Spotkanie w Katowicach?
joanna_w29 (offline) |
Post #8 11-06-2012 - 01:13:24 |
Szczyrk |
ja tez bede
osoby zainteresowane moimi pracami zapraszam po informacje na mój profil albo przez wiadomość prywatną |
mag_dag (offline) |
Post #10 11-06-2012 - 11:44:32 |
Sosnowiec |
Beciu, skoro wszystkie wiemy, gdzie jest Natasza_Tamara czy jak jej tam, to może na miejscu się spotkamy?
jeśli nie wiemy - to piszcie może jolek34 do nas dołączy, dziś się widzimy w Klubie justynko81, a Ty? pojedziesz z nami? startujemy z Gospodarczej Gdyby mi coś przyszło do głowy, niech zaczeka. (Dominik Opolski) -----><----- ---------------------------------------------------------- |
joanna_w29 (offline) |
Post #11 11-06-2012 - 11:59:55 |
Szczyrk |
a ja mam problem
jutro przyjezdżają do nas na jakis czas babcia i brat mojego Kuby, właśnie jutro po południu gadałam z mamą w sobotę i zdeklarowałam sie że będę... zapomniałam o naszym spotkaniu nie wiem jak to rozwiazać... mąż mój w delegacji, nie mogę kazać ich przywieźć do pustego mieszkania jak nie urok... edit: mama mówi że mam na nich nie czekać / mogą zostać sami tak ze bedę - przyjadę i przyjde prosto do Tatiany osoby zainteresowane moimi pracami zapraszam po informacje na mój profil albo przez wiadomość prywatną Zmieniany 1 raz(y). Ostatnia zmiana 11-06-2012 - 12:10:38 przez joanna_w29. |
amor (offline) |
Post #12 11-06-2012 - 19:44:39 |
Siemianowice Sl. |
A ja niestety muszę przeprosic ,ale nie dam rady-fizycznie! Mam remont i dzis juz padam na pysk. Byc może poweselne zmęczenie też jeszcze daje się we znaki. JUtro wielki etap malowania-sprzatania. Nie dam rady.Przykro mi bo bardzo chciałam się wyrwać. Trudno ,moze jeszcze latem zorganizujemy spotkanko !! Bawcie się dobrze! Pozdrawiam
|
Marlena marlx (offline) |
Post #13 11-06-2012 - 20:50:16 |
Sosnowiec |
|
Helena (offline) |
Post #14 11-06-2012 - 21:05:37 |
|
Dziewczyny, bardzo żałuję, ale jutro mnie nie będzie.
Nic nie pisałam wczesniej, bo myślałam, że jednak uda mi się z Wami spotkać. Mam nadzieję, że następnym razem dotrę do Was. Życzę miłych pogaduszek. Z chwilą gdy decydujesz się stawić czoło problemom, przekonujesz się, że możesz więcej, niż ci się zdawało. Paulo Coelho |
Becia (offline) |
Post #15 11-06-2012 - 22:01:56 |
Siemianowice Śląskie |
Mag, masz rację możemy spotkać się na miejscu jutro będę miała blisko, bo rano jadę na szkolenie do Katowic na Mickiewicza "Życie nie po to jest, by się spieszyć. Życie jest po to, by się życiem cieszyć." Zmieniany 1 raz(y). Ostatnia zmiana 11-06-2012 - 22:05:07 przez Becia. |
joanna_w29 (offline) |
Post #16 12-06-2012 - 08:34:19 |
Szczyrk |
Dziewczyny, czy któraś z was mogłaby wziąć laptopa na spotkanie ??
zostawiłam album ślubny u koleżanki, ale mam jeszcze płytkę ze zdjęciami :-) ja będę tramwajem, chciałabym wcześniej podejść jeszcze do Biblioteki Śląskiej, więc będę miała trochę ksiażek, no a mój laptop do najlżejszych nie należy ;-) zerknę tu jeszcze przed wyjazdem osoby zainteresowane moimi pracami zapraszam po informacje na mój profil albo przez wiadomość prywatną Zmieniany 1 raz(y). Ostatnia zmiana 12-06-2012 - 08:35:03 przez joanna_w29. |
joanna_w29 (offline) |
Post #18 12-06-2012 - 14:44:44 |
Szczyrk |
Super :-)
osoby zainteresowane moimi pracami zapraszam po informacje na mój profil albo przez wiadomość prywatną |
Marlena marlx (offline) |
Post #20 12-06-2012 - 21:23:25 |
Sosnowiec |
Ja też dziękuję za miłe spotkanie. Było superrrrrr . Miło było pozanać nowe dziewczyny. Pośmiałyśmy się , pogadałyśmy , pojadłam . Naprawdę zrelaksowałam się i pozytywnie naładowałam . Już nie mogę się doczekać następnego naszego spotkania
Zmieniany 1 raz(y). Ostatnia zmiana 12-06-2012 - 21:26:02 przez Marlena marlx. |
joanna_w29 (offline) |
Post #21 12-06-2012 - 21:30:47 |
Szczyrk |
ja tez jestem już w domku
Babcia z Wojtkiem rozgościli się, teraz sobie siedzą w drugim pokoju, oglądają mecz dziękuję bardzo za spotkanie, następnym razem w Patio osoby zainteresowane moimi pracami zapraszam po informacje na mój profil albo przez wiadomość prywatną |
Becia (offline) |
Post #22 12-06-2012 - 21:32:23 |
Siemianowice Śląskie |
Magdap, szkoda, że nie zostałaś dłużej (no ale dojazd na czas do domu, żeby kibicować naszym też ważny ), bo przeniosłyśmy się do innej, lepszej restauracji i tam już mamy zarezerwowane miejsca na następne spotkanie
było jak zwykle bardzo miło i wesoło Metka, zaskoczyła mnie długością swoich włosów, Marlena figurą modelki mimo dobrego apetytu (zazdroszczę ) "Życie nie po to jest, by się spieszyć. Życie jest po to, by się życiem cieszyć." |
danuta (offline) |
Post #23 12-06-2012 - 22:13:48 |
Pszczyna |
dziękuję dziewczyny za przemiłe spotkanie, cieszę się, że się zobaczyłyśmy i poznałam nową młodzież, na mecz zdążyłam,
łał jest 1:1 !!!!! był relaks, było wesoło, było prześmiewnie, do lodów i krokietów publicznie się nie przyznam , ale do wody gazowanej/niegazowanej przyznaję się bez bicia. Chyba w Tatianie kelnerom będę mówiła drukowanymi literami buziaki i do nastepnego razu.... |
mag_dag (offline) |
Post #24 12-06-2012 - 23:23:16 |
Sosnowiec |
nono danusiu, albo już tam nie pójdziem
dzięki kochane laseczki za spotkanko bardzo miło było Was znowu zobaczyć i wyściskać, posłuchać co u Was słychać, i bardzo było miło poznać nową_z_daleka_przyjechaną_magdęp i nie omieszkam się pochwalić, że swem sokolim okiem ją wyczaiłam od razu, choć profilowa fotka pokazuje ino jakiesik ślepia zamknięte i kawałek grzywki... no ale z laptokiem szła ulicą, więc "ani chybi ona" pomyślałam i się sprawdziło czekam na obiecaną relację od Was - fotki już metka nadsyła P.S. a nie mówiłam, że moja koszulka to dobry znak dla "naszych"? nie zbłaźnili się, dali super radę! trza będzie w sobotę też ją założyć Gdyby mi coś przyszło do głowy, niech zaczeka. (Dominik Opolski) -----><----- ---------------------------------------------------------- |
metka (offline) |
Post #25 12-06-2012 - 23:41:59 |
|
ja również wszystkim Wam bardzo dziękuję i całuję serdecznie, szczególnie te, z którymi się wycałować nie zdążyłam - Marlx i Jolik34, no i Danusia! Było super i czekam na jeszcze!!!! z inną obsługą, przy innym stoliku udekorowanym bożonarodzeniowo_wielkanocno_całorocznie... no i panie lepsze zdjęcia robią i wody nie mylą!
"Spieprzaj, dziadu!" (L.K.) |