Spotkanie w Katowicach?
Betii (offline) |
Post #8 12-08-2010 - 23:36:58 |
Tychy |
Jestem chętna.
![]() ![]() Życie jest piękne.Szczęśliwa i zadowolona z życia i oby tak było dalej. ![]() ![]() Mam jedno maleńkie marzenie ![]() ![]() "Śpieszmy się kochać ludzi,tak szybko odchodzą" Ks.Jan Twardowski. Moja Kochana Mamusia (*)(*)(*) 03.06.2017 |
joanna_w29 (offline) |
Post #12 13-08-2010 - 09:44:45 |
Szczyrk |
Ja też bym przyjechała
![]() chętnie spotkam Was na żywo ![]() osoby zainteresowane moimi pracami zapraszam po informacje na mój profil ![]() albo przez wiadomość prywatną |
Becia (offline) |
Post #20 13-08-2010 - 16:46:41 |
Siemianowice Śląskie |
Amorku
jeśli spotkanie byłoby w godzinach południowych, to nie wiem, czy uda mi się załatwić urlop ...Silesia, super miejsce ![]() "Życie nie po to jest, by się spieszyć. Życie jest po to, by się życiem cieszyć." Zmieniany 1 raz(y). Ostatnia zmiana 13-08-2010 - 16:47:57 przez Becia. |
Betii (offline) |
Post #22 13-08-2010 - 18:29:57 |
Tychy |
Mi pasuje i dzień i godzina,a Ty Becia załatwiaj sobie urlopik,żebyś z nami mogła być.
![]() Życie jest piękne.Szczęśliwa i zadowolona z życia i oby tak było dalej. ![]() ![]() Mam jedno maleńkie marzenie ![]() ![]() "Śpieszmy się kochać ludzi,tak szybko odchodzą" Ks.Jan Twardowski. Moja Kochana Mamusia (*)(*)(*) 03.06.2017 |
mag_dag (offline) |
Post #23 13-08-2010 - 23:33:25 |
Sosnowiec |
Roma, co Ty z tą Silesią?
jak dziewczyny ze Szczyrku czy Cieszyna się tam dostaną? nie możemy się spotkać w centrum? przy dworcu PKP znajdziemy na pewno jakąś knajpkę godzina mi obojętna Gdyby mi coś przyszło do głowy, niech zaczeka. (Dominik Opolski) -----> ---------------------------------------------------------- |
joanna_w29 (offline) |
Post #24 13-08-2010 - 23:42:20 |
Szczyrk |
ojjj Magdo... zapomniałaś że studiowałam w Katowicach
![]() ![]() serenio służę za przewodnika ![]() osoby zainteresowane moimi pracami zapraszam po informacje na mój profil ![]() albo przez wiadomość prywatną |
mag_dag (offline) |
Post #25 13-08-2010 - 23:55:42 |
Sosnowiec |
no mam sklerozę, prawda to, ale se też pomyślałam o czasie co będzie go trza kraść na wyjście wcześniejsze ze spotkania coby dotrzeć na te PKP czy PKSy
o sobie też pomyślałam, bo będę jechać autobusem z Piotra Skargi a Roma autem, to jej wsio ryba ![]() ![]() Gdyby mi coś przyszło do głowy, niech zaczeka. (Dominik Opolski) -----> ---------------------------------------------------------- |
joanna_w29 (offline) |
Post #27 14-08-2010 - 12:51:33 |
Szczyrk |
mag racja z tym dojazdem, może faktycznie lepiej coś bliżej dworców
![]() osoby zainteresowane moimi pracami zapraszam po informacje na mój profil ![]() albo przez wiadomość prywatną |
amor (offline) |
Post #28 14-08-2010 - 16:41:24 |
Siemianowice Sl. |
Ja przeciez tylko zaproponowałam, nic nie narzucam-napisalam wyraznie ,ze mnie obojetnie. Myslalam o Keli bo Silesia to pkt latwy do odszukania. Moze byc spotkanie przed dworcem, na dworcu , ale z ktorej strony i o ktorej - zaproponujcie!
|