Spotkanie w Katowicach?
mag_dag (offline) |
Post #1 17-06-2012 - 20:29:46 |
Sosnowiec |
oj amorku, amorku - są tam, gdzie tekst o naszym spotkaniu - patrz strona główna,
wejdź w artykuł i kliknij na "więcej" nad fotką Gdyby mi coś przyszło do głowy, niech zaczeka. (Dominik Opolski) -----><----- ---------------------------------------------------------- Zmieniany 1 raz(y). Ostatnia zmiana 17-06-2012 - 20:30:14 przez mag_dag. |
Becia (offline) |
Post #2 17-06-2012 - 20:30:30 |
Siemianowice Śląskie |
tutaj:
[amazonki.net] i jeszcze tu: [amazonki.net] "Życie nie po to jest, by się spieszyć. Życie jest po to, by się życiem cieszyć." |
amor (offline) |
Post #4 19-06-2012 - 21:15:18 |
Siemianowice Sl. |
Beciu dzięki za podpowiedz! Czytałam ,oglądałam ,pozazdrosciłam!Piękne, radosne, wspaniałe! ( buuuuuuuuuuuuuuuu nawet nikt nie zauważył ,ze mnie nie było tym razem...)Cóż ,życie toczy się dalej....
Ciekawa jestem ,ktorą to knajpkę macie na mysli przy okazji kolejnego spotkania! |
Becia (offline) |
Post #6 21-07-2012 - 11:04:33 |
Siemianowice Śląskie |
ja jak zwykle jestem za
na początku sierpnia będę jeszcze na miejscu, od 13ego mam urlop, tylko nie wiem, czy inne dziewczyny nie będą wakacyjno_urlopowo wyjechane jolek34 proponowała spotkania co miesiąc, więc może się odezwie, Mag podróżuje od maja, więc może zrobi sobie przerwę a inne Dziewczyny: weteranki i świeżynki zastanawiam się gdzie podziewają się Beti1968 i Betii z Zabrza i Tychów "Życie nie po to jest, by się spieszyć. Życie jest po to, by się życiem cieszyć." |
amor (offline) |
Post #9 22-07-2012 - 22:25:25 |
Siemianowice Sl. |
Moze byc 2 sierpien, to czwartek! Ktoras kiedys narzekała ,ze nie może w dni powszednie! Moze niedziela 5 sierpnia? Ja jestem za Tatianą ,ale wam cos ostatnio przeszkadzało. Jesli tam wam nie odpowiada rzuccie pomysłem! Dziewczyny ze Śląska! Halllo!!!!!
|
joanna_w29 (offline) |
Post #10 22-07-2012 - 23:30:17 |
Szczyrk |
ja od 1 do 12 sierpnia jestem wyjechana
inny termin jak najbardziej :-) osoby zainteresowane moimi pracami zapraszam po informacje na mój profil albo przez wiadomość prywatną |
Becia (offline) |
Post #12 23-07-2012 - 17:23:29 |
Siemianowice Śląskie |
ostatnio tu nam się podobało: [www.restauracjapatio.pl] ja mam jeszcze inny pomysł, ale to już powiem jak się ekipa zbierze mnie na razie pasuje i 31. lipca, i 2. sierpnia "Życie nie po to jest, by się spieszyć. Życie jest po to, by się życiem cieszyć." |
joanna_w29 (offline) |
Post #13 23-07-2012 - 17:58:19 |
Szczyrk |
ja 31 bede juz w ferworze pakowania, więć, niestety, nie bierzcie mnie pod uwagę
osoby zainteresowane moimi pracami zapraszam po informacje na mój profil albo przez wiadomość prywatną |
metka (offline) |
Post #21 30-07-2012 - 22:01:14 |
|
Jeżeli ja mam decydować, to poproszę 2., w czwartek. I absolutnie NIE w Tatianie. Zamówić miejsce w Patio? Na ile osób? Czy odkryje się tajemniczy pomysł Beci?
"Spieprzaj, dziadu!" (L.K.) |
Betii (offline) |
Post #23 30-07-2012 - 23:24:09 |
Tychy |
I ja się melduje, że jestem. Pasuje mi czwartek 2 sierpnia godziny wczesnopopołudniowe gdzieś około 15.Danusiu, może byś mnie zabrała po drodze na Katowice? Dziewczyny jakby co to podaje swój numer telefonu 608478419.
Życie jest piękne.Szczęśliwa i zadowolona z życia i oby tak było dalej. Mam jedno maleńkie marzenie i myśle,że za niedługo się spełni. "Śpieszmy się kochać ludzi,tak szybko odchodzą" Ks.Jan Twardowski. Moja Kochana Mamusia (*)(*)(*) 03.06.2017 |
Becia (offline) |
Post #25 31-07-2012 - 11:12:04 |
Siemianowice Śląskie |
Patio jest na Stawowej 3, od Mickiewicza zaraz na początku, po prawej stronie
nie wiem, czy to dobry pomysł ... chciałam na spotkanie zaproponować fajną restaurację u nas w Siemianowicach, w parku, miejsca i w środku, i na tarasie ... ale chyba byłoby to dla Was kłopotliwe, bo niektóre muszą dojechać najpierw do Katowic (mag na ten przykład ma bezpośredni bus z Sosnowca - 91 ) jak wolicie w Katowicach, to zostaje na pewno Patio "Życie nie po to jest, by się spieszyć. Życie jest po to, by się życiem cieszyć." |
Betii (offline) |
Post #27 01-08-2012 - 10:20:31 |
Tychy |
Hello dziewczyny, co z naszym jutrzejszym spotkaniem? Podawać konkretną godzine i miejsce spotkania. Kto będzie?
1. Betii Życie jest piękne.Szczęśliwa i zadowolona z życia i oby tak było dalej. Mam jedno maleńkie marzenie i myśle,że za niedługo się spełni. "Śpieszmy się kochać ludzi,tak szybko odchodzą" Ks.Jan Twardowski. Moja Kochana Mamusia (*)(*)(*) 03.06.2017 |
Becia (offline) |
Post #30 01-08-2012 - 18:41:37 |
Siemianowice Śląskie |
1. Betii
2. mag 3. amor 4. danuta 5. metka 6. becia 7. beti1968 ? 8. magdap ??? i co zostaje to Patio w Katowicach, bo nikt nie wypowiedział się na temat mojej propozycji... jeśli Patio, to ja bedę ok. 16ej "Życie nie po to jest, by się spieszyć. Życie jest po to, by się życiem cieszyć." |