Spotkanie w Katowicach?
joanna_w29 (offline) |
Post #3 23-05-2011 - 21:48:38 |
Szczyrk |
3 czerwca koło 15-16 ???
mi pasuje osoby zainteresowane moimi pracami zapraszam po informacje na mój profil albo przez wiadomość prywatną |
joanna_w29 (offline) |
Post #6 23-05-2011 - 22:46:27 |
Szczyrk |
mi 2 czerwca odpowiada
osoby zainteresowane moimi pracami zapraszam po informacje na mój profil albo przez wiadomość prywatną |
joanna_w29 (offline) |
Post #15 26-05-2011 - 16:37:47 |
Szczyrk |
Mariela w Katowicach zazwyczaj spotkanie było w Restauracji Tatiana, niedaleko dworca
jaką godzinę ustalamy ??? osoby zainteresowane moimi pracami zapraszam po informacje na mój profil albo przez wiadomość prywatną Zmieniany 1 raz(y). Ostatnia zmiana 26-05-2011 - 16:39:48 przez joanna_w29. |
joanna_w29 (offline) |
Post #17 27-05-2011 - 09:09:23 |
Szczyrk |
hahhaaaa, jak napisałam "w Katowicach" tez stwierdzilam ze to oczywiste ale zostawiłam
jeżeli chodzi o lokal to chyba jeszcze do ustalenia a kto w ogóle będzie??? Mag, Becia, Magda, Mariela, Metka,ja, kto jeszcze??? osoby zainteresowane moimi pracami zapraszam po informacje na mój profil albo przez wiadomość prywatną |
mag_dag (offline) |
Post #18 27-05-2011 - 10:32:08 |
Sosnowiec |
napisałam do Dorotki, justyny81 i marooon - może się skuszą
Magdo, a co z Bożką? ta knajpka w której się ostatnio spotkałyśmy jest fajna, Bacia chyba zamawiała stolik myślę, że może koło 15.00 się spotkajmy?? P.S. Danusiu, następnym razem na bank będziesz, teraz musisz uważać na stopę, a my zwołujemy spotkanie, by metkę przedoperacyjnie_uzbroić_w_optymizm Gdyby mi coś przyszło do głowy, niech zaczeka. (Dominik Opolski) -----><----- ---------------------------------------------------------- |
maroon (offline) |
Post #21 30-05-2011 - 10:15:09 |
katowice |
ja chetnie dziewczyny ale dopiero mogę być po 17 bo pracuję a co do knajpki moge poszukać ale chcemy coś zjeść czy raczej spokojnie pogadać ?
a co Wy na to [www.dobrakarma.com] Zmieniany 1 raz(y). Ostatnia zmiana 30-05-2011 - 10:16:20 przez maroon. |
Becia (offline) |
Post #22 30-05-2011 - 11:02:06 |
Siemianowice Śląskie |
marron, chcemy spokojnie pogadać przy kawce i ciastku albo lodach ... dziewczyny, które przyjeżdżają prosto z pracy czasem jedzą coś konkretniejszego
tak sobie myślę, że przy takiej pogodzie to lepiej posiedzieć na powietrzu ... nie wiem, czy jest taka możliwość w tym miejscu, które podawała maroon kilka metrów od "Tatiany", w której spotykałyśmy się ostatnio, na ul. Dyrekcyjnej są wystawiane stoliki i można spokojnie posiedzieć, wypić i zjeść coś słodkiego co Wy na to? "Życie nie po to jest, by się spieszyć. Życie jest po to, by się życiem cieszyć." Zmieniany 1 raz(y). Ostatnia zmiana 30-05-2011 - 11:09:02 przez Becia. |
joanna_w29 (offline) |
Post #24 30-05-2011 - 11:15:37 |
Szczyrk |
ja będę wcześniej, bo chciałabym jeszcze skoczyć do IKEI po ramki
jeżeli chodzi o miejsce spotkania to dla mnie najwazniejsze żeby było w miarę blisko dworca, zebym nie musiała się stresowac powrotem :-) osoby zainteresowane moimi pracami zapraszam po informacje na mój profil albo przez wiadomość prywatną |
joanna_w29 (offline) |
Post #27 30-05-2011 - 16:59:21 |
Szczyrk |
ja przyjadę pociągiem, ale wcześniej
muszę być w okolicach dworca przed 15 bo mam zaświadczenie do odebrania z byłej pracy Metko myślę ze nie będzie problemu żebyśmy podeszły po Ciebie osoby zainteresowane moimi pracami zapraszam po informacje na mój profil albo przez wiadomość prywatną |
mariela (offline) |
Post #30 31-05-2011 - 20:51:10 |
Jastrzębie-Zdrój |
Ja nie wiem czy będę, jak już to zdecyduję w ostatniej chwili, bardzo bym chciała się z Wami zobaczyć, ale przyplątało mi się chyba zapalenie żył, jutro mam wizytę u lekarza. Jak mi się uda nad tym zapanować, to dotrę na spotkanie, na razie kuleję i nici z jazdy Podajcie miejsce żebym wiedziała co i jak? , Ja knajpki nie zaproponuję, wypadłam już z obiegu co i gdzie
w Katowicach. |