Spotkanie w CO w Gliwicach
Amazonki.net (offline) |
Post #1 24-01-2010 - 19:58:58 |
Forumowo |
Będziesz w szpitalu na badaniach lub u lekarza - zamelduj w tym wątku.
Może jeszcze ktoś będzie w tym dniu w szpitalu. |
evia007 (offline) |
Post #8 05-05-2010 - 19:23:00 |
Żory |
Beciu o której będziesz?Ja przyjadę karetką i póżniej muszę szybko zająć kolejkę na radioterapii gdzieś około godziny 8-ej,po radioterapii siedzę przy głównej rejestracji aż wszyscy przyjdą.Kurtka czarna,włosy 5-ciomiesięczny zarost,ciemne z rudym odcieniem bo farba się trochę zmyła i zazwyczaj rozwiązuję krzyżówki.Na radioterapie przechodzę koło labolatorium to mogę zrobić przegląd.
|
Becia (offline) |
Post #9 05-05-2010 - 19:38:44 |
Siemianowice Śląskie |
Ok, ja też mam być na 8mą, a kolejka do laboratorium z pewnością będzie jak zwykle długa, więc albo w tym miejscu się spotkamy, albo przy głównej rejestracji.
W takim razie do jutra! musiałam zmienić, bo przed drugim "albo" zapomniałam postawić przecinka (to a propos wątku o poprawnym pisaniu) "Życie nie po to jest, by się spieszyć. Życie jest po to, by się życiem cieszyć." Zmieniany 1 raz(y). Ostatnia zmiana 05-05-2010 - 19:41:58 przez Becia. |
Becia (offline) |
Post #11 10-05-2010 - 19:00:47 |
Siemianowice Śląskie |
Aluś, ja tak szybko pozałatwiałam badania, że nie było kiedy się spotkać
myślę, że jutro się uda, mam pierwszy cykl AC, to podejrzewam, że dłużej tam zabawię... oooo i widzę już nawet jak evia wygląda "Życie nie po to jest, by się spieszyć. Życie jest po to, by się życiem cieszyć." Zmieniany 1 raz(y). Ostatnia zmiana 10-05-2010 - 19:02:37 przez Becia. |
Becia (offline) |
Post #13 11-05-2010 - 23:48:44 |
Siemianowice Śląskie |
było mi bardzo miło poznać w realu kolejną super Amazonkę - Ewę sokole oko
mam nadzieję, że jeszcze nie raz będzie okazja do dłuższych spotkań i to w bardziej sprzyjających okolicznościach, np. na naszych regionalnych zlotach w Katowicach Ewka, wielkie dzięki za info nt. karetki "Życie nie po to jest, by się spieszyć. Życie jest po to, by się życiem cieszyć." |
Al_la (offline) |
Post #14 13-05-2010 - 17:01:41 |
k/Warszawy |
Takie spotkania to fajna rzecz.
Ja już mam ich za sobą hohohoho I udało mi się zaznajomić z ponad 130 osobami W najgorszych chwilach mego życia zawsze mogłem liczyć na przyjaciół. Odtąd wiem, że pierwszą rzeczą, jaką należy zrobić, to poprosić o pomoc. Paulo Coelho Przewodowy NST, G2, T3N0Mx, TNBC, 6 x FEC (3 przed operacją), yT2N0Mx Zmieniany 1 raz(y). Ostatnia zmiana 13-05-2010 - 17:02:05 przez Al_la. |
Becia (offline) |
Post #16 30-07-2010 - 22:23:29 |
Siemianowice Śląskie |
evia, 18-go sierpnia prawdopodobnie nie będzie mnie w Gliwicach...będę od 3-go na VI piętrze przez co najmniej 3 dni i jakby któraś była w IO, to bardzo bym się cieszyła z odwiedzin ...
"Życie nie po to jest, by się spieszyć. Życie jest po to, by się życiem cieszyć." |
Becia (offline) |
Post #29 17-09-2011 - 12:47:04 |
Siemianowice Śląskie |
20. września będę w instytucie; mam kontrolę na zespole sutkowym i dowiem się jaki jest wynik badania tk moich podrobów, które robiłam 31. sierpnia...
nic mi nie wiadomo, żeby któraś wybierała się w tym dniu do Gliwic, ale jakby co, to dla porządku informuję , bo czasami po fakcie dowiadujemy się, że ktoś był w tym samym miejscu i czasie co my ... w dniu pielgrzymki do Piekar przegapiłam okazję spotkania z Heleną, bo nie wiedziałam, że też tam była... "Życie nie po to jest, by się spieszyć. Życie jest po to, by się życiem cieszyć." |