Spotkanie w Katowicach?
ToJa (offline) |
Post #1 17-11-2010 - 15:01:38 |
|
Becia...super.......juz sie ciesze na spotkanko.....
Danuta....... koniecznie musimy sie spotkać....... co powiesz na sobote albo niedzielę........ może razem z krakuska wpadniecie do Wisły.....w Wisle bedzie jeszcze Magda.... heheheh 4 forumowiczki w jednym czasie bedom sie rehabilitowac (Magda wprawdzie bedzie się szkolić, ale na tym szkoleniu o rehabilitacji tez bedzie)..... a może ktos jeszcze dołaczy? |
joanna_w29 (offline) |
Post #5 17-11-2010 - 19:19:16 |
Szczyrk |
mi pasuje
osoby zainteresowane moimi pracami zapraszam po informacje na mój profil albo przez wiadomość prywatną |
ToJa (offline) |
Post #13 18-11-2010 - 22:12:03 |
|
dziewczyny.....mi jest wsio rawno kiedy....
w Wisle jestem od 23 listopada do 6 grudnia........ w piatek 26 listopada w godzinach dopołudniowych jestem zajęta.......hm...bardzo zajęta a inne dni moga byc....... umówcie sie w koncu na któryś dzien i kwita..... ja sie dostosuje....... co to dla mnie 96 km.......... skoro z P do W mam 400km...... przeca mogłabym jechać na turnus gdzies bliżej mojego miejsca zamieszkania.......ale.....hm.......jakoś tak moje serducho woli Wasze okolice |
mag_dag (offline) |
Post #14 18-11-2010 - 22:40:54 |
Sosnowiec |
dobra, 29 nie pasował bożce, to zostaje 30 XI
1 XII to zaś środa, Magda ma środy zajęte 30 XI MOŻE BYĆ? czy skoro to andrzejki to szakamy dalej? ja tam mogę 30 XI i 1,2,3 XII też Gdyby mi coś przyszło do głowy, niech zaczeka. (Dominik Opolski) -----><----- ---------------------------------------------------------- |
mag_dag (offline) |
Post #17 19-11-2010 - 13:39:04 |
Sosnowiec |
ha, a ja spotkałam dziś na przystanku autobusowym - ot tak, po prostu - Justynkę i ona się nawet_być_może_też do spotkania dołączy, bo środy to jej nie pasują
uprzejmie się prosi potwierdzać lub od_twierdzać nowy termin Gdyby mi coś przyszło do głowy, niech zaczeka. (Dominik Opolski) -----><----- ---------------------------------------------------------- |
joanna_w29 (offline) |
Post #23 19-11-2010 - 17:16:02 |
Szczyrk |
mi też pasuje
osoby zainteresowane moimi pracami zapraszam po informacje na mój profil albo przez wiadomość prywatną |
ToJa (offline) |
Post #26 19-11-2010 - 19:39:55 |
|
nooo klepię klepie.....
przeca mówiłam, że mi wszystko pasuje........ ustalcie miejsce spotkania....... i poproszę o decyzję do niedzieli (tej niedzieli ) gdzie?...... i tak mi pewnikiem nic nazwa miejsca nie bedzie mówiła, ale musze wiedzieć czy to blizej pks czy pkp połaczenia z Wisły sprawdziłam......na 16 - ta dojade albo jednym albo drugim pojazdem Danuta....Krakuska....a może Wam ten termin bedzie tez pasował, to bysmy sie razem wybrały........... ....spotkanie ze ślązaczkami i zagłebiankami bezcenne |
amor (offline) |
Post #28 20-11-2010 - 11:43:52 |
Siemianowice Sl. |
Zrobię wszystsko by się zjawić! Acha - dziewczyny pamietajcie ,ze to Andrzejki- najlepiej wczesniej zaklepac stolik i w ogole dowiedziec sie czy restauracja dziala normalnie!
Zmieniany 1 raz(y). Ostatnia zmiana 20-11-2010 - 11:45:07 przez amor. |