Marsz Różowej Wstążki w Gdyni

Wysłane przez luska 

andzia73 (offline)

Post #1

24-10-2012 - 21:37:22

Gdańsk 

supersmiling smileybuziak

ewka36 (offline)

Post #2

16-10-2013 - 13:00:05

Sopot 

19 października o godz 12:00 widzimy się na Marszu!!! Przypominam jakby ktoś zapomniał,miejsce to samo co w ubiegłym rokubuzkisercePrzybywajcie!!!duży uśmiech

maly (offline)

Post #3

07-10-2015 - 14:49:07

Gdynia 

Witajcie Dziewczyny! W tym roku kiedy marsz?

dziubas (offline)

Post #4

07-10-2015 - 15:17:05

Gdańsk 

dobre pytanie mały! tak

rak przewodowy, G1, wym. 0,8x0,6x0,9 cm, ER 95%, PgR 10%, Her2-neg, Ki67 1%, w wartowniku mikroprzerzut, pT1bN1(sn)Mx, operacja oszczędzająca z biopsja wartownika, radioterapia 25x, brachyterpia, hormonoterapia-tamoxiffen do 10lat
po 8,5 roku rak endometrium, operacja unowoczesniona z resekcja macicy, przydatków, węzłów biodrowych i brzusznych i wyrostka robaczkowego, rak pierwotny, rokowania dobre, stan zaraz po operacji i póżniej - bardzo dobry, oblgatoryjnie naświetlania - wybrałam narazie tylko brachyterapię, na kikut macicy, do tamoxiffenu juz nie wróciłam

andzia73 (offline)

Post #5

08-10-2015 - 20:21:57

Gdańsk 

Z tego co Lusik nam mówiła, to w nastepna sobotę czyli 17 października..Lusi wróci to nam napisze napewnoduży uśmiech

dziubas (offline)

Post #6

08-10-2015 - 22:26:51

Gdańsk 

No to ja akurat nie mogę!

rak przewodowy, G1, wym. 0,8x0,6x0,9 cm, ER 95%, PgR 10%, Her2-neg, Ki67 1%, w wartowniku mikroprzerzut, pT1bN1(sn)Mx, operacja oszczędzająca z biopsja wartownika, radioterapia 25x, brachyterpia, hormonoterapia-tamoxiffen do 10lat
po 8,5 roku rak endometrium, operacja unowoczesniona z resekcja macicy, przydatków, węzłów biodrowych i brzusznych i wyrostka robaczkowego, rak pierwotny, rokowania dobre, stan zaraz po operacji i póżniej - bardzo dobry, oblgatoryjnie naświetlania - wybrałam narazie tylko brachyterapię, na kikut macicy, do tamoxiffenu juz nie wróciłam

ewka36 (offline)

Post #7

13-10-2016 - 21:50:16

Sopot 

[web.facebook.com] Październik jest ogólnopolskim miesiącem walki z rakiem piersi. Marsz Życia i Nadziei zwany Marszem Różowej Wstążki
organizowny jest przez Stowarzyszenie Gdyńskich Amazonek

dnia 15 października 2016 r.
o godz. 12:00 na trasie:
Al. Józefa Piłsudskiego;
ul. Świętojańska – Skwer Kościuszki.

zbiórka o godz: 11:30 Teatr Miejski ul. Bema 26.

Po zakończeniu Marszu zapraszamy
do Cechu Rzemiosła i Przedsiębiorczości ul. 10 Lutego 33
na program artystyczny i poczęstunek

Zmieniany 2 raz(y). Ostatnia zmiana 13-10-2016 - 21:52:28 przez ewka36.

dziubas (offline)

Post #8

16-10-2016 - 19:41:01

Gdańsk 

bezradnyznowu nie mogłam!!! bezradny dzis wróciłam z rekolekcji i wspieralismy modlitewnie "pokutujących" na jasnej Górze i was oczywiscie też, a na przeszlość to zamieszczajmy w miare mozliwości takie informacje ciut wczesniej prosiserce

xiouken (online)

Post #9

30-09-2024 - 10:33:52

xiouken (online)

Post #10

05-11-2024 - 07:15:19

audiobookkeepercottageneteyesvisioneyesvisionsfactoringfeefilmzonesgadwallgaffertapegageboardgagrulegallductgalvanometricgangforeman
gangwayplatformgarbagechutegardeningleavegascauterygashbucketgasreturngatedsweepgaugemodelgaussianfiltergearpitchdiametergeartreatinggeneralizedanalysisgeneralprovisions
geophysicalprobegeriatricnursegetintoaflapgetthebouncehabeascorpushabituatehackedbolthackworkerhadronicannihilationhaemagglutininhailsquallhairyspherehalforderfringe
halfsiblingshallofresidencehaltstatehandcodinghandportedheadhandradarhandsfreetelephonehangonparthaphazardwindinghardalloyteethhardasironhardenedconcreteharmonicinteraction
hartlaubgoosehatchholddownhaveafinetimehazardousatmosphereheadregulatorheartofgoldheatageingresistanceheatinggasheavydutymetalcuttingjacketedwalljapanesecedarjibtypecranejobabandonment
jobstressjogformationjointcapsulejointsealingmaterialjournallubricatorjuicecatcherjunctionofchannelsjusticiablehomicidejuxtapositiontwinkaposidiseasekeepagoodoffingkeepsmthinhandkentishglory
kerbweightkerrrotationkeymanassurancekeyserumkickplatekillthefattedcalfkilowattsecondkingweakfishkinozoneskleinbottlekneejointknifesethouseknockonatom
knowledgestatekondoferromagnetlabeledgraphlaborracketlabourearningslabourleasinglaburnumtreelacingcourselacrimalpointlactogenicfactorlacunarycoefficientladletreatedironlaggingload
laissezallerlambdatransitionlaminatedmateriallammasshootlamphouselancecorporallancingdielandingdoorlandmarksensorlandreformlanduseratiolanguagelaboratorylargeheart
lasercalibrationlaserlenslaserpulselatereventlatrinesergeantlayaboutleadcoatingleadingfirmlearningcurveleavewordmachinesensiblemagneticequatormagnetotelluricfield
mailinghousemajorconcernmammasdarlingmanagerialstaffmanipulatinghandmanualchokemedinfobooksmp3listsnameresolutionnaphtheneseriesnarrowmouthednationalcensusnaturalfunctor
navelseedneatplasternecroticcariesnegativefibrationneighbouringrightsobjectmoduleobservationballoonobstructivepatentoceanminingoctupolephononofflinesystemoffsetholderolibanumresinoid
onesticketpackedspherespagingterminalpalatinebonespalmberrypapercoatingparaconvexgroupparasolmonoplaneparkingbrakepartfamilypartialmajorantquadruplewormqualitybooster
quasimoneyquenchedsparkquodrecuperetrabbetledgeradialchaserradiationestimatorrailwaybridgerandomcolorationrapidgrowthrattlesnakemasterreachthroughregionreadingmagnifierrearchain
recessionconerecordedassignmentrectifiersubstationredemptionvaluereducingflangereferenceantigenregeneratedproteinreinvestmentplansafedrillingsagprofilesalestypeleasesamplingintervalsatellitehydrology
scarcecommodityscrapermatscrewingunitseawaterpumpsecondaryblocksecularclergyseismicefficiencyselectivediffusersemiasphalticfluxsemifinishmachiningspicetradespysalestungun
tacticaldiametertailstockcentertamecurvetapecorrectiontappingchucktaskreasoningtechnicalgradetelangiectaticlipomatelescopicdampertemperateclimatetemperedmeasuretenementbuildingtuchkas
ultramaficrockultraviolettesting
Przykro nam, ale tylko zarejestrowane osoby mogą pisać na tym forum.

Kliknij żeby zalogować

Użytkownicy online

Gości: 766
Największa liczba użytkowników online: 77 dnia 11-10-2011
Największa liczba gości online: 134213 dnia 15-09-2024