Spotkanie w Katowicach?
Becia (offline) |
Post #2 01-08-2012 - 18:58:15 |
Siemianowice Śląskie |
[www.restauracjapatio.pl] "Życie nie po to jest, by się spieszyć. Życie jest po to, by się życiem cieszyć." |
Betii (offline) |
Post #7 01-08-2012 - 22:39:42 |
Tychy |
Coś nas mało będzie na tym spotkaniu coś około 7 osób, no cheba, że przełożymy na inny termin, coby innym pasowało i było nas więcej? Niech się inne dziewczyny wypowiedzą na ten temat. Jakby co to ja moge być jutro na 15.
Życie jest piękne.Szczęśliwa i zadowolona z życia i oby tak było dalej. Mam jedno maleńkie marzenie i myśle,że za niedługo się spełni. "Śpieszmy się kochać ludzi,tak szybko odchodzą" Ks.Jan Twardowski. Moja Kochana Mamusia (*)(*)(*) 03.06.2017 |
Becia (offline) |
Post #8 01-08-2012 - 23:04:07 |
Siemianowice Śląskie |
a może usiądziemy na zewnątrz , szkoda takiej ładnej pogody na siedzienie w pomieszczeniu "Życie nie po to jest, by się spieszyć. Życie jest po to, by się życiem cieszyć." Zmieniany 1 raz(y). Ostatnia zmiana 01-08-2012 - 23:08:58 przez Becia. |
Becia (offline) |
Post #12 02-08-2012 - 22:06:15 |
Siemianowice Śląskie |
tak, spotkania w małym gronie też mają swoje zalety , np. nie tworzą się grupy dyskusyjne
bardzo dziękuję za miłe spotkanie , a zwłaszcza za przybycie długo nie widzianej, kwitnącej, ślicznej, opalonej beti1968 ----------- ooo... widzę, że jednocześnie pisałyśmy "Życie nie po to jest, by się spieszyć. Życie jest po to, by się życiem cieszyć." Zmieniany 1 raz(y). Ostatnia zmiana 02-08-2012 - 22:07:50 przez Becia. |
Betii (offline) |
Post #13 03-08-2012 - 18:06:14 |
Tychy |
Przepraszam, że mnie nie było na spotkaniu, bo bardzo chciałam się z Wami spotkać , ale plany mi się pokrzyżowały, miałam tate w szpitalu, byłam troche zabiegana i plany legły w gruzach Myśle, że będzie jeszcze okazja na spotkanie, kawe i pogaduchy.
Życie jest piękne.Szczęśliwa i zadowolona z życia i oby tak było dalej. Mam jedno maleńkie marzenie i myśle,że za niedługo się spełni. "Śpieszmy się kochać ludzi,tak szybko odchodzą" Ks.Jan Twardowski. Moja Kochana Mamusia (*)(*)(*) 03.06.2017 |
mag_dag (offline) |
Post #14 07-08-2012 - 11:19:06 |
Sosnowiec |
Betii, szkoda - mam nadzieję, że następnym razem się uda
amorku, Beciu, beti - dziękuję za spotkanie i zapraszam do obejrzenia fotki ze spotkania - lepiej późno niż wcale (patrz: moja galeria) Gdyby mi coś przyszło do głowy, niech zaczeka. (Dominik Opolski) -----><----- ---------------------------------------------------------- |
Becia (offline) |
Post #16 04-03-2013 - 19:19:39 |
Siemianowice Śląskie |
czy nie czas już na spotkanie w Katowicach
jak zaczniemy się teraz umawiać, to może w okolicach czerwca ustalimy dogodny termin (trochę śmiechu na forum się przyda ) "Życie nie po to jest, by się spieszyć. Życie jest po to, by się życiem cieszyć." |
anulka (offline) |
Post #23 05-03-2013 - 18:01:30 |
siemianowice |
Mał0 ostatnio zaglądam ale tez jestem, chetna na spotkanko ostatnio juz nie dalo rady alenteraz jestem za.. jak co AMORKU gdzis powinnas miec moj tel daj mi znac .. ja nie mam teraz rwojego.. bo mam inny telefon i brakuje mi wielu numerow... teskno mioza WAMI |
Becia (offline) |
Post #25 05-03-2013 - 18:11:25 |
Siemianowice Śląskie |
no nareszcie się odezwałaś Anulka...
poczekamy na inne dziewczyny... nie będę wymieniać wszystkich nicków, bo byłoby za dużo pisania ... a ja coś leniwa ostatnio jestem chyba najwcześniej w kwietniu uda się zebrać grupę i ustalić termin Ala, będziesz miała co czytać to oczko w poście Magdy (przy słowie daleko) mnie intryguje "Życie nie po to jest, by się spieszyć. Życie jest po to, by się życiem cieszyć." Zmieniany 2 raz(y). Ostatnia zmiana 05-03-2013 - 18:16:00 przez Becia. |
amor (offline) |
Post #27 05-03-2013 - 19:15:03 |
Siemianowice Sl. |
Mnie tez bardziej kwiecien odpowiada, bo cos jestem "niewyraźna" i mam opryszczkę jak banię. I mam nadzieję ,ze tylko na tym się skonczy bo córa własnie wychodzi z półpasca! No, to chyba nie chcecie się ze mną teraz spotkac!
A ja w przyszła sobotę wyjezdzam na narty i muszę byc zdrowiutenka! Proponujcie datę ,moze 4 ? czy moze byc ta Kryształowa? Jak co to ustalajcie kiedy i gdzie ,ja się dostosuję! |