Spotkanie w Katowicach?
mag_dag (offline) |
Post #3 21-10-2010 - 09:33:27 |
Sosnowiec |
ja bym chciała uściślić
1 - wszystkie tośmy się jeszcze nie zameldowały tu - póki co amorek, joanna, danuta i ja 2 - jako ostatnie padały terminy po 6 listopada i w okolicy 26 października - pomyślmy nad nimi, bo 2 listopada to jednak (mimo że pracujący) jest dzień kiedy powinno się do grobów najbliższych pójść, bo to Zaduszki i ja akurat do swoich Rodziców wtedy zaglądam, a że mąż mój w pracy, bo w końcu ktoś pracować musi, to odbywa się to po godzinie 15.00 3 - wybierzmy termin na spokojnie i niech się wreszcie odezwie reszta babeczek Gdyby mi coś przyszło do głowy, niech zaczeka. (Dominik Opolski) -----><----- ---------------------------------------------------------- |
joanna_w29 (offline) |
Post #9 31-10-2010 - 07:43:17 |
Szczyrk |
ja mogę każdy dzień poza 6, 8 i miedzy 13 a 21
może wtorek 9 osoby zainteresowane moimi pracami zapraszam po informacje na mój profil albo przez wiadomość prywatną |
ToJa (offline) |
Post #13 01-11-2010 - 15:07:30 |
|
iiiii tam....dziewczynki.....widze, że nijak terminu nie możecie wybrać ...........
poczekajcie jeszcze trochę jestem w Wisle miedzy 23.11 a 6.12 ........to może cus w tym czasie zorganizujcie..... heheheh jak w 2009 r w marcu .... dojade do Katowic ..... Zmieniany 1 raz(y). Ostatnia zmiana 01-11-2010 - 15:08:00 przez ToJa. |
ToJa (offline) |
Post #14 08-11-2010 - 20:57:20 |
|
gapie sie i gapie w kalendarz i nijak mi do głowy zaden termin nie przychodzi.......
27 - 28 listopada Magda bedzie w Wisle...... więc ten termin w Katowicach odpada 4 grudnia to sie nie ma co pokazywac chyba?............ ślązoki świetują............. no to wypada, ze w tygodniu mozna by sie spotkac..... pasuje Wam w tygodniu............. czy Wy pracujace kobiety jesteście............. hm...pamietam ze betty1968 i marlox pracują............... hehehe a może byscie 27 lub 28 do Wisły wpadly, a moze na dwa dni....... noclegu jakiegos bym poszukała, moze cus bym znalazła? |
mag_dag (offline) |
Post #15 09-11-2010 - 00:09:07 |
Sosnowiec |
ja 27 jadę do Wawy do teatru i wracam dopiero 28
4 XII nie świętuję, więc jestem wolna poza tym Danusia jeszcze pracuje, ale chyba też jakoś do sanatorium miała jechać można się spotkać w tygodniu koło 16? albo zacząć wcześniej a pracusie dojdą kolo 16.00? jak Ty Tojka masz powrót do Wisły? a możesz wrócić następnego dnia, czy Cię wyrzucą wtedy? u mnie możesz nocować - mam wolny pokój Gdyby mi coś przyszło do głowy, niech zaczeka. (Dominik Opolski) -----><----- ---------------------------------------------------------- |
Becia (offline) |
Post #18 09-11-2010 - 15:39:21 |
Siemianowice Śląskie |
ja się też dostosuję... póki co na razie nie będę pracowała, ale pod koniec listopada zacznę już chyba opalanie, więc jak ustalicie wcześniejszą godzinę, to prosto z Gliwic przyjadę
"Życie nie po to jest, by się spieszyć. Życie jest po to, by się życiem cieszyć." |
joanna_w29 (offline) |
Post #19 09-11-2010 - 16:03:59 |
Szczyrk |
ja również
osoby zainteresowane moimi pracami zapraszam po informacje na mój profil albo przez wiadomość prywatną |
ToJa (offline) |
Post #20 09-11-2010 - 22:01:08 |
|
no to w tygodniu wedle 16.00 mogłoby byc...........
se obejrzałam rozkłady jazdy z Wisły i............. PKS z Wisły mam 14.20 ale nie wiem na która jest w Katowicach, jesli dobrze pamietam to w ub. roku jechałam jakieś 2,5 godziny PKP mam 13.48 i w Katowicach na dworcu jestem 16.03 jakby co to tutaj sa rozkłady jazdy PKP i PKS,http://www.wisla.popracy.pl/?option=content&id=226][/url] to moze cus innego dopasujcie..... ja sie dostosuje, bo przeca czasowa dziewczyna bede......... Mag....ja jade na turnus rehabilitacyjny, a tam kazdy robi co chce....na noc tez mozna nie wracac to nie sanatorium jakby co to moge sie u Ciebie zdrzemnąc se pojadę nastepnego dnia............ dziewczyny dajcie o spotkaniu cynk Marlenie....... hehehe trza by jakis przeglad nowych cycków w toalecie zrobic |
ToJa (offline) |
Post #21 13-11-2010 - 22:28:53 |
|
poniewaz nikt nie umie zadecydować kiedy co i jak ToJa zmuszona zostałam ..............
23 ( wtorek) przyjezdzam do Wisły 24 ( środa) siem rozpakowywac bedem i zapoznawac z ludziskami z mojego turnusu ....heheh ale zapoznawac się bede do południa, a więc po południu juz bede czasowa dziewczyna 25 (czwartek) hm.......... wieczorem w czwartki to fajne balety były ............. no to wymysliłam tak: 24.11 - środa o 16.00 26.11 - piątek o 16.00 - ale ten piątek to chyba nie bardzo, bo Mag w sobote wyjezdza ....... Mag o ktorej jedziesz? 29.11, 30.11 - tez może byc, ale to andrzejki, to nie bardzo wiem, czy możecie........................... ustalcie wreszcie jakis termin, bo ja jeszcze mam inne zobowiązania spotkaniowe |
ToJa (offline) |
Post #23 13-11-2010 - 22:42:34 |
|
no i git..... to dajem srode i juz...........bo muszem nastepne spotkania planowac.......a czasu mało, oj mało.....ja ino 2 tygodnie bede.....a tu tyle spotkan trza odfajkować
no to środa 24.11 - o 13.48 wyjeżdzam z Wisły, na godz. 16.03 jestem w Katowicach......... ino poprosze o jakieś namiary gdzie sie spotkamy........i od razu jak tam trafic z dworca PKP................. Zmieniany 1 raz(y). Ostatnia zmiana 13-11-2010 - 22:42:57 przez ToJa. |
krakuska (offline) |
Post #24 13-11-2010 - 23:38:09 |
Kraków |
Tojka ! Toż ja na rzut beretu od Ciebie będę, w Ustroniu zaczynam turnus rehabilitacyjny 24. 11.
Ale w środę to nijak się już nie wyrobię, żeby na jakąś lewiznę do Katowic wyskoczyć - muszę się zagnieździć w Rosomaku...i rozeznać co i jak. mogę Ci pomachać jak autobus będzie przez Ustroń przejeżdżał no chyba ,że kursuje przez Szczyrk.... |
ToJa (offline) |
Post #25 14-11-2010 - 00:31:43 |
|
łał....to może jednak przelożymy.............. jasna anielka...........a jużem myslala, że bedzie git..........
znaczy my (ja i krakuska) możemy sie spotkać w Wiśle albo w Ustroniu w innym terminie....przeca bedziemy 2 tygodnie, a to ino pare km odległości....... że też nie pisałaś wczesniej, że jedziesz do Rosomaka, przeca tez mogłam se Rosomaka wybrac........miałam mozliwość..............."porządziłybyśmy" razem mnie juz dzisiaj od myslenia łepetyna boli..... slązaczki i zagłebianki....myslec, myśleć, coby wszystkim spasowac.......... krakuska na priv wysyłam Ci nr tel cobysmy kontakt miały............ |
amor (offline) |
Post #28 14-11-2010 - 18:10:40 |
Siemianowice Sl. |
Ja mam do konca miesiąca przerabane , siedze z dzieciakami bratanicy - ona konczy jazdy...., moglabym sie wyrwac pod koniec tygodnia ,ale 26 27 mam imprezy urodzinowe ,w tym 27 wielką mężowska\ i przyjezdzaja goscie.... nie wiem jak będzie 24..... raczej kiepsko, choc nie mowię nie bo nadzieja jest ,ze cos zalatwię! Mnie ten tydzien bardziej by pasowal albo poczatek grudnia..... Postaram się byc 24.....
|