Spotkanie w Katowicach?
Betii (offline) |
Post #8 12-08-2010 - 23:36:58 |
Tychy |
Jestem chętna.W czwartek mi też by pasowało,ale dopołudnia,popołudniu nie dam rady,bo ide z tatą do lekarza
Życie jest piękne.Szczęśliwa i zadowolona z życia i oby tak było dalej. Mam jedno maleńkie marzenie i myśle,że za niedługo się spełni. "Śpieszmy się kochać ludzi,tak szybko odchodzą" Ks.Jan Twardowski. Moja Kochana Mamusia (*)(*)(*) 03.06.2017 |
joanna_w29 (offline) |
Post #12 13-08-2010 - 09:44:45 |
Szczyrk |
Ja też bym przyjechała
chętnie spotkam Was na żywo osoby zainteresowane moimi pracami zapraszam po informacje na mój profil albo przez wiadomość prywatną |
Becia (offline) |
Post #20 13-08-2010 - 16:46:41 |
Siemianowice Śląskie |
Amorku
jeśli spotkanie byłoby w godzinach południowych, to nie wiem, czy uda mi się załatwić urlop ...Silesia, super miejsce "Życie nie po to jest, by się spieszyć. Życie jest po to, by się życiem cieszyć." Zmieniany 1 raz(y). Ostatnia zmiana 13-08-2010 - 16:47:57 przez Becia. |
Betii (offline) |
Post #22 13-08-2010 - 18:29:57 |
Tychy |
Mi pasuje i dzień i godzina,a Ty Becia załatwiaj sobie urlopik,żebyś z nami mogła być.
Życie jest piękne.Szczęśliwa i zadowolona z życia i oby tak było dalej. Mam jedno maleńkie marzenie i myśle,że za niedługo się spełni. "Śpieszmy się kochać ludzi,tak szybko odchodzą" Ks.Jan Twardowski. Moja Kochana Mamusia (*)(*)(*) 03.06.2017 |
mag_dag (offline) |
Post #23 13-08-2010 - 23:33:25 |
Sosnowiec |
Roma, co Ty z tą Silesią?
jak dziewczyny ze Szczyrku czy Cieszyna się tam dostaną? nie możemy się spotkać w centrum? przy dworcu PKP znajdziemy na pewno jakąś knajpkę godzina mi obojętna Gdyby mi coś przyszło do głowy, niech zaczeka. (Dominik Opolski) -----><----- ---------------------------------------------------------- |
joanna_w29 (offline) |
Post #24 13-08-2010 - 23:42:20 |
Szczyrk |
ojjj Magdo... zapomniałaś że studiowałam w Katowicach damy rade i dotrzeć do Silesii (tramwajem albo z buta )
serenio służę za przewodnika osoby zainteresowane moimi pracami zapraszam po informacje na mój profil albo przez wiadomość prywatną |
mag_dag (offline) |
Post #25 13-08-2010 - 23:55:42 |
Sosnowiec |
no mam sklerozę, prawda to, ale se też pomyślałam o czasie co będzie go trza kraść na wyjście wcześniejsze ze spotkania coby dotrzeć na te PKP czy PKSy
o sobie też pomyślałam, bo będę jechać autobusem z Piotra Skargi a Roma autem, to jej wsio ryba Gdyby mi coś przyszło do głowy, niech zaczeka. (Dominik Opolski) -----><----- ---------------------------------------------------------- |
joanna_w29 (offline) |
Post #27 14-08-2010 - 12:51:33 |
Szczyrk |
mag racja z tym dojazdem, może faktycznie lepiej coś bliżej dworców
osoby zainteresowane moimi pracami zapraszam po informacje na mój profil albo przez wiadomość prywatną |
amor (offline) |
Post #28 14-08-2010 - 16:41:24 |
Siemianowice Sl. |
Ja przeciez tylko zaproponowałam, nic nie narzucam-napisalam wyraznie ,ze mnie obojetnie. Myslalam o Keli bo Silesia to pkt latwy do odszukania. Moze byc spotkanie przed dworcem, na dworcu , ale z ktorej strony i o ktorej - zaproponujcie!
|