szukam dziewczyn z Gliwic , knurowa
Wysłane przez wiwibis
Anonimowy użytkownik (offline) |
Post #4 08-03-2014 - 18:14:41 |
|
a ja w Gliwicach często bywam a i poza tym szukam tam mieszkania do wynajęcia!!! więc moze będę stamtąd:
|
wiwibis (offline) |
Post #5 26-03-2014 - 17:54:23 |
knurów |
OOO dawno tu nie zaglądałam bo była cisza a tu widze dwie kobitki fajnie teraz robi si ciepło wic mozna si na jakieś spotkanko umówi , co wy na to.
Anonimowy uzytkowniku ujawnij sie Zmieniany 1 raz(y). Ostatnia zmiana 27-03-2014 - 09:47:20 przez myszka. |
wiwibis (offline) |
Post #10 27-02-2015 - 13:07:53 |
knurów |
Tez warto jak ktos ma czas
ZAPRASZAMY NA WARSZTATY! Mamy tu jakieś wojowniczki z Rybnika? Emotikon smile Zapraszamy serdecznie wszystkie kobiety w trakcie lub po leczeniu onkologicznym na warsztaty pięknościowe w Rybniku, podczas których poznacie tajniki makijażu, manicure i wyjdziecie z nową fryzurą! KIEDY? 9 marca (poniedziałek) o godzinie 11 GDZIE? Rybnik, salon House of Beaute Wszystkich zainteresowanych prosimy o kontakt na kamila@raknroll.pl Zapraszamy! Emotikon smile |
wiwibis (offline) |
Post #12 12-04-2015 - 11:50:55 |
knurów |
może któras z was chciała by oszale i przezyc fajna przygode w sesji zdjeciowej
Przypominamy wam o sesjach zdjęciowych dla kobiet w trakcie leczenia onkologicznego,lub po zakończonym leczeniu, które zaplanowane są na cały kwratał. Zaproszeni przez nas fotografowie, z ogromną przyjemnością zgodzili się zrobić wam tak wspaniał prezent. Już 11-stego kwietnia kolejna porcja dobrych zdjęć i wspaniałej atmosfery.Kobiety, które chcą wziąć udział w tym wydarzeniu i wcielić się w rolę modelek zapraszamy , zgłoszenia - oncoloroffrak@onet.pl Pozdrawiamy , zespół OCOR zapraszam |
genowefcia (offline) |
Post #20 02-11-2016 - 22:27:10 |
Gliwice |
Witam. Jestem z Gliwic i bardzo chętnie wzięłabym udział w jakimś wesołym spotkaniu
|
dziubas (offline) |
Post #21 03-11-2016 - 13:15:26 |
Gdańsk |
dziewczyny sie odezwą na pewno! Cierpliwości!!!
rak przewodowy, G1, wym. 0,8x0,6x0,9 cm, ER 95%, PgR 10%, Her2-neg, Ki67 1%, w wartowniku mikroprzerzut, pT1bN1(sn)Mx, operacja oszczędzająca z biopsja wartownika, radioterapia 25x, brachyterpia, hormonoterapia-tamoxiffen do 10lat po 8,5 roku rak endometrium, operacja unowoczesniona z resekcja macicy, przydatków, węzłów biodrowych i brzusznych i wyrostka robaczkowego, rak pierwotny, rokowania dobre, stan zaraz po operacji i póżniej - bardzo dobry, oblgatoryjnie naświetlania - wybrałam narazie tylko brachyterapię, na kikut macicy, do tamoxiffenu juz nie wróciłam |
Przykro nam, ale tylko zarejestrowane osoby mogą pisać na tym forum.
Użytkownicy online
Gości:
234
Największa liczba użytkowników online:
77
dnia 11-10-2011
Największa liczba gości online:
134213
dnia 15-09-2024