkoła się skończy i dojdę do siebie po zabiegach to nie odpuszczę spotkanka na kiedy planujecie następne to sobie urlop wezmę
Nie poddawaj się bezwolnie nieubłaganemu losowi w pełni wykorzystaj czas, który będzie ci dany Jan Paweł II www.amazonki.gdansk.pl Zmieniany 1 raz(y). Ostatnia zmiana 24-06-2013 - 12:29:29 przez gabi. |
dziubas (offline) |
Post #8 24-06-2013 - 19:19:28 |
Gdańsk |
Ja mam jutro wolne i po utoczenie krwi i usg tarczycy w WCO będę wolna i przybedę!
rak przewodowy, G1, wym. 0,8x0,6x0,9 cm, ER 95%, PgR 10%, Her2-neg, Ki67 1%, w wartowniku mikroprzerzut, pT1bN1(sn)Mx, operacja oszczędzająca z biopsja wartownika, radioterapia 25x, brachyterpia, hormonoterapia-tamoxiffen do 10lat po 8,5 roku rak endometrium, operacja unowoczesniona z resekcja macicy, przydatków, węzłów biodrowych i brzusznych i wyrostka robaczkowego, rak pierwotny, rokowania dobre, stan zaraz po operacji i póżniej - bardzo dobry, oblgatoryjnie naświetlania - wybrałam narazie tylko brachyterapię, na kikut macicy, do tamoxiffenu juz nie wróciłam Zmieniany 1 raz(y). Ostatnia zmiana 24-06-2013 - 19:19:54 przez dziubas. |
gabi (offline) |
Post #12 25-06-2013 - 18:38:13 |
gdańsk |
O.K. bliżej 13-ki się odezwę teraz trochę mniej zajęć to i na forum częściej będę zaglądać Nie poddawaj się bezwolnie nieubłaganemu losowi w pełni wykorzystaj czas, który będzie ci dany Jan Paweł II www.amazonki.gdansk.pl |
gosik (offline) |
Post #14 25-06-2013 - 20:29:22 |
Głęboka Prowincja |
Babolce dziekuję za spotkanie i za piękny / małż też dziękuje / , na Was zawsze mozna liczyć
i Baniuli i jej małża za miło spędzony czas Z godnie z obietnicą 13 lipca stawiam .... Śmieję się ze wszystkiego na tym ziemskim padole, żeby nie płakać…. |
dziubas (offline) |
Post #15 25-06-2013 - 20:34:01 |
Gdańsk |
Ja tez Wam dziękuję, wszystkim w/w
rak przewodowy, G1, wym. 0,8x0,6x0,9 cm, ER 95%, PgR 10%, Her2-neg, Ki67 1%, w wartowniku mikroprzerzut, pT1bN1(sn)Mx, operacja oszczędzająca z biopsja wartownika, radioterapia 25x, brachyterpia, hormonoterapia-tamoxiffen do 10lat po 8,5 roku rak endometrium, operacja unowoczesniona z resekcja macicy, przydatków, węzłów biodrowych i brzusznych i wyrostka robaczkowego, rak pierwotny, rokowania dobre, stan zaraz po operacji i póżniej - bardzo dobry, oblgatoryjnie naświetlania - wybrałam narazie tylko brachyterapię, na kikut macicy, do tamoxiffenu juz nie wróciłam |
hanka_59 (offline) |
Post #22 25-06-2013 - 22:58:47 |
Reda |
Gabi, SKM z Gdańska Głównego do Redy jedzie godzinę więc to naprawdę nie jest na końcu świata .. zresztą zapytaj naszą Lusi, to chyba potwierdzi, bo jej córka też mieszka w Redzie Zmieniany 1 raz(y). Ostatnia zmiana 25-06-2013 - 23:01:17 przez hanka_59. |
dziubas (offline) |
Post #23 25-06-2013 - 23:06:16 |
Gdańsk |
Z Gdańska pewnikiem wyruszymy razem, może autkami, a może ciopągiem
rak przewodowy, G1, wym. 0,8x0,6x0,9 cm, ER 95%, PgR 10%, Her2-neg, Ki67 1%, w wartowniku mikroprzerzut, pT1bN1(sn)Mx, operacja oszczędzająca z biopsja wartownika, radioterapia 25x, brachyterpia, hormonoterapia-tamoxiffen do 10lat po 8,5 roku rak endometrium, operacja unowoczesniona z resekcja macicy, przydatków, węzłów biodrowych i brzusznych i wyrostka robaczkowego, rak pierwotny, rokowania dobre, stan zaraz po operacji i póżniej - bardzo dobry, oblgatoryjnie naświetlania - wybrałam narazie tylko brachyterapię, na kikut macicy, do tamoxiffenu juz nie wróciłam |
barbara (offline) |
Post #24 26-06-2013 - 20:02:10 |
Tczew |
melduję,że dojechałam cała do Tczewa (w towarzystwie przystojnych panów ) trochę się naczekałam na pociąg ,ale to pikuś ,najwazniejsze ,że spotkałam się z super dziewczynkami. Przy okazji poznałam dziubaska - bardzo sympatyczną "panią" ,pogadałam z kim się dało w gwarze jaki panował całuję wszystkie i przepraszam męża Betti ,że nie dałam mu buziaka,ale nie miałam jak się do Niego dopchać pozdrawiam i dziękuję za super odskocznię od dnia codziennego...Mam nadzieję ,że do Redy uda mi się dojechać. Zuzię poproszę o przygarnięcie na noc
|
dziubas (offline) |
Post #27 27-06-2013 - 12:50:03 |
Gdańsk |
Coś sobie zapisała bo mnie kumam!
dziubas (offline) |
Post #30 28-06-2013 - 22:46:39 |
Gdańsk |
Luska, na planie Redy jest! Tuż obok stacji Reda Rekowo PKP!