Spotkanie w Katowicach?
ToJa (offline) |
Post #1 01-09-2011 - 22:31:24 |
|
może i są
ale jak się wchodzi w ten link to wyskakuje nie znaleziono takiej strony dokładnie piesze tak Nie znaleziono strony o podanym adresie. Przepraszamy. Strona, której szukasz nie została odnaleziona. Sprawdź poprawność wpisanego adresu lub przejdź na stronę główną naszego serwisu. Zmieniany 2 raz(y). Ostatnia zmiana 01-09-2011 - 22:41:01 przez ToJa. |
mag_dag (offline) |
Post #2 01-09-2011 - 22:40:52 |
Sosnowiec |
a tak?: [amazonki.net]
albo wejdź w profil Amazonki.net galerie użytkownika spotkania śląskie Gdyby mi coś przyszło do głowy, niech zaczeka. (Dominik Opolski) -----><----- ---------------------------------------------------------- |
Betii (offline) |
Post #5 08-01-2012 - 00:34:39 |
Tychy |
Witajcie dziewczyny. Jako,że nastał nowy rok,mam propozycje,może by się spotkać w przyszłym tygodniu np. 09,10,12 lub 13 stycznia 2012 na kawusie i ciachoCo Wy na to?
Życie jest piękne.Szczęśliwa i zadowolona z życia i oby tak było dalej. Mam jedno maleńkie marzenie i myśle,że za niedługo się spełni. "Śpieszmy się kochać ludzi,tak szybko odchodzą" Ks.Jan Twardowski. Moja Kochana Mamusia (*)(*)(*) 03.06.2017 |
Vanda (offline) |
Post #10 16-02-2012 - 09:05:04 |
|
Witajcie dziewczyny 22 lutego w Katowicach w Bibliotece Śląskiej będzie Éric-Emmanuel Schmitt. Jest to mój ulubiony pisarz, więc postanowiłam zaszaleć i pojechać na to spotkanie, odwiedzając przy okazji rodzinkę męża. Może ktoś z Was również się tam wybiera?
Człowiek walczy by przetrwać, a nie po to, by się poddać. (P. Coelho) |
joanna_w29 (offline) |
Post #11 22-02-2012 - 20:17:15 |
Szczyrk |
no i jak z tym spotkaniem ???
wyzdrowiane ??? poodrabiane ??? moze jakiś dzień w następnym tygodniu ??? osoby zainteresowane moimi pracami zapraszam po informacje na mój profil albo przez wiadomość prywatną |
Becia (offline) |
Post #12 05-03-2012 - 20:06:14 |
Siemianowice Śląskie |
8 marca się zbliża... o ile mnie pamięć nie myli, to w tych dniach urządzałyśmy spotkanie... czy w tym roku tradycji nie stanie się zadość
a przy okazji naszego umawiania pozostałe dziewczyny będą miały okazję trochę się pośmiać -------- chyba jednak pamięć mnie zawodzi, bo przejrzałam poprzednie strony i okazało się, że w marcu przez ostatnie 2 lata nie było spotkania ... ale na pogaduszki w dobrym towarzystwie chyba każdy termin dobry "Życie nie po to jest, by się spieszyć. Życie jest po to, by się życiem cieszyć." Zmieniany 1 raz(y). Ostatnia zmiana 05-03-2012 - 20:12:48 przez Becia. |
Becia (offline) |
Post #16 05-03-2012 - 20:52:20 |
Siemianowice Śląskie |
...i więcej czasu na śmiech będzie Ala pewnie już się przygotowuje do śledzenia tego wątku "Życie nie po to jest, by się spieszyć. Życie jest po to, by się życiem cieszyć." |
joanna_w29 (offline) |
Post #21 08-03-2012 - 20:36:34 |
Szczyrk |
mi 27 też pasuje
czyli do zobaczenia osoby zainteresowane moimi pracami zapraszam po informacje na mój profil albo przez wiadomość prywatną |
joanna_w29 (offline) |
Post #24 23-04-2012 - 20:14:33 |
Szczyrk |
mi poza piątkiem odpowiada kazdy dzień i bardzo chętnie się z Wami spotkam
mam nadzieję że w końcu coś ustalimy osoby zainteresowane moimi pracami zapraszam po informacje na mój profil albo przez wiadomość prywatną |
mag_dag (offline) |
Post #25 23-04-2012 - 23:04:23 |
Sosnowiec |
dziewczynki, ja mogę w czwartek czyli pojutrze.... a potem długo_długo nic!
bo najpierw do lasu na długi weekend, a po nim malowanie w dwa dni - a 11 maja wyjeżdżam na turne po Polsce i wracam chyba dopiero 27 maja... więc czwartek 26 kwietnia 16.00 Tatiana? Gdyby mi coś przyszło do głowy, niech zaczeka. (Dominik Opolski) -----><----- ---------------------------------------------------------- |
Becia (offline) |
Post #26 24-04-2012 - 11:01:43 |
Siemianowice Śląskie |
mnie pasuje , myślę, że do czwartku się wykuruję
Amorek, możesz w czwartek? a reszta dziewczyn? Zabrze - Beti1968, Tychy - Betii, Gliwice - Metka, Helena, Danusia (nie wiem, czy jeszcze wyjechana ) Jastrzębie, Sosnowiec, Katowice?... nie będę wymieniać wszystkich miast regionu ... tyle na forum jest nowych dziewczyn z naszej okolicy... "Życie nie po to jest, by się spieszyć. Życie jest po to, by się życiem cieszyć." |
amor (offline) |
Post #28 24-04-2012 - 19:40:00 |
Siemianowice Sl. |
Nie chce wam tu znow zamieszac ,ale niestety nie dam rade bo jestem zaproszona przez znajomych na spotkanie -urodziny! Jeszcze nie wiem gdzie, jakby było gdzies blisko to moge wpasc na chwilkę ,ale watpię! Jutro rano na pogrzeb, po poludniu neurolg. Piątek tai,chi, umowiona z siostrą i po poludniu znajomimi. W sobotę wielkie podwojne urodziny - 50! W niedziele odpoczynek i skoro świt w poniedziałek wyjazd w kierunku Świnoujscia na 5 dni! Ktos od nas tam nie mieszka? No i same widzicie! Za to zaszokowała mnie Mag !!! czyzbym miała sama jechac do Ciecha? Liczyłam na scrable!
|
Betii (offline) |
Post #29 24-04-2012 - 19:52:04 |
Tychy |
Ja niestety nie dam rady Nie najlepiej się czuje, ostatnio coś się ze ,mną dzieje Może następnym razem uda mi się z Wami spotkać
Życie jest piękne.Szczęśliwa i zadowolona z życia i oby tak było dalej. Mam jedno maleńkie marzenie i myśle,że za niedługo się spełni. "Śpieszmy się kochać ludzi,tak szybko odchodzą" Ks.Jan Twardowski. Moja Kochana Mamusia (*)(*)(*) 03.06.2017 |
danuta (offline) |
Post #30 24-04-2012 - 19:56:17 |
Pszczyna |
dzisiaj nad ranem wróciłam, ale w czasie mojego urlopu mama miała udar mózgu - musze włączyć się w opiekę nad rodzicami, bo najmłodsza siostra musiała radzić sobie przez tydzień - kolej na mnie i starszą siostrę (byłyśmy razem na wyjeździe),
sabat też odwołuję, bo nie dość, że mąż idzie pod nóż 9-go maja, to z rodzicami sytuacja zdecydowanie sie pogorszyła . Jeżeli spotkacie się, a ja w czwartek nie będę "dyżurowala" przy rodzicach, czyli będę w pracy w K-cach to wpadnę choć na pół godz. |