Spotkanie w Katowicach?
ToJa (offline) |
Post #3 26-11-2010 - 19:03:15 |
|
2 i 3 to czwartek i piatek........
no to chyba mogloby byc....... 1 grudnia - sroda mam zajete...... bede miala jeszcze jakis dzien zajety, ale nie wiem jeszcze jaki..............moze nie wypadnie 3 grudnia sie wreszcie zdecydujcie i nie patrzcie tylko na mnie, bo przeciez Wy - slazaczko-zaglebianki mialyscie sie spotkac, a ja to tak przy okazji |
mag_dag (offline) |
Post #11 29-11-2010 - 09:33:44 |
Sosnowiec |
Becia, beti, Magda, mag ---- tyle nas na pewno będzie
pewnie jeszcze bożka a justyna? Helena? cała reszta nas? chciałabym wiedzieć KIEDY my się wreszcie spotykamy??????????? ---- bo jutro raczej nie, prawda? Toja przyjeżdżasz? jeśli tak to napisz kiedy Gdyby mi coś przyszło do głowy, niech zaczeka. (Dominik Opolski) -----><----- ---------------------------------------------------------- Zmieniany 1 raz(y). Ostatnia zmiana 29-11-2010 - 09:34:45 przez mag_dag. |
ToJa (offline) |
Post #12 29-11-2010 - 09:58:25 |
|
no przeca napisałam, że mi 2.12 pasuje.......
a ta knajpka co w niej sie dobrej kawy napijemy, albo dobre lody zjemy to blizej pks czy pkp jest, bo i bus i ciapąg przyjeżdzają o tej samej godzinie do Katowic............ino chyba na tą pogodę to ciapąg pewniejszy.............. hehe tez bym chciala wreszcie wiedziec kiedy sie spotkamy............. niech wreszcie ktoras napisze........ spotykamy sie 2.12, o godz.16.15 w............. hehehe przeca ja Wam nie bede organizowac sląskiego spotykania ........Wy sie wreszcie umowcie, bo ja se musze organizowac nstępne zewnętrzne spotkania towarzyskie, bo tutaj jest po prostu nie do wytrzymania...... jeszcze kurde na dodatek mi myszka teraz przestala działać wrrrrrrrrrrrrr trza skąds baterie wykombiniowac........ |
mag_dag (offline) |
Post #13 29-11-2010 - 10:04:16 |
Sosnowiec |
no ja się mocno staram i gimnastykuję, żeby wreszcie napisać gdzie i kiedy
2 grudnia 16.00 - przylezę po Ciebie na dworzec PKP pod zegar, pasuje? Becia, do tej Tamary czy jakoś tak, idziemy? czy po drodze sobie znajdziemy jakieś miejsce a spotkamy się tradycyjnie pod onym zegarem na dworcu PKP? Gdyby mi coś przyszło do głowy, niech zaczeka. (Dominik Opolski) -----><----- ---------------------------------------------------------- |
Helena (offline) |
Post #14 29-11-2010 - 10:15:39 |
|
Dziewczyny, bardzo żałuję, ale w tym tygodniu mam masę spraw do załatwienia...dzisiaj np. mam kontrolną wizytę u onkologa, potem muszę zaliczyć ginekologa...wszystkie wizyty wcześniej zaklepane...30. listopada mam gości...potem muszę pomóc mamie
w pewnej sprawie...2. grudnia jadę na wycieczkę...4, 5, 6. grudnia też odpada... Nie chcę robić zamieszania swoją osoba, więc ustalcie miedzy sobą termin...jak będę mogła to na pewno przyjadę, bo bardzo lubię te nasze babskie spotkania...najwyżej spotkamy się innym razem... Z chwilą gdy decydujesz się stawić czoło problemom, przekonujesz się, że możesz więcej, niż ci się zdawało. Paulo Coelho |
amor (offline) |
Post #16 29-11-2010 - 16:33:18 |
Siemianowice Sl. |
Jak na razie moge we czwartek jechac na spotkanie!!!!! Becia zaklepuj Tatiane ! ( nie Tamarę)
TRzy baby możemy zabrac ( Becia pewnie juz będzie w aucie) - umowimy sie od strony PL.Andrzeja! Zmieniany 2 raz(y). Ostatnia zmiana 29-11-2010 - 16:45:48 przez amor. |
bożka1 (offline) |
Post #19 29-11-2010 - 18:02:01 |
Jastrzębie Zdrój |
Witam trochę mnie nie było . Właśnie wróciłam z CO w Gliwicach a tu widzę termin ustalony Pisałam wcześniej ,że 2 i 6 grudzień odpada bo mam lekarza i to popołudniu no to trudno nie będzie mnie może innym razem sie spotkamy- przykro mi
|
Becia (offline) |
Post #25 29-11-2010 - 19:25:32 |
Siemianowice Śląskie |
hmmm ... ToJa i Mag wolą 2ego, Magdzie i Beti1968 też pasował 2gi, Amor i Bożka nie mogą drugiego, Amor może 3ego, nie wiem, czy ToJa i Bożka będą mogły 3ego ...
ja mogę 2ego i 3ego, sobota (jeśli popołudniu), to u mnie odpada...czyli co 2ego, czy 3ego "Życie nie po to jest, by się spieszyć. Życie jest po to, by się życiem cieszyć." Zmieniany 3 raz(y). Ostatnia zmiana 29-11-2010 - 19:29:40 przez Becia. |
Becia (offline) |
Post #27 29-11-2010 - 19:34:48 |
Siemianowice Śląskie |
no tak... zasugerowałam się wcześniejszym postem Amorka, gdzie pisała o piątku... czyli co zostawiamy 2ego?... niestety bez Bożki...
do Tatiany zadzwonię jutro i spytam, czy jest konieczność rezerwacji... "Życie nie po to jest, by się spieszyć. Życie jest po to, by się życiem cieszyć." |
amor (offline) |
Post #28 29-11-2010 - 19:35:40 |
Siemianowice Sl. |
Moje najświezsze doniesienia to - mogę we czwartek ,piatek i sobotę ( do poludnia , kolo 16 jade na urodziny ). JUtro bym nie mogla bo zaczynam 3 -dniowy duzur z Olusiem!( do czwartku rano )
Zmieniany 1 raz(y). Ostatnia zmiana 29-11-2010 - 19:36:35 przez amor. |
ToJa (offline) |
Post #29 29-11-2010 - 20:37:18 |
|
jak 2 nie odpowiada to spotykamy się 3 grudnia w piatek........godzina bez zmian.....
ja w innym terminie nie mogę......znaczy ta sobota to odpada.......... wyliczylam ze 3.12 mogą: ToJa, Mag_dag, Amor, Becia, Bożka......... znak zapytania Betty1968 i Magda.....bo nie pamietam czy moga w piątek? |