szukam dziewczyn z Gliwic , knurowa

Wysłane przez wiwibis 

wiwibis (offline)

Post #1

11-11-2013 - 14:23:37

knurów 

witam jest tu moze ktos z Gliwic lub Knurowa pozdrawiam

wiwibis (offline)

Post #2

13-12-2013 - 08:14:48

knurów 

łał jestem tutaj sama

beniaaa67 (offline)

Post #3

09-02-2014 - 14:09:21

Rybnik 

Witaj .Ja jestem z Rybnika. Rzut beretem do Knurowauśmiech.

Anonimowy użytkownik (offline)

Post #4

08-03-2014 - 18:14:41

a ja w Gliwicach często bywam a i poza tym szukam tam mieszkania do wynajęcia!!! więc moze będę stamtądsmiling smiley:radocha

wiwibis (offline)

Post #5

26-03-2014 - 17:54:23

knurów 

OOO dawno tu nie zaglądałam bo była cisza a tu widze dwie kobitki fajnie teraz robi si ciepło wic mozna si na jakieś spotkanko umówi , co wy na to.
Anonimowy uzytkowniku ujawnij sie

Zmieniany 1 raz(y). Ostatnia zmiana 27-03-2014 - 09:47:20 przez myszka.

wiwibis (offline)

Post #6

09-09-2014 - 08:39:02

knurów 

ale tutaj cisza

beniaaa67 (offline)

Post #7

13-09-2014 - 16:39:22

Rybnik 

No totalna cisza czyżby tylko 2 osoby były z tych okolic ? Mało wchodzę na forum a jak już to tylko szybko poczytać i koniec haha.małomownyduży uśmiech

wiwibis (offline)

Post #8

27-09-2014 - 20:32:46

knurów 

Chyba tylko my

wiwibis (offline)

Post #9

28-09-2014 - 08:50:00

knurów 

a czy jedzie ktoś na pielgrzymke 4 pażdziernika ze Ślaska

wiwibis (offline)

Post #10

27-02-2015 - 13:07:53

knurów 

Tez warto jak ktos ma czas
ZAPRASZAMY NA WARSZTATY!
Mamy tu jakieś wojowniczki z Rybnika? Emotikon smile
Zapraszamy serdecznie wszystkie kobiety w trakcie lub po leczeniu onkologicznym na warsztaty pięknościowe w Rybniku, podczas których poznacie tajniki makijażu, manicure i wyjdziecie z nową fryzurą!
KIEDY? 9 marca (poniedziałek) o godzinie 11
GDZIE? Rybnik, salon House of Beaute
Wszystkich zainteresowanych prosimy o kontakt na kamila@raknroll.pl
Zapraszamy! Emotikon smile

Becia35 (offline)

Post #11

06-03-2015 - 23:15:23

Ja jestem z Rydułtów winking smiley

wiwibis (offline)

Post #12

12-04-2015 - 11:50:55

knurów 

może któras z was chciała by oszale i przezyc fajna przygode w sesji zdjeciowej

Przypominamy wam o sesjach zdjęciowych dla kobiet w trakcie leczenia onkologicznego,lub po zakończonym leczeniu, które zaplanowane są na cały kwratał. Zaproszeni przez nas fotografowie, z ogromną przyjemnością zgodzili się zrobić wam tak wspaniał prezent. Już 11-stego kwietnia kolejna porcja dobrych zdjęć i wspaniałej atmosfery.Kobiety, które chcą wziąć udział w tym wydarzeniu i wcielić się w rolę modelek zapraszamy , zgłoszenia - oncoloroffrak@onet.pl
Pozdrawiamy , zespół OCOR
zapraszam

majka1 (offline)

Post #13

15-05-2015 - 14:11:36

Jastrzębie -Zdrój 

Ja jestem z Jastrzębia - Zdroju byłam w Rybniku na warsztatach fajnie było winking smiley

DUM SPIRO SPERO - dopóki oddycham nie tracę nadziei

wiwibis (offline)

Post #14

17-06-2015 - 13:40:50

knurów 

Dziewczyny organizujemy małe spotkanko w gliwicachc dla Amazonek z facebooka moze któras chce dołączyc
Gliwice Dworzec PKP
12.07.2015 godz 15 00
zapraszamy

wiwibis (offline)

Post #15

19-06-2015 - 11:57:53

knurów 

duży uśmiechduży uśmiech

joa261 (offline)

Post #16

20-06-2015 - 20:27:31

Jak tylko zdrowie mi pozwoli bo będę jeden dzień po chemii to z chęcią wpadnę.

Każdy dzień jest zaproszeniem do szczęścia

Zmieniany 2 raz(y). Ostatnia zmiana 20-06-2015 - 20:29:56 przez joa261.

wiwibis (offline)

Post #17

21-06-2015 - 08:27:44

knurów 

Ciesze sie moze ktoś jeszcze dołączy

wiwibis (offline)

Post #18

08-11-2015 - 14:32:54

knurów 

Zapraszamy
SPOTKANIE
21 listopadao godzinie 15:00
Rynek w Gliwicach
koło fontanny

wiwibis (offline)

Post #19

27-12-2015 - 19:34:33

knurów 

INFORMUJE TROSZKE WCZESNIEJ BO MOZE WIECEJ NAS DOŁĄCZY

organizujemy kolejne spotkanie Amazonek serdecznie zapraszamy
Gliwice Rynek koło fontanny
30.01.2016
godz 15 00

genowefcia (offline)

Post #20

02-11-2016 - 22:27:10

Gliwice 

Witam. Jestem z Gliwic i bardzo chętnie wzięłabym udział w jakimś wesołym spotkaniu duży uśmiech

dziubas (offline)

Post #21

03-11-2016 - 13:15:26

Gdańsk 

dziewczyny sie odezwą na pewno! Cierpliwości!!! duży uśmiech

rak przewodowy, G1, wym. 0,8x0,6x0,9 cm, ER 95%, PgR 10%, Her2-neg, Ki67 1%, w wartowniku mikroprzerzut, pT1bN1(sn)Mx, operacja oszczędzająca z biopsja wartownika, radioterapia 25x, brachyterpia, hormonoterapia-tamoxiffen do 10lat
po 8,5 roku rak endometrium, operacja unowoczesniona z resekcja macicy, przydatków, węzłów biodrowych i brzusznych i wyrostka robaczkowego, rak pierwotny, rokowania dobre, stan zaraz po operacji i póżniej - bardzo dobry, oblgatoryjnie naświetlania - wybrałam narazie tylko brachyterapię, na kikut macicy, do tamoxiffenu juz nie wróciłam

Vivien (offline)

Post #22

02-01-2019 - 19:40:36

Dziwne, że tak mało tu osób z tej okolicy...niezdecydowany Przecież tam się masę kobiet leczy.
Ja wprawdzie jestem z sąsiedniego województwa, ale leczę się w Gliwicach i często tam bywam.

xiouken (online)

Post #24

05-11-2024 - 07:21:24

audiobookkeepercottageneteyesvisioneyesvisionsfactoringfeefilmzonesgadwallgaffertapegageboardgagrulegallductgalvanometricgangforeman
gangwayplatformgarbagechutegardeningleavegascauterygashbucketgasreturngatedsweepgaugemodelgaussianfiltergearpitchdiametergeartreatinggeneralizedanalysisgeneralprovisions
geophysicalprobegeriatricnursegetintoaflapgetthebouncehabeascorpushabituatehackedbolthackworkerhadronicannihilationhaemagglutininhailsquallhairyspherehalforderfringe
halfsiblingshallofresidencehaltstatehandcodinghandportedheadhandradarhandsfreetelephonehangonparthaphazardwindinghardalloyteethhardasironhardenedconcreteharmonicinteraction
hartlaubgoosehatchholddownhaveafinetimehazardousatmosphereheadregulatorheartofgoldheatageingresistanceheatinggasheavydutymetalcuttingjacketedwalljapanesecedarjibtypecranejobabandonment
jobstressjogformationjointcapsulejointsealingmaterialjournallubricatorjuicecatcherjunctionofchannelsjusticiablehomicidejuxtapositiontwinkaposidiseasekeepagoodoffingkeepsmthinhandkentishglory
kerbweightkerrrotationkeymanassurancekeyserumkickplatekillthefattedcalfkilowattsecondkingweakfishkinozoneskleinbottlekneejointknifesethouseknockonatom
knowledgestatekondoferromagnetlabeledgraphlaborracketlabourearningslabourleasinglaburnumtreelacingcourselacrimalpointlactogenicfactorlacunarycoefficientladletreatedironlaggingload
laissezallerlambdatransitionlaminatedmateriallammasshootlamphouselancecorporallancingdielandingdoorlandmarksensorlandreformlanduseratiolanguagelaboratorylargeheart
lasercalibrationlaserlenslaserpulselatereventlatrinesergeantlayaboutleadcoatingleadingfirmlearningcurveleavewordmachinesensiblemagneticequatormagnetotelluricfield
mailinghousemajorconcernmammasdarlingmanagerialstaffmanipulatinghandmanualchokemedinfobooksmp3listsnameresolutionnaphtheneseriesnarrowmouthednationalcensusnaturalfunctor
navelseedneatplasternecroticcariesnegativefibrationneighbouringrightsobjectmoduleobservationballoonobstructivepatentoceanminingoctupolephononofflinesystemoffsetholderolibanumresinoid
onesticketpackedspherespagingterminalpalatinebonespalmberrypapercoatingparaconvexgroupparasolmonoplaneparkingbrakepartfamilypartialmajorantquadruplewormqualitybooster
quasimoneyquenchedsparkquodrecuperetrabbetledgeradialchaserradiationestimatorrailwaybridgerandomcolorationrapidgrowthrattlesnakemasterreachthroughregionreadingmagnifierrearchain
recessionconerecordedassignmentrectifiersubstationredemptionvaluereducingflangereferenceantigenregeneratedproteinreinvestmentplansafedrillingsagprofilesalestypeleasesamplingintervalsatellitehydrology
scarcecommodityscrapermatscrewingunitseawaterpumpsecondaryblocksecularclergyseismicefficiencyselectivediffusersemiasphalticfluxsemifinishmachiningspicetradespysalestungun
tacticaldiametertailstockcentertamecurvetapecorrectiontappingchucktaskreasoningtechnicalgradetelangiectaticlipomatelescopicdampertemperateclimatetemperedmeasuretenementbuildingtuchkas
ultramaficrockultraviolettesting
Przykro nam, ale tylko zarejestrowane osoby mogą pisać na tym forum.

Kliknij żeby zalogować

Użytkownicy online

Gości: 234
Największa liczba użytkowników online: 77 dnia 11-10-2011
Największa liczba gości online: 134213 dnia 15-09-2024