Spotkanie w Katowicach?
mag_dag (offline) |
Post #1 31-05-2011 - 21:42:04 |
Sosnowiec |
Beciu, no ja się pogubiłam ciut, chyba 16.00 najlepsza i ta Dyrekcyjna też może być
na Wawelskiej (bliżej dworca - patrz w google mapy) też są stoliki na zewnątrz, ale coś zapowiadają burze na czwartek, bleeee kłopot jest z dworcem, bo chyba nie da się wyjść z pociągu tak prosto "pod zegar" - czyli na stronę centrum metko, o której Ciebie trzeba odebrać z dworca? Joanno, odbierzesz metkę? ustalmy gdzie się o tej 16.00 spotkamy, albo spotkajmy się o godzinie zależnej od pociągu metki na przykład przed schodami na dworzec (od strony zegara czy centrum, jak kto woli) - a spóźnialskim będziemy meldować tel gdzie siedzimy - numer telefonu podam zainteresowanym na priv Gdyby mi coś przyszło do głowy, niech zaczeka. (Dominik Opolski) -----><----- ---------------------------------------------------------- |
joanna_w29 (offline) |
Post #2 31-05-2011 - 22:39:11 |
Szczyrk |
Metka, odbiorę Cię, wiesz jak masz pociąg ??? a ta "Dobra Karma" co Maroon proponowała ??? na stronie wyglada ciekawie osoby zainteresowane moimi pracami zapraszam po informacje na mój profil albo przez wiadomość prywatną Zmieniany 1 raz(y). Ostatnia zmiana 31-05-2011 - 22:42:37 przez joanna_w29. |
mag_dag (offline) |
Post #3 31-05-2011 - 22:49:28 |
Sosnowiec |
Joasiu, czy to nie aby Ty chciałaś blisko dworca? hę?
dla mnie może być i "dobra karma", po drodze do niej jest jeszcze "złoty osioł" - z żarciem zbez_mięska, mniam dużo nas nie jest, umówmy się kajsik i gdzieś się zawsze podziejemy Gdyby mi coś przyszło do głowy, niech zaczeka. (Dominik Opolski) -----><----- ---------------------------------------------------------- |
joanna_w29 (offline) |
Post #5 31-05-2011 - 22:58:21 |
Szczyrk |
a ta Karma nie jest blisko dworca ???
ja w te mapy kiepska jestem a kto jak przyjezdża ??? ja sie umawiam z Justyną - studentką pedagogiki na wywiad wcześniej /taka jestem ważna / potem odbiorę Metkę na PKPie, więc może PKP a dalej pójdziemy razem ??? osoby zainteresowane moimi pracami zapraszam po informacje na mój profil albo przez wiadomość prywatną |
mag_dag (offline) |
Post #7 01-06-2011 - 11:14:45 |
Sosnowiec |
czyli metka jest na dworcu o 15.46 więc od 15.50 do 16.00 zbieramy się przed schodami na dworzec na ulicy 3 Maja - nie wiem czy one nie są zamknięte, bo główne wejście na dworzec raczej jest nieczynne metko, wysiadając z pociągu i błądząc po remontowanym dworcu kieruj się na ulicę 3 Maja - a nie na plac Andrzeja (powinny być strzałki), bo wyjdziesz po przeciwnej stronie maroon, dostaniesz na nas namiary jak przysiądziemy gdzieś Gdyby mi coś przyszło do głowy, niech zaczeka. (Dominik Opolski) -----><----- ---------------------------------------------------------- |
Becia (offline) |
Post #8 01-06-2011 - 11:15:37 |
Siemianowice Śląskie |
możemy spotkać się vis a vis zegara, którego nie ma , u wejścia ul. Stawowej przy perfumerii Sephora, ok. godz. 16ej, potem mamy w tym samym kierunku Wawelską i trochę dalej Dyrekcyjną, a między tymi ulicami Tatianę (w razie niepogody), Złoty Osioł na Mariackiej też niedaleko
"Życie nie po to jest, by się spieszyć. Życie jest po to, by się życiem cieszyć." |
mag_dag (offline) |
Post #15 01-06-2011 - 19:57:13 |
Sosnowiec |
Amorku, jutro o 16.00
metko, ale wszystko z placu Andrzeja daleko - doczłapiecie z joanną na drugą stronę, pliss - ja na przykład nie dobiegnę z mojego autobusu na plac A na 16.00 Gdyby mi coś przyszło do głowy, niech zaczeka. (Dominik Opolski) -----><----- ---------------------------------------------------------- |
maroon (offline) |
Post #18 01-06-2011 - 20:32:58 |
katowice |
no nie wiem czy tak łatwo bedzie Wam przejśc na drugą stronę - to kawałek drogi. Z placu Andrzeja trzeba będzie przejść na Kościuszki potem koło kina Rialto i zapytać jak dojśc do Stawowej, albo z Placu Andrzeja Mikołowską pod wiaduktem
z drugiej strony nie ma fajnej knajpy od strony placu Andrzeja, większość jest po drugiej stronie dworca, więc trzeba będzie tam dojść, zobaczcie sobie na mapie mniej więcej jak to wygląda. |
mag_dag (offline) |
Post #22 01-06-2011 - 21:02:45 |
Sosnowiec |
godzina 16.00 - i poczekamy na dobiegającą metkę do skutku Gdyby mi coś przyszło do głowy, niech zaczeka. (Dominik Opolski) -----><----- ---------------------------------------------------------- |
Becia (offline) |
Post #28 01-06-2011 - 21:35:55 |
Siemianowice Śląskie |
wychodzi mi na to, że jak dziewczyny z dworca pójdą koło Rialta, to po drodze mają dom handlowy "Zenit", może tam się spotkamy , zwłaszcza, że to obok Tatiany
chyba jeszcze nie pisałam, że ma też przyjechać Blancia z Tarnowskich Gór "Życie nie po to jest, by się spieszyć. Życie jest po to, by się życiem cieszyć." Zmieniany 1 raz(y). Ostatnia zmiana 01-06-2011 - 21:38:49 przez Becia. |