Propozycje sabatu na Mazurach w 2011r

Wysłane przez Al_la 

Al_la (offline)

Post #1

05-08-2010 - 01:16:06

k/Warszawy 

Przypadkowo natknęłam się na ten ośrodek. Może go znacie?
Tak sobie pomyślałam, ze doskonale nadaje się na forumowe spotkania chichot
Może w przyszłym roku zrobilibyśmy sobie spotkanko na Mazurach?
Dojazd dobry ze wszystkich miast.
Co o tym myślicie?

[meteor.turystyka.pl]

W najgorszych chwilach mego życia zawsze mogłem liczyć na przyjaciół.
Odtąd wiem, że pierwszą rzeczą, jaką należy zrobić, to poprosić o pomoc. Paulo Coelho

Przewodowy NST, G2, T3N0Mx, TNBC, 6 x FEC (3 przed operacją), yT2N0Mx

Zmieniany 2 raz(y). Ostatnia zmiana 05-08-2010 - 12:10:23 przez Al_la.

ToJa (offline)

Post #2

05-08-2010 - 06:09:03

Alu tu dokladniej napisano o tym osrodku, w Twoim linku ciutke ceny nieaktualne
[www.lesna-ilawa.pl]

hehehe ja tam nadal czekam na obiecana warszawke grinning smiley

Zmieniany 1 raz(y). Ostatnia zmiana 05-08-2010 - 06:10:20 przez ToJa.

lulu (offline)

Post #3

05-08-2010 - 07:47:50

k/Kwidzyna 

[www.eholiday.pl]
Ja mogę zaproponować spotkanie w Kwidzynie. Hotel położony w centrum miasta, wszędzie blisko. Dojazd do Malborka jest idealny, a do Kwidzyna zawsze jest albo PKS albo prywatne linie.

Na Forum od 07 lutego 2008

2007 amputacja prawej piersi, 5 lat na Tamoksyfenie, Egistrozolu, Mamostrolu
2015 amputacja lewej piersi, 4xAC, rok Herceptyna
Nigdy nie jedz do syta. Jedna trzecia żołądka dla pokarmu, jedna trzecia dla napoju, jedna trzecia dla ducha.
je

Zmieniany 1 raz(y). Ostatnia zmiana 05-08-2010 - 07:51:32 przez lulu.

Al_la (offline)

Post #4

05-08-2010 - 12:09:33

k/Warszawy 

Ceny tylko o 5 zł na osobę nieaktualne...chyba da się przeżyć duży uśmiech
Podobało mi się tam, że jest dużo miejsca do integracji i można ciekawie i czynnie spędzić czas chichot

Ale może jeszcze ktoś coś znajdzie.
Zmienię tytuł wątku, bo to już nie tylko Iława.

Odtąd wiem, że pierwszą rzeczą, jaką należy zrobić, to poprosić o pomoc. Paulo Coelho

jano0244 (offline)

Post #5

05-08-2010 - 12:33:09

Mrągowo 

Dziewczyny, teoretycznie mogłybyście zorganizować spotkanie w Bieńkach. To ośrodek własności PTTK, który w chwili obecnej jest w dzierżawie siostry Joakil. Kilkakrotnie spotykaliśmy się tam rodzinnie z Joakil i jest tam naprawdę sympatycznie. A napisałem teoretycznie, bo problemem mógłby okazać się dojazd. Ale że każdy problem jest do rozwiązania a czasu pozostało dużo, proponuję sobie obejrzeć: [www.bienki.com.pl]

Nas dwoje, choroba tylko jedna...

mag_dag (offline)

Post #6

05-08-2010 - 14:54:27

Sosnowiec 

dojazd to główny problem jednak

pierwsza propozycja fajna, ceny nawet też
Alci się spodoba, bo blisko ma, a ja też chyba w okolicy będę częściej
oczko

Gdyby mi coś przyszło do głowy, niech zaczeka. (Dominik Opolski)

-----><-----

----------------------------------------------------------

luska (offline)

Post #7

05-08-2010 - 19:02:00

Gdynia 

wszystko pięknie chichottylko kto będzie nam to wszystko organizował....podejmie się ktoś tego?

Ciesz się
drobnymi rzeczami,
gdyż pewnego dnia
możesz odkryć,
że były one wielkie.

mag_dag (offline)

Post #8

05-08-2010 - 19:15:33

Sosnowiec 

no jak to kto? Ala znalazła miejsce, Ala organizuje radocha

Gdyby mi coś przyszło do głowy, niech zaczeka. (Dominik Opolski)

-----><-----

----------------------------------------------------------

Al_la (offline)

Post #9

05-08-2010 - 19:17:17

k/Warszawy 

Jak będzie trzeba, to czemu nie...uśmiech

luska (offline)

Post #10

05-08-2010 - 19:23:49

Gdynia 

Aluchichot

Ciesz się
drobnymi rzeczami,
gdyż pewnego dnia
możesz odkryć,
że były one wielkie.

basia04 (offline)

Post #11

06-08-2010 - 18:38:50

Olsztyn 

Iława jest pięknym miastem i dojazd super, jakby co piszę się na pomoc w organizacjiwinking smiley Oglądam zdjecia i se przypomnialam, ja tam byłam. winking smiley

Zmieniany 1 raz(y). Ostatnia zmiana 06-08-2010 - 18:42:32 przez basia04.

xiouken (online)

Post #12

30-09-2024 - 11:11:38

xiouken (online)

Post #13

05-11-2024 - 07:53:52

audiobookkeeper.rucottagenet.rueyesvision.rueyesvisions.comfactoringfee.rufilmzones.rugadwall.rugaffertape.rugageboard.rugagrule.rugallduct.rugalvanometric.rugangforeman.ru
gangwayplatform.rugarbagechute.rugardeningleave.rugascautery.rugashbucket.rugasreturn.rugatedsweep.rugaugemodel.rugaussianfilter.rugearpitchdiameter.rugeartreating.rugeneralizedanalysis.rugeneralprovisions.ru
geophysicalprobe.rugeriatricnurse.rugetintoaflap.rugetthebounce.ruhabeascorpus.ruhabituate.ruhackedbolt.ruhackworker.ruhadronicannihilation.ruhaemagglutinin.ruhailsquall.ruhairysphere.ruhalforderfringe.ru
halfsiblings.ruhallofresidence.ruhaltstate.ruhandcoding.ruhandportedhead.ruhandradar.ruhandsfreetelephone.ruhangonpart.ruhaphazardwinding.ruhardalloyteeth.ruhardasiron.ruhardenedconcrete.ruharmonicinteraction.ru
hartlaubgoose.ruhatchholddown.ruhaveafinetime.ruhazardousatmosphere.ruheadregulator.ruheartofgold.ruheatageingresistance.ruheatinggas.ruheavydutymetalcutting.rujacketedwall.rujapanesecedar.rujibtypecrane.rujobabandonment.ru
jobstress.rujogformation.rujointcapsule.rujointsealingmaterial.rujournallubricator.rujuicecatcher.rujunctionofchannels.rujusticiablehomicide.rujuxtapositiontwin.rukaposidisease.rukeepagoodoffing.rukeepsmthinhand.rukentishglory.ru
kerbweight.rukerrrotation.rukeymanassurance.rukeyserum.rukickplate.rukillthefattedcalf.rukilowattsecond.rukingweakfish.rukinozones.rukleinbottle.rukneejoint.ruknifesethouse.ruknockonatom.ru
knowledgestate.rukondoferromagnet.rulabeledgraph.rulaborracket.rulabourearnings.rulabourleasing.rulaburnumtree.rulacingcourse.rulacrimalpoint.rulactogenicfactor.rulacunarycoefficient.ruladletreatediron.rulaggingload.ru
laissezaller.rulambdatransition.rulaminatedmaterial.rulammasshoot.rulamphouse.rulancecorporal.rulancingdie.rulandingdoor.rulandmarksensor.rulandreform.rulanduseratio.rulanguagelaboratory.rulargeheart.ru
lasercalibration.rulaserlens.rulaserpulse.rulaterevent.rulatrinesergeant.rulayabout.ruleadcoating.ruleadingfirm.rulearningcurve.ruleaveword.rumachinesensible.rumagneticequator.rumagnetotelluricfield.ru
mailinghouse.rumajorconcern.rumammasdarling.rumanagerialstaff.rumanipulatinghand.rumanualchoke.rumedinfobooks.rump3lists.runameresolution.runaphtheneseries.runarrowmouthed.runationalcensus.runaturalfunctor.ru
navelseed.runeatplaster.runecroticcaries.runegativefibration.runeighbouringrights.ruobjectmodule.ruobservationballoon.ruobstructivepatent.ruoceanmining.ruoctupolephonon.ruofflinesystem.ruoffsetholder.ruolibanumresinoid.ru
onesticket.rupackedspheres.rupagingterminal.rupalatinebones.rupalmberry.rupapercoating.ruparaconvexgroup.ruparasolmonoplane.ruparkingbrake.rupartfamily.rupartialmajorant.ruquadrupleworm.ruqualitybooster.ru
quasimoney.ruquenchedspark.ruquodrecuperet.rurabbetledge.ruradialchaser.ruradiationestimator.rurailwaybridge.rurandomcoloration.rurapidgrowth.rurattlesnakemaster.rureachthroughregion.rureadingmagnifier.rurearchain.ru
recessioncone.rurecordedassignment.rurectifiersubstation.ruredemptionvalue.rureducingflange.rureferenceantigen.ruregeneratedprotein.rureinvestmentplan.rusafedrilling.rusagprofile.rusalestypelease.rusamplinginterval.rusatellitehydrology.ru
scarcecommodity.ruscrapermat.ruscrewingunit.ruseawaterpump.rusecondaryblock.rusecularclergy.ruseismicefficiency.ruselectivediffuser.rusemiasphalticflux.rusemifinishmachining.ruspicetrade.ruspysale.rustungun.ru
tacticaldiameter.rutailstockcenter.rutamecurve.rutapecorrection.rutappingchuck.rutaskreasoning.rutechnicalgrade.rutelangiectaticlipoma.rutelescopicdamper.rutemperateclimate.rutemperedmeasure.rutenementbuilding.rutuchkas
ultramaficrock.ruultraviolettesting.ru
Przykro nam, ale tylko zarejestrowane osoby mogą pisać na tym forum.

Kliknij żeby zalogować

Użytkownicy online

Gości: 680
Największa liczba użytkowników online: 77 dnia 11-10-2011
Największa liczba gości online: 134213 dnia 15-09-2024