Spotkajmy się w Katowicach na klachy

Wysłane przez jagodula 

jagodula (offline)

Post #1

07-11-2014 - 10:59:38

Sławkow 

"Tyle nas, a jakoby nikogo nie było" pisał kiedyś mistrz Jan. Idąc jego śladem proponuję spotkajmy się i poklachajmy. Może Katowice, Patio na Stawowej a może Sosnowiec ? - na Patelni jest fajna knajpka w podziemiach.uśmiech

KasiaHalina (offline)

Post #2

07-11-2014 - 11:14:25

Będzin 

Ja bym była za Sosnowcem, Mamę bym namowiła, bo przed chwilą jej pytałam czy by chciała się spotkać z innymi Amazonkami a Ona że teraz to może nie... W środę mamy kolejną wizytę w Mikołowie i pewnie dlatego póki co nie jest za bardzo chetna, tymbardziej że wynik hist-pat taki sobie...

jagodula (offline)

Post #3

07-11-2014 - 11:24:18

Sławkow 

jablkoA reszta?uśmiech

Krynia58 (offline)

Post #4

07-11-2014 - 11:29:37

Warszawa 

Jagodulko, ja szczerze żałuję że mieszkam daleko. Po naszyn króciutkim spotkaniu w Częstochowie bardzo chciałabym poznać Cię bliżej. Ale podróż w jedną stronę trwałaby dłużej niż spotkanie....Trzeba jedynie wierzyć że kiedyś nadarzy się okazja buziak

Rak piersi obustronny. Chth neoadiuwantowa 8 x AT. Mastektomia zmodyfikowana obustronna.
HP: Rak zrazikowy naciekający - str. prawa - pT3N1 (1/17), str. lewa - pT1cN0 (0/18). ER 100%, PGR 100%. HER 1+
Napromienianie obszaru kl. piersiowej i ww. chł.nad- i podobojczykowych po str. prawej. HTH - Tamoxifen

Czasem o byle cień człowiek ma żal do człowieka. A życie jak osioł ucieka.
K.I. Gałczyński

jagodula (offline)

Post #5

07-11-2014 - 11:38:02

Sławkow 

jablkoKryniu, bardzo miłe to co piszesz. Dla mnie poznanie Ciebie to też była przyjemność. O okazja ? Znów za rok w Czewie!radocha

ewa 65 (offline)

Post #6

07-11-2014 - 12:07:29

Hej !
Jak tylko sytuacja mi pozwoli to bardzo chętnie Was poznam i uściskam . duży uśmiech

jagodula (offline)

Post #7

15-11-2014 - 20:06:13

Sławkow 

jablkoDziewczyny! Jeszcze raz zapraszam na pieszczoty- w Sosnowcu?

KasiaHalina (offline)

Post #8

15-11-2014 - 20:07:59

Będzin 

Ja jestem za!

Krystyna (offline)

Post #9

16-11-2014 - 17:34:24

Mogilno 

Sosnowiec?....hmm
...ostatnio często goszczę w tym mieście....na razie są to tylko takie trzydniówki, ale w wakacje jestem tam przez całe dwa miesiące.
Poczekam, potem zmobilizuję Was do spotkania i poznania się.

Barankowa1963 (offline)

Post #10

20-11-2014 - 04:38:06

Opolskie 

Jeśli jestem od paru dni katowiczanką to też radochamogę?????

justyna81 (offline)

Post #11

20-11-2014 - 10:48:22

musisz mieć paszport żeby przez granicę przepuścilioczko

trzymam kciuki za spotkania smiling smiley brawo

Zmieniany 1 raz(y). Ostatnia zmiana 20-11-2014 - 11:01:48 przez justyna81.

Barankowa1963 (offline)

Post #12

21-11-2014 - 09:24:57

Opolskie 

justyna81
musisz mieć paszport żeby przez granicę przepuścilioczko
[fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net]

trzymam kciuki za spotkania smiling smiley brawo

ha, ha, ha, ha
Wjadę od innej stronysmiling smileysmiling smiley:radochaserce

jagodula (offline)

Post #13

21-11-2014 - 12:57:22

Sławkow 

jablkoJakie propozycje czasowe? A może na dobry poczatek 1 grudnia w południe? Sosnowiczanki, gdzie? Może być na Patelni?

Zmieniany 1 raz(y). Ostatnia zmiana 21-11-2014 - 12:57:54 przez jagodula.

KasiaHalina (offline)

Post #14

30-11-2014 - 13:13:12

Będzin 

My niestety odpadamy, muszę leżeć w łóżku...

anetam (offline)

Post #15

07-12-2014 - 11:52:14

Witam. Czy spotkanie się udało zorganizować? Czy dopiero bedzie . również chętnie bym się dołączyła .

jagodula (offline)

Post #16

22-12-2014 - 10:00:17

Sławkow 

jablkoNiestety, nie. Ale nowy rok przed nami. Wierzę, ze jednak będzie nam dane. Dla sąsiadek i sąsiadów zyczę wesołych świąt.buziak

anetam (offline)

Post #17

26-12-2014 - 12:14:27

O to jak by się udało to ja nadal chętnie ;-)

wiwibis (offline)

Post #18

08-01-2015 - 17:25:45

knurów 

Ja bym tez sie z checia spotkała, tylko ze mi bardziej w Katowicach pasujepociesza

wiwibis (offline)

Post #19

09-02-2015 - 11:17:23

knurów 

MOŻE KTÓRAS Z WAS BY CHCIAŁA SKORZYSTAC

ewa 65 (offline)

Post #20

24-02-2015 - 08:09:39

serce Hej! Szkoda ,że zobaczyłam wiadomość o evencie dopiero dzisiaj. bezradny Chętnie bym pojechała.....Co do naszego spotkania to Kochaniutkie organizujmy coś,coraz cieplej,dzień dłuższy ...MIEJSCE-SOSNOWIEC. Data już do Was należy. buzki Wasze propozycje ???

Zmieniany 1 raz(y). Ostatnia zmiana 24-02-2015 - 08:13:30 przez ewa 65.

wiwibis (offline)

Post #21

27-02-2015 - 13:03:24

knurów 

Ewus na koniec marca maja cos organizowac o modzie równiez dla kobiet jak bede cos wiedziała dam znac, naprawde było super

Zmieniany 1 raz(y). Ostatnia zmiana 27-02-2015 - 13:06:07 przez wiwibis.

ewa 65 (offline)

Post #22

28-02-2015 - 00:10:14

Wiwibis jak tylko mi czas pozwoli to będę,daj znać wcześniej jak coś będzie wiadomo.Pozdrawiam

xiouken (offline)

Post #23

30-09-2024 - 10:47:16

xiouken (offline)

Post #24

05-11-2024 - 07:29:27

audiobookkeeper.rucottagenet.rueyesvision.rueyesvisions.comfactoringfee.rufilmzones.rugadwall.rugaffertape.rugageboard.rugagrule.rugallduct.rugalvanometric.rugangforeman.ru
gangwayplatform.rugarbagechute.rugardeningleave.rugascautery.rugashbucket.rugasreturn.rugatedsweep.rugaugemodel.rugaussianfilter.rugearpitchdiameter.rugeartreating.rugeneralizedanalysis.rugeneralprovisions.ru
geophysicalprobe.rugeriatricnurse.rugetintoaflap.rugetthebounce.ruhabeascorpus.ruhabituate.ruhackedbolt.ruhackworker.ruhadronicannihilation.ruhaemagglutinin.ruhailsquall.ruhairysphere.ruhalforderfringe.ru
halfsiblings.ruhallofresidence.ruhaltstate.ruhandcoding.ruhandportedhead.ruhandradar.ruhandsfreetelephone.ruhangonpart.ruhaphazardwinding.ruhardalloyteeth.ruhardasiron.ruhardenedconcrete.ruharmonicinteraction.ru
hartlaubgoose.ruhatchholddown.ruhaveafinetime.ruhazardousatmosphere.ruheadregulator.ruheartofgold.ruheatageingresistance.ruheatinggas.ruheavydutymetalcutting.rujacketedwall.rujapanesecedar.rujibtypecrane.rujobabandonment.ru
jobstress.rujogformation.rujointcapsule.rujointsealingmaterial.rujournallubricator.rujuicecatcher.rujunctionofchannels.rujusticiablehomicide.rujuxtapositiontwin.rukaposidisease.rukeepagoodoffing.rukeepsmthinhand.rukentishglory.ru
kerbweight.rukerrrotation.rukeymanassurance.rukeyserum.rukickplate.rukillthefattedcalf.rukilowattsecond.rukingweakfish.rukinozones.rukleinbottle.rukneejoint.ruknifesethouse.ruknockonatom.ru
knowledgestate.rukondoferromagnet.rulabeledgraph.rulaborracket.rulabourearnings.rulabourleasing.rulaburnumtree.rulacingcourse.rulacrimalpoint.rulactogenicfactor.rulacunarycoefficient.ruladletreatediron.rulaggingload.ru
laissezaller.rulambdatransition.rulaminatedmaterial.rulammasshoot.rulamphouse.rulancecorporal.rulancingdie.rulandingdoor.rulandmarksensor.rulandreform.rulanduseratio.rulanguagelaboratory.rulargeheart.ru
lasercalibration.rulaserlens.rulaserpulse.rulaterevent.rulatrinesergeant.rulayabout.ruleadcoating.ruleadingfirm.rulearningcurve.ruleaveword.rumachinesensible.rumagneticequator.rumagnetotelluricfield.ru
mailinghouse.rumajorconcern.rumammasdarling.rumanagerialstaff.rumanipulatinghand.rumanualchoke.rumedinfobooks.rump3lists.runameresolution.runaphtheneseries.runarrowmouthed.runationalcensus.runaturalfunctor.ru
navelseed.runeatplaster.runecroticcaries.runegativefibration.runeighbouringrights.ruobjectmodule.ruobservationballoon.ruobstructivepatent.ruoceanmining.ruoctupolephonon.ruofflinesystem.ruoffsetholder.ruolibanumresinoid.ru
onesticket.rupackedspheres.rupagingterminal.rupalatinebones.rupalmberry.rupapercoating.ruparaconvexgroup.ruparasolmonoplane.ruparkingbrake.rupartfamily.rupartialmajorant.ruquadrupleworm.ruqualitybooster.ru
quasimoney.ruquenchedspark.ruquodrecuperet.rurabbetledge.ruradialchaser.ruradiationestimator.rurailwaybridge.rurandomcoloration.rurapidgrowth.rurattlesnakemaster.rureachthroughregion.rureadingmagnifier.rurearchain.ru
recessioncone.rurecordedassignment.rurectifiersubstation.ruredemptionvalue.rureducingflange.rureferenceantigen.ruregeneratedprotein.rureinvestmentplan.rusafedrilling.rusagprofile.rusalestypelease.rusamplinginterval.rusatellitehydrology.ru
scarcecommodity.ruscrapermat.ruscrewingunit.ruseawaterpump.rusecondaryblock.rusecularclergy.ruseismicefficiency.ruselectivediffuser.rusemiasphalticflux.rusemifinishmachining.ruspicetrade.ruspysale.rustungun.ru
tacticaldiameter.rutailstockcenter.rutamecurve.rutapecorrection.rutappingchuck.rutaskreasoning.rutechnicalgrade.rutelangiectaticlipoma.rutelescopicdamper.rutemperateclimate.rutemperedmeasure.rutenementbuilding.rutuchkas
ultramaficrock.ruultraviolettesting.ru
Przykro nam, ale tylko zarejestrowane osoby mogą pisać na tym forum.

Kliknij żeby zalogować

Użytkownicy online

Gości: 122
Największa liczba użytkowników online: 77 dnia 11-10-2011
Największa liczba gości online: 134213 dnia 15-09-2024